Şimdi Ara

Dağ Bisikleti 199 TL (kliksa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kliksa.com/urun/vision-steel-26-jant-21-vites-dag-bisikleti-siyah/902514568

bisikletin kalitesi hakkında bir fikrim yok, fiyat uygun geldi

• fiyat fena değil, kalite nasıl peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen 17-18 kilogram ağırlığında, ne şehirde, ne dağda, ne yolda kullanılabilecek bir metal yığını. Para vermeyin bunlara, yazıktır.
  • Bisiklet alınacaksa iyisi alınmalı sonuçta ömürlük kullanıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunla daga ciksan bisiklet 2 parca elinde geri donersin

• niye çamurluk koymazlar şunlara anlamam, insannın bütün sırtını çamur yapar bu.
  • Bununla 50 km'lik hafif bir bisiklet turuna çıksak, dönüşte hurdası otobüsün bagajına sığar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 1 Temmuz 2015; 22:52:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakın almayın aldırmayın...
    Gidin rockrider 300 aln hiç olmazsa arkasında decathlon var. Yada daha iyisi 2. El bakn..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dec_chaos D kullanıcısına yanıt
    e frenleri tel maşa ?
  • karne & dogumgunu & cart curt hediyesi disinda bi ... yaramaz.

200 lira diye fp degil bunlar.

• Amortisörsüz dağ bisikleti ilk defa gördüm, aydınlanmak istiyorum
  • Verebileceğim en yüksek fiyat bu ve sıfır almak istiyorsanız uygun, fakat ağır, hantal rahatsız bir bisiklet.
  • Hazır bisiklet almayı düşünüyorsanız almanız gereken en alt seviye dağ bisikleti Salcano NG650 olmalı. Markasına verilen 100-150 TL'yi saymazsak piyasada 500TL'ye alınabilecek en güzel bisiklettir. Tabi bilmediğim bir model varsa ve tavsiye etmek isteyen varsa o da paylaşsın biliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatinchewik

Amortisörsüz dağ bisikleti ilk defa gördüm, aydınlanmak istiyorum

Bir zamanlar amortisör sadece lüks modellerde vardı, genelde amortisörsüzdü, ben ikinci el bianchi almıştım amortisörlü, o da yerinden kalkmıyordu eşek ölüsü gibiydi. Şimdi yollarda yürüyemiyoruz ki bisiklete binelim, epey bi açılmak gerekiyor uygun ortam için.
    200 liralık bisikletin shimanolarla donatılmış olmasını beklemeyin, 400 ü felan gözden çıkarın veya bence de ikinci el alın. Şehirde kullanıyorsanız amortisör gereksiz.
  • Kesinlikle bulaşmayın bimden aldım kurulumdan dönerken tekeri patladı bisiklet üzerinde emanet duruyorsunuz vites vs zaten ayrı dünyada. Arkadaşın dediği gibi en az ng650 alınmalı.

• Az daha verip double butted kadrolu deore takımlı bir şey almak lazım.
  • herkezin bir kullanım seviyesi var. ama ben orta seviye bir kullanıcıyım. sadece sele borum 200tl. bu bisikletler satılmaya devam ettiği sürece bu ülkede bisiklet sadece yazın çocukların sokağın bi ucundan diğer ucuna gidip geldikleri gereksiz icat olmaktan kurtulamayacak diye korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

quote:

Orijinalden alıntı: chatinchewik

Amortisörsüz dağ bisikleti ilk defa gördüm, aydınlanmak istiyorum

Bir zamanlar amortisör sadece lüks modellerde vardı, genelde amortisörsüzdü, ben ikinci el bianchi almıştım amortisörlü, o da yerinden kalkmıyordu eşek ölüsü gibiydi. Şimdi yollarda yürüyemiyoruz ki bisiklete binelim, epey bi açılmak gerekiyor uygun ortam için.
    200 liralık bisikletin shimanolarla donatılmış olmasını beklemeyin, 400 ü felan gözden çıkarın veya bence de ikinci el alın. Şehirde kullanıyorsanız amortisör gereksiz.

Aynen. önceden amortisör pek yaygın değildir. hatta yok denecek kadar azdı. 2000lerde piyasaya daldı bir anda. ucuz toplama bisikletler piyasayı değiştirdi.
    kilosu çok fazla çok yorar. zaten 200 liraya da süper bişey beklemek ahmaklık olur.
    çoluğa çocuğa karne hediyesi alınabilir. kas yapar hem =)

• Bu bisikletler çok değil 1-2 ay içinde çok az su görse dahi pas içinde kalır, zangırdayan eski paslı bisikletiniz olur. Markayı bilmem de aluminyumdan şaşmayın

• FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    kas yapar dolu tarafından bakıyorsunuz tebrikler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.