Fizyolojide bir tane prof var. Biyokimyadaki prof tıp mezunu degil. Biyokimyada docent yok. Histolojide bir tane prof var. Patolojide prof yok. Biyofizikte prof yok. Tibbi biyolojide tıp mezunu yok. 35 bin yapmıştım 2022 de buradan uzmanlık da hayal awk. Yani demem o ki uniyi iyi arastirin tıpta üninin önemi yok büyük yalan. Her yere üni açtılar 87 tane tıp mı olur la. Bu kadar öğretim görevlisi niye var? Tıpa minumum 20 bin sıralama sınırı getirilmeli. Tıp fak. sayısı max 40 tane olmalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AC8E1632 -- 11 Ekim 2023; 9:16:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dandik özel tıp< en düşük puanlı devlet tıp

-
-
Uzmanlık da hayal bari 6 senede bitirek. Simdiki aklım olsa aileme ne para verdiririm ne de burayı yazarım. 35 binle iyi muhler gelirdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pratisyen ne kadar alıyor
Bilgin var mı
Dönerle beraber ortalama 60
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AC8E1632 -- 11 Ekim 2023; 9:48:26 >
bırak mühendisliğe geç. tıp okunmak senin harcın değil.
-
Başka bir özele myp ile geçiş yap bazı özeller devletten iyi daha zor ve cerrahpasadan hoca getirtiyor bi kısmı doğu tıpta o imkan da yok
adam kendine cevap vermis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne diyon olm
Demiroglu bilim 4 5 6 da sıkıntı florance nightingale e gelen hastayı öğrenciye vermezler
Zaten orda değilim hocam çıktım ordan
Dediginiz de doğru zaten florance iyi hastane ama hasta dokundurtmazlar myp ile geçiş yaptım başka yere
nereye geçtin
-
Nişantaşı tıp 3’e geçen tanıdığım çok şikayetçi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nişantaşı tıp ta kötü hocam özeldeki tıplardan acıbadem-sağlık teknoloji-yeni yüzyıl-medipol iyi
Yüksek ihtisas nasıl hocam
Acıbademle yeni yüzyılı aynı klasmanda görmekte varmış 😄😄
Acıbadem çok iyi yeniyüzyıl-sağlık teknoloji doğu tıpların bi kısmından iyi okunabilir tabiki aynı klasman değil
hangi tıptasın la niye cevap vermedin
-
hocam cevap versem sıkıntı olacak formda rahatsız ederler
En Beğenilen Yanıtlar

adam kendine cevap vermis
|
bırak mühendisliğe geç. tıp okunmak senin harcın değil. |
Benzer içerikler
- açi yayınları ödev takip dergisi cevapları
- kimya mühendisliği önü açık mı
- itü yatay geçiş
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- tus dershanesi fiyat 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X