Şimdi Ara

Dambıl hakkında bilgi verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arakadaşlar dambıl almayı düşünüyorum fakat biraz bilgi verebilir misiniz mesela yaş aralıklarına göre ağılıklar var mı atıyorum 10-18 5 kg 19-25 20 kg gibi 14-15 yaş için soruyorum teşekkür edeim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerfulfoot

evet arakadaşlar dambıl almayı düşünüyorum fakat biraz bilgi verebilir misiniz mesela yaş aralıklarına göre ağılıklar var mı atıyorum 10-18 5 kg 19-25 20 kg gibi 14-15 yaş için soruyorum teşekkür edeim

Eger ki trollemiyorsan dediğin şey çok saçma.. Geliştikçe ağırlık arttıracaksın yaşla felan alakasi yok..
  • Ayarlanabilir dumbellar var onlardan al.
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Hocam dalga gibi bir amacım yok fakat mesela ben yaşıtlarıma göre hafif zayıf-normalim belli bir ölçüsü vardırı diye danışmak istedim sonuçta hiç bir halterci tak diye 100 kiloyu kaldırmamıltır teşekkür ederim cevaplarınız içinde
    hocam plastik dumbell düşünüyorum uygun fiyata satan bir yer buldum ve onları daha çok beğeniyorum açıkçası yinede teşekkür ederim
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Plastik alacaksan içinin kumlu olmamasına dikkat etmeni öneririm.
    Teşekkür ederim haklısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkür ederim haklısınız

ben 3 kg ile başladım 3 ile başlarsan senin için rahat our heralde.ama ne bileyim belkide güçlüsündür.sana da bağlı.
  • gıbıç kullanıcısına yanıt
    3 te çok hafif olmayacak mı hocam?
  • 5x2 al yeter başlangıç için..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam peki bu süreler ne aralıklarla örneğin başlangıç ... gün orta seviye... gün ve ağırlıkları var mı?
  • quote:

3 te çok hafif olmayacak mı hocam?

Ya o sana göre değişir cılız bişeysindir 2 3 kullanırsın normalsen 5 ile başla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gıbıç kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    herşeyden önce başlangıç seviyesinde bir sporcu olduğun için paket dambıllar yerine bar + plakalar şeklindeki ürünleri tercih etmelisin. 3-5 kiloluk dambılların kullanım süresi 1-2 aylık sürede tamamlanır ve bu ağırlıkları tekli aldığında işi bittikten sonra kenarda durur. Onun yerine sağlam bir krom bar al ve seviyene göre plakalarla ağırlıklarını arttır. plakalarla 5 kilodan 55 kiloya kadar ağırlık hazırlayabilirsin. evde kullanacaksan içi kum dolu veya döküm ürünleri kesinlikle tercih etme. ucuz olsa da zamanla döküntüleri can sıkıyor. aldığın her plakayı aylarca kullanacaksın, biraz daha pahalı olacak ama krom kaplama modellerden al, kafan rahat etsin
  • MeteAoglu M kullanıcısına yanıt
    Her şey için teşekkür ederim. Boy uzamasını engellediğini duyduk belli bir yaşa kadar erteledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.