Şimdi Ara

darbe yemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu gün öğlene doğru 3 kişiden darbe yedim sadece koluma darbe aldım kolum mosmor şekilde bu morluklar nasıl gider veya azalır olayın üzerinden 6-7 saat geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sondurk06 -- 4 Haziran 2011; 23:20:36 >

• soğuk kompres yaptınmı ?
  • yapmadım yani hiç bir işlem uygulamadım şu ana kadar
  • evet arkadaşlar dokunmadıkça ağrı yok
  • bende bir sürü hasar verdim box la uğraşıyorum ama adamların biri levye gibi bir şey ile koluma vurdu sol biceps orada hasar var böyle kırmızı kırmızı nokta oluştu birini döwerken öteki yandan geldi engelleyemedim
  • dayak yemenin fiziksel acısı geçerde psikolojik acısı sende patlar.herbirini ayrı ayrı köşede sıkıştır :D
  • keşke buz koysaydın başta.biceps te ağrı varsa kas gevşetici kullanabilirsin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her sabah 3 yumurta yemek
    8 yıl önce açıldı
    Salon hocam ekmek yeme dedi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • piskolojik acısı falan yok 2 kere koluma darbe aldım başka yerimde bir sorun yok arkadaşım zaten 2 kişinin elinden nasıl kurtuldum sanıyorsun aldım bir şekilde birinin elinden levye yi sonra ona vurdum bir tane öteki kaçtı sonra bende dedim başıma kalmasın diye onu bıraktım
  • başka çare yok mu?
  • O degilde senin cok paran vardi kiz buldun mu bari
  • o kavga kızdan çıktı zaten bu adamlar apaçiler takıldı bize caddede yürürken
  • Biraz detayli anlat merak ettim dogrusu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Biraz detayli anlat merak ettim dogrusu :)

araştırmacı gazetecilik mod on
  • biz saat 3-4 gibi caddedeyiz işte pastaneden çıktık serseri apaçi gibi adamlar geldi işte baba dolmuş param yok dediler varmı hacı diye yok dedim .
    ondan sonra kıza dediler güzelim paran varmı ? oda yok dedi. sonra apaçiler dedi çok güzelsin günde 2 posta versen zengin olursun dediler bende dayanamadım . dedim gelsene bilader şu tekel bayida bozdurup vereyim diye tekel bayide tenhada biraz sonra oradan 2 yumruk çaktım laf atana al ulan para diye öteki oralardan bi yerden levye tarzı birşey buldu işte vurdu koluma iki kere ben ötekini döwerken bu tam kafama indiriyordu öteki o sırada yerdeydi biraz güç kuvvet de var özel mua-thai box dersleri falanda aldım işte vurdum bileğine doğru sanıyorum çok sert geldi bıraktı levyeyi aldım yerden ona indirdim 1 yada 2 tane hatırlayamıyorum öteki kaçtı biz kaldık 1 vs 1 varmı lan cesaretin levyeyi bırakayım tek e tek dedim o da sonra arkadasına bile bakmadan kaçtı :)) ama kızın gözünde iyi havam oldu

• işde böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erzinker

hayatımda hiç dayak yemedim. küçüklükten itibaren hep dövmüşümdür. lisede çok toplu ve sınıf kavgası yapmıştık , bir darbe bile almadım. sadece küçükken 3 kişi dalmışlardı onları dövemedim ufak tefek sıyrıklar almıştım ama 3 ündede benden daha çok hasar vardı. yaptığı kavgaya oranla başarı puanı en yüksek olanlardan biriyimdir herhalde. morlukla ilgili tek bildiğim haz verici bi acısı vardır ve 2 haftadan önce normal görüntüye dönmez diye bilürüm

erkek dediğin böyle olur
  • Cool Story
  • ben sırf markete giderken muşta alıyorum yanıma.
    her çeşit bıçaktan ve benzeri aletten daha etkili.
    kemik kırmaz muşta kırılan kemik kaynatılır vs vs
    ama muşta kemiği un ufak eder ne kaynama olur ne bişe
  • gel 1 vs 1 muşta ile 1 adet bile yumruk yemek tabi çift el takmassan tek el takarsan her türlü yumruk yemeden birde polis falan olmuyacak seni un ufak ederim zaten yere aldıgımda işin biter
  • şaşırtmaca herşeyin anahtarıdır.
    ama seri bi' yumruk için bu anahtara ihtiyacım yok kemiğine muştanın bir kere dokunması yeter.
    o an yerdesin.;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.