Şimdi Ara

Dagalı saçlı erkeğin saçını uzatmaya başlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işkence dolu haftaları peşinen kabul etmektir. let the game begin!

iki arada bir dere kalmış saç türü Kısa bıraksan bi şeye benzemez. Uzatmaya kalksan uzayana kadar çok çekersin. Bazen Halil Sezai olursunuz bazen Ömer Çelakıl, uzun bir süre de maymun olursunuz... Yatırsan yatmaz, kaldırsan kalkmaz. Bir süre sonra tinerciye benzersiniz ve yılarsınız. Şu anda tam ortasındayım, önler uzun yanlar orta. Önler dalgalı yanlar kıvırcık. Bu nasıl anlamadım

edit: saçını ortadan ayırıp da kullanan arkadaşlar var mı acaba? nasıl ayırdıklarını çok merak ediyorum bende ortanın biraz yanından ayırmayı düşünüyorum ama ayıramadım...

şunun uzun ve dalgalı halini dusunun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piskomat -- 4 Ocak 2015; 23:37:06 >

• bkz:forumu sözlüge cevirmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kes gitsin.Nasıl olsa halil sezaiye bile benzeyemicen

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

Kes gitsin.Nasıl olsa halil sezaiye bile benzeyemicen

Bi ara benzemiştim
  • şuan yaptığım eylem. cidden uzayana kadar sabrederseniz güzel oluyor ama arası dayanılmaz derecede biçimsiz oluyor şuan bu durumun sonlarındayım çok şükür
  • Benimde dalgalı uzatma niyetim yokta usengecliktenuzayinca kotu pluyo.

Önler özellikle s harfi yapiyolar şekilde almiyolar.

• Uzatmayın beyler, inanın o işkenceye değmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiraiya -- 3 Ocak 2015; 1:27:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kulaklarım kepçe ve saçlarım dalgalı mecburen uzatmak zorundayım birde beni düşünün lan :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: askop

kulaklarım kepçe ve saçlarım dalgalı mecburen uzatmak zorundayım birde beni düşünün lan :((

Takma kulakları bazılarına sempatiklik katıyor. Yaşın kaç bilmiyorum ama olmadı ilerde yaptırırsın.
  • saçlarım dalgalı ve geçen ayın 16sında her tarafı eşit şekilde kısacık kestirdim.yaza doğru saçlarım gayet güzel olucağını umuyorum ayrıca saçlarınızı hergün yıkarsanız dağınık hali kalmaz ayrıca yıkadıktan sonra tarayın.benim saçlarım uzayıp tarayınca kaşların biraz üstüne gelip havaya kalkıyordu yani aynı şu şekilde oluyordu geyette hoşuma gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGGGER -- 3 Ocak 2015; 1:45:27 >

• Benim de çok garip bir saçım var kısayken gayet düz uzadıkça kıvrılmaya başlıyor baya uzatınca kıvırcıklaşıyor ben de anlamadım Genel olarak dalgalı ama
  • Azmi halil sezai olduk ama yilmadik uzattik simdi gogsume kadar iniyo:D

• Dalgalı saç en güzel saç türü bence. Tamam kısa birşeye benzemez ama hafif uzatıp şekil verince karizmatik bir görüntü veriyor. Özellikle kumralsanız. Mesela robert pattinson diye bir oyuncu var. O da dalgalı saça sahip. Saçlarını kaldırınca çok karizmatik gözüküyor. Keşke bende dalgalı saçım olsa. Anca waxla hafif dalga veriyorum.

• Dalgalı saç her zaman daha iyidir keşke benim saçlarım da dalgalı olsa sadece uzatınca dalgalı oluyor. 2 yıldır uzatıyorum
  • Yalnız değilim lan oley be

• Hunharca emerken ailenin görmesi gibi bişey

• Benimde dalgali ve gur 10 ay oldu halen daha istedigim seviyede degil

• Dedigim gibi bu yola gecen ayin 16sinda basladim ve hedefim 4 yil boyunca uzatmak hicbir sekilde berbere adimimi atmicam

• Hedefim şimdilik şu model. Sık yıkamak daha çok uzatıyormuş diye duydum. Denemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feather -- 3 Ocak 2015; 2:06:07 >
  • Bakımsız dalgalı saç = apaçı saçı.
    iğrenç lan dalgalı saç kısayken bi moka benzemez,uzarken bakmazsan apaçi gibi olursun. Kulaklar yapışık olsada 5 numaraya kestirsem keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.