Şimdi Ara

darboğaz fx - 4100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar size bir konu hakkında danışıcam fx 4100 4.51ghz işlemci kullanmaktayım.Ekran kartım asus gtx 760 ve şöyle bir problem ile karşı karşıyayım ekran kartımdan cs go da tam yuk alamıyorum %10 ile %20 max ve ben ekran kartında problem oldugunu düşünerekten FurMark ile test yaptım ve ekran kartık %99 oluyor bunun açıklaması nedir ve bana yardımcı olabılırmısınız bu konu hakkında rica etsem

• AliDemir59871 A kullanıcısına yanıt
    Darboğaz olur da bu kadar da?
    Peki fps değerleri nasıl düşük çözünürlükte ve düşük kalite ayarlarında ise normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 7 Haziran 2016; 7:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef ki 60 fps ile 130 fps arası degişiyor ve 1024.768 4:3 en düşük ayarlarda oynuyorum bunun acıklaması ne işlemci mi ekran kartımı problem veya çözümü yokmu bunun
  • Biri fx deyince aklıma direkt darboğaz geliyor

• yani şimdi cevap mı bu fx deyince darbogaz geldi biraz ciddiyet lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliDemir59871

yani şimdi cevap mı bu fx deyince darbogaz geldi biraz ciddiyet lütfen

Evet darbogaz. Hele ki dusuk çözünürlükte daha da belirginlesiyor. Cs go zaten işlemci bagimliligi daha fazla normal bu sonuc.

Sizi fx 6300 paklar.

• Fx 6300 de sıkıntı çıkarabilir 2.elden i7 3770 ve ucuz bir anakart al uzun süre götürür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En azından kalite ayarını yükseltin artı köşe yumuşatma açın, fps değişmez ama en azından oyunun görünümü iyileşir, profesyonel oyuncular sizin gibi 4:3 ve düşük ayarlarda oynuyorlar bildiğim kadarıyla ama onların işlemcileri iyi olduğu için 400-500 fps alıyorlardır.
    Yanılmıyorsam eğer cs go da 60 hertz 60 fps ile 60 hertz 200 fps aynı akıcılıkta olmuyor.
    Ben q9650 ile 100 fps altına düşmüyorum.
    Ultra ve 8x msaa oynuyorum ama sizin ayarlarda olsam yine aynı fps'yi alacağım diye umuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.