Şimdi Ara

Dal seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Lise 2 öğrencisiyim mağlum okulun sonları geldi elektrik elektronik okuyorum dallar belirli notlu adamları alıyor. Benim istediğim dal haberleşme ve 19 kişi alıyor. Haberleşmenin şefi bir konferans yapıp milleti o kadar gaza getirdi ki şuan herkesin dilinde haberleşme var. 3 sınıf arasından giremiceğimi düşünüyorum çünkü 3 sınıf var 35 kişiden hesaplarsak 105 kişiden 19 kişi arasına girmek zor şuan derslerim kötü çünkü.

Dal seçimi yapıcaz yinede haberleşmeyi başa yazıcam fakat giremicem büyük ihtimal farklı dallarda var ama ne bilgim var ne iş durumunu biliyorum anlıyan abiler arkadaşlaar yorum yaparsa çok sevinirim.

Bu dallar mevcut: Pano, Görüntü ve ses , endüstriyel bakım onarım , haberleşme , arçelik

• quote:

Orijinalden alıntı: Derrickrose34

Arkadaşlar merhaba. Lise 2 öğrencisiyim mağlum okulun sonları geldi elektrik elektronik okuyorum dallar belirli notlu adamları alıyor. Benim istediğim dal haberleşme ve 19 kişi alıyor. Haberleşmenin şefi bir konferans yapıp milleti o kadar gaza getirdi ki şuan herkesin dilinde haberleşme var. 3 sınıf arasından giremiceğimi düşünüyorum çünkü 3 sınıf var 35 kişiden hesaplarsak 105 kişiden 19 kişi arasına girmek zor şuan derslerim kötü çünkü.

Dal seçimi yapıcaz yinede haberleşmeyi başa yazıcam fakat giremicem büyük ihtimal farklı dallarda var ama ne bilgim var ne iş durumunu biliyorum anlıyan abiler arkadaşlaar yorum yaparsa çok sevinirim.

Bu dallar mevcut: Pano, Görüntü ve ses , endüstriyel bakım onarım , haberleşme , arçelik

Bilgisayar üzerine hangi dal varsa onu tercih et. Çünkü gördügüm kadari ile bazı şirketler küçük-büyük farketmeden bilgisayar yazılım vs anlayanları aliyorlar .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor yay ne işe yarıyor?
    3 yıl önce açıldı
    Ok ve Yay Takımı Önerisi.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.