Şimdi Ara

DACIA STEPWAY 2013 100 ile 110 KM ARASINDA OLAN SARSINTI VE VIBRASYON !!! ONEMLI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba malum herkesin bildigi gibi kronik olarak araclarimizda 100 km ile 110 km arasinda ciddi bir tiresim ve ugultu var...Servise sordugumda renault hala arastirma gelistirmelerine devam ediyor diyor son guncel bilgisi olan varmi arkadaslar yada bu vibrasyon hakkinda fikirleri olan arkadaslar paylasirsak ve hatta birlik olursak cozebiliriz hakkimizi arayalim

• Bence tamamen aracın vites kutusu ve motoruyla alakalı bir durum.Şöyle ki bu araç yüksek devir isteyen bir araç ve 5. viteste 2000 devir ile tam gaz hızlanmaya kalkınca 100-110 km/s arası süratte titreme olması normal çünkü aracın devri yetersiz kalıyor.Ben sadece devirle olduğunu düşünüyorum ama yine de bir sorun.Belki bizim aracımızda bi iyileşme olmayacak ama bundan sonra üretilecek modellerde iyileştirme olacağını düşünüyorum.
    ayrıca bu olay sadece dizellerde mi oluyor yani benzinlide de bu sorun var mı?
  • OO ufukusta siz hemen vazgecmissiniz maalesef biz millet olarak hemen pes ediyoruz tabiri caizse essek gibi bu hatayi duzeltip yapacaklar benim fikrim bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.