Şimdi Ara

DAHA ÖNCE FEM'İN GEOMETRİ KAYNAKLARINI KULLANAN ARKADAŞLARLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DAHA ÖNCE FEM'İN GEOMETRİ KAYNAKLARINI KULLANAN ARKADAŞLARLAR İÇERİ

DAHA ÖNCE FEM'İN GEOMETRİ KAYNAKLARINI KULLANAN ARKADAŞLARLAR İÇERİ

Bu seri ve kitap hakkında bilgisi olanlar bilgi verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Takip

• uppp
  • yok mu yahu bu kitaplardan herhangi birini daha önce kullanan?
  • uuppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Attigini degil de fem lys geo beyaz kitap cozmustum. tavsiye ederim cok kolay degil ama baslangic seviyesindeyken cozdum isime yaradi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakatak -- 30 Aralık 2017; 15:34:8 >
  • Hocam o alttaki lys simetri varya onu bitirip full cekemezsen bile 1,2 tane kacirirsin o kadar soyleyeyim bazi sorular cok kasinti ama bu kitabi cozebilen adam geoyu halletmistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alttaki ile üstekinin hiç bir farkı yok sadece üsteki güncel olanı.Altta kaldırılmış seva,sterwart teoremleri felan var onları üstekki kitapta kaldırmışlar.Zorluk olarak kolay orta arası birşey.Tek çözülmesi kesinlikle yetersiz olur.Konuyu bu kitaplardan öğrendikten sonra birey b karekök lys geoda üzerine çözülmeli geoda iyi birşey isteniyorsa.
  • iyi kitaplar ama çok zaman yer. konuyu bir video kaynaktan öğrendikten sonra orta düzey bir soru bankasından(fem-birey-palme-esen vs.) ilerlemeye çalış . bu arada tool'un geçen istanbul konserine gittin mi?
  • üstteki bende var ama tek başına yetersiz bir konuyla alakalı az sayıda test var ve okunarak öğrenilecek gibi dğeil tabi video şart. Ben video izledikten sonra konuyla alakalı şeyleri bu kitaptan temizleyip birey b çözüyorum
  • atakatak A kullanıcısına yanıt
    tesekkürler fakat kapsamlı bir konu anlatımlı kitaba ihtiyacım var elimde genel olarak soru bankası bol.
  • HarveySpacter H kullanıcısına yanıt
    tesekkürler yorum için
  • yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    yani genel olarak geometriye dair bol kaynak var elimde fakat çok fazla takıldığım ve zaman kaybettiğim yer oluyor. dolayısı ile konu anlatımlı ve nitelikli örnek soruları olan kaynak arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConMerik

iyi kitaplar ama çok zaman yer. konuyu bir video kaynaktan öğrendikten sonra orta düzey bir soru bankasından(fem-birey-palme-esen vs.) ilerlemeye çalış . bu arada tool'un geçen istanbul konserine gittin mi?

geometri adına olan videolar kendi açımdan zaman kaybı gibi geliyor hocam. bi soru bankasında çözemediğim soru olduğu zaman aynı soru tarzından kitaptan örnek çözumunu bulup inceleyip geçebileğim bir kitap arıyorum sadece. bu arada en son tool konseri 2007 de oldu bildiğim kadarı ile o tarihlerde de tooldan haberim yok idi gerçi olsa dahi gidemezdim sanırsam malum yas falan.
  • ditrado kullanıcısına yanıt
    tesekkurler yorum için.
  • toology kullanıcısına yanıt
    konu anlatım videosu zaman kaybı olur ama soru çözüm videoları izle. simetride dediğini yaparsın ama simetri yetersiz ve çok zaman yer. esen geometriye de bir bak, güzel kitap ve istediğin özellikte sayılır.
    bir arkadaştan dolayı geçen aylarda tool konseri olmuş gibi kalmış aklımda. istanbuldan taşındığımdan beri konserlere gitmeyi de takip etmeyi de bıraktım. tool dinlemeyi de bıraktım, çok zamanımı yiyordu :)
  • yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    Kolay orta mi kardes ? ya sen gercekten olimpiyatlik bir geocusun ya da geo adina hicbir sey bilmiyorsun kusura bakma simetri boru bir kitaptir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveySpacter

Kolay orta mi kardes ? ya sen gercekten olimpiyatlik bir geocusun ya da geo adina hicbir sey bilmiyorsun kusura bakma simetri boru bir kitaptir

Geometri temelim var ve şuanda karekök lys geo ile bareber götürdüğüm kaynak.Beni zorlamadı açı kenar bağıntıları hariç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.