Şimdi Ara

DAMYO Mülakatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben 23 Mayıs da PMYO denedim kişilik testinden elendim 1 Temmuzda DAMYO mülakatlarına çağırıldım bu sene son şans olarak onu deneyeceğim fakat PMYO mülakatlarına pek benzemiyormuş anladığım kadarıyla. Tecrübesi veya bilgileri olanlar yazabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarq67 -- 17 Haziran 2013; 16:55:46 >

• okulun sitesinde mulakat hakkında veriyolardı sanırım.. ben iki kere gittim istanbula mulakat için.. gerekli evraklarla bırlıkte sıraya giriyosun baya kalabalık oluyo. sonra boy kilo ölçümü. ön sağlık falan var onu geçersen fiziki yeterlilik sınavı onuda geçersen mulakat var.. onuda geçersen sağlık raporu için askeri hasteneye yolluyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -XII-

okulun sitesinde mulakat hakkında veriyolardı sanırım.. ben iki kere gittim istanbula mulakat için.. gerekli evraklarla bırlıkte sıraya giriyosun baya kalabalık oluyo. sonra boy kilo ölçümü. ön sağlık falan var onu geçersen fiziki yeterlilik sınavı onuda geçersen mulakat var.. onuda geçersen sağlık raporu için askeri hasteneye yolluyolar

Teşekkürler biliyorum onları ama mesala kaç barfiks, mekik, şınav yapmak gerekiyor mesela? Onları bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarq67

quote:

Orijinalden alıntı: -XII-

okulun sitesinde mulakat hakkında veriyolardı sanırım.. ben iki kere gittim istanbula mulakat için.. gerekli evraklarla bırlıkte sıraya giriyosun baya kalabalık oluyo. sonra boy kilo ölçümü. ön sağlık falan var onu geçersen fiziki yeterlilik sınavı onuda geçersen mulakat var.. onuda geçersen sağlık raporu için askeri hasteneye yolluyolar

Teşekkürler biliyorum onları ama mesala kaç barfiks, mekik, şınav yapmak gerekiyor mesela? Onları bilmiyorum.

TEST BARAJLAR
    MİNİMUM MAKSİMUM
    400m. Koşu 84 sn. 60 sn.ve altı
    Durarak Uzun Atlama 165 cm. 219 cm. ve üstü
    Mekik (1 dakikada) 20 adet 50 adet ve üstü
    Barfikste Kol Çekme 1 adet 10 adet
    Basketbol Topu Fırlatma 7 m. 16 m. ve üstü

• quote:

Selam arkadaşlar ben 23 Mayıs da PMYO denedim kişilik testinden elendim 1 Temmuzda DAMYO mülakatlarına çağırıldım bu sene son şans olarak onu deneyeceğim fakat PMYO mülakatlarına pek benzemiyormuş anladığım kadarıyla. Tecrübesi veya bilgileri olanlar yazabilirler mi?

Bende 4 Temmuz'da çağırıldım hocam, senin puan kaçtı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

quote:

Selam arkadaşlar ben 23 Mayıs da PMYO denedim kişilik testinden elendim 1 Temmuzda DAMYO mülakatlarına çağırıldım bu sene son şans olarak onu deneyeceğim fakat PMYO mülakatlarına pek benzemiyormuş anladığım kadarıyla. Tecrübesi veya bilgileri olanlar yazabilirler mi?

ygs-3 260 hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

quote:

ygs-3 260 hocam :)

Hayırlısı olur İnşallah :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Subaylık polislik
    4 yıl önce açıldı
    HAZIRLIKTA MYP
    5 ay önce açıldı
    KPSS Ortaöğretim
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.