Şimdi Ara

dacia sandero stepway mi, Ford Tourneo Courier mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
5.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford Courier Titanium paket, çok geniş olmamakla ve kamyonet olmasıyla birlikte Ford kalitesi servis ağı, yakıt tüketiminin azlığı ile cezbederken , Dacia sandero Stepway genişliği, yüksekliği otomobil olması ile cezbediyor. Ya sizce arkadaşlar? Dacia dizel 44.000 tl , Ford courier titanium paket 47.000 tl ...

• Ford Courier Titanium paket+mavi renk
  • Dacia servis ağ da Renault alt yapısında sonuçta o da Ford kadar yaygın en azından.

Bence Courier ama titanium plus alın en azından yan hava yastıkları olur imkan varsa tabi dediğim gibi.

Courier da hız sabitleme,yokuş kalkış desteği gibi özellikler var.

Bence bir test edin.Sonra bir maliyet hesabı yapın ne yakar,güvenliği nasıl,muayene trafik sigortası masrafı vs.,

Sonra alın derim.

Ben courier alacak olsam biraz daha eyimli olurum titanium plus ama şu var 50.000TL'ye çıkınca da C sınıfı benzinli HBler var dolu.
  • Birisi ticari birisi b sınıfı. İsteğiniz 0 olması sadece anladığım kadarıyla.
    İkisi arasında kalsam ford'u tercih ederdim ancak sandero boyutunda araç bakıyorsam punto'yu tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Birisi ticari birisi b sınıfı. İsteğiniz 0 olması sadece anladığım kadarıyla.
    İkisi arasında kalsam ford'u tercih ederdim ancak sandero boyutunda araç bakıyorsam punto'yu tercih ederdim.
    Dacia Stepway düşünmemin nedeni yüksek bir araç olması, jeep havasında bir araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Birisi ticari birisi b sınıfı. İsteğiniz 0 olması sadece anladığım kadarıyla.
    Sandero b segmentini sadece fiesta ve polo olduğunu düşünen kişiler için geniş olabilir.

Sandero daha az yakacaktır ve performansı daha iyi olacaktır.
  • Sandero bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***YENİ DACİA SANDERO STEPWAY***
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz bi forda binin bir de daciaya anlarsınız. İkisininde de aynı vergiyi vereceksiniz zaten ortalama. Bu kiyaslama bence çok saçma olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Siz bi forda binin bir de daciaya anlarsınız. İkisininde de aynı vergiyi vereceksiniz zaten ortalama. Bu kiyaslama bence çok saçma olmuş.
    İstanbulda yaşıyorsanız Sandero, diğer tüm illerde Tourneo.
  • Ford
  • Ford alırdım, karton araca 44 bin vermem.
  • Kesinlikle ford tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: avukathayro

Kesinlikle ford tabiki
    Gerek iç malzeme kalitesi, gerek yakıtı, gerek tasarımı, gerek güvenliği... Her şeyi ile Ford önde.

Ben o civarlarda bütçem olsa gidip Dacia'ya para vermem açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Gerek iç malzeme kalitesi, gerek yakıtı, gerek tasarımı, gerek güvenliği... Her şeyi ile Ford önde.

Alıntıları Göster
    Bayilere gidip inceleyin en iyisi. Kendiniz de zaten Ford Tourneo Courier'i seçeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Alıntıları Göster
    Sürgülü kapılı araçlardan nefret ediyorum bana minibüs'e biniyorum gibi geliyor.Ben stepway alırdım bu arada Tourneo courier'ın 1.5 dci Stepway'dan daha az yaktığına eminmisinizBir depo ile 1600 km yapanlar varda o yüzden sordum.

• Sandero son tercih olur benim için. Yani Ford derim ancak mecbur değilseniz ticari araç almayın, her yıl muayne, hız sınırı düşük vs bir çok handikapı var. Eğer mecbur değilseniz dizel yerine benzinli alıp LPG takabilirsiniz ya da benzinli olup dizel kadar az yakan araçlar var. Dacia danda kat kat iyiler.
    1- mitsubishi space star
    Benzinli ama dizel kadar az yakıyor üstelik lpgde dizeldende az yakar
    2- mitsubishi attrage
    3- Toyota corolla 1.33 life
    Alıp LPG takıp binilir, c sınıfı uzun yıllar sorunsuz binilecek otomobil sahibi olunur.
    4- Toyota auris 1.33 + LPG

Ben olsam senede 25000 kmden fazla yapmıyorsam ve ya çok yoğun bir trafiğin içinde değilsem corolla ya da auris bakarım. Yoğun trafik varsa da otomatik mitsubishilerden birini alıp LPG atar dizelden az yakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

Sandero son tercih olur benim için. Yani Ford derim ancak mecbur değilseniz ticari araç almayın, her yıl muayne, hız sınırı düşük vs bir çok handikapı var. Eğer mecbur değilseniz dizel yerine benzinli alıp LPG takabilirsiniz ya da benzinli olup dizel kadar az yakan araçlar var. Dacia danda kat kat iyiler.
    1- mitsubishi space star
    2- mitsubishi attrage
    3- Toyota corolla 1.33 life
    Alıp LPG takıp binilir, c sınıfı uzun yıllar sorunsuz binilecek otomobil sahibi olunur.
    4- Toyota auris 1.33 + LPG

Ben olsam senede 25000 kmden fazla yapmıyorsam ve ya çok yoğun bir trafiğin içinde değilsem corolla ya da auris bakarım. Yoğun trafik varsa da otomatik mitsubishilerden birini alıp LPG atar dizelden az yakarım.
    Ford'u kullanmadığım için bişey söyleyemem.
    Ama Sandero Stepway'i 1 aydır kullanıyorum. 2 bin kilometre yaptım. Eğer donanım meraklısı değilseniz sıkıntı yaşatmayacak bi araç. Abs, Esp, Asr, Yokuş Kalkış Desteği, Yol Bilgisayarı, Bluetooth Destekli Radyo Teyp vs genel olarak yeterli.
    Yakıt gerçekten çok iyi geldi bana. Sıfır araba olmasına ve tabiri caizse kanırta kanırta kullanmama rağmen bugün 23 kuruş yaktı uzun yolda. Ki yer yer 160'a-170'e dipgaz kitledim.
    Ve şu çok güzel. Araç yerden yüksek. Eşşek gibi kullanılmaya müsait. İçiniz rahat rahat kullanabiliyorsunuz. Ben araç alma yolculuğuna ikinci el bravo isteyerek başlamıştım. Ve olmadığına da çok üzülmüştüm. Ama kullandıkça gördüm ki en iyisi olmuş. Gerçekten çok memnunum. Yüksek olmasına rağmen virajlarda da çok iyi - bi focus değil tabi :) -
    Eğer yüksek donanımlı yada üst segment bi arabadan geçiş yapıyorsanız beğenmeyebilirsiniz. Ama diğer türlü gerçekten memnun ediyor.

• kamyonetle radara girmek var binek otomobille radara girmek var. daha yüksek cezalar ödersiniz. her 1 senede muayane vs de cabası.
  • ben bu başlığa oha derim dacia ve ford karşılaştırılırmı üstelik sandero nedirya courier on numara müthiş bir araba bide mavi renk alırsanız of of
  • Dostum git peynirciden 5 tane sac teneke parçası al sonra birleştirip fark tak,al sana Dacia Sandero.paranı çar çur etme
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.