Şimdi Ara

darboğazmı var??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendime ekran kartı sipariş etmiştim dün geldi bu gün taktım ama dayz e grinice 19 fps alıyorum gpu 20 lerde kullanıyor ara sıra 60 çıkıyor kullanımı acaba darboğazmı yapıyor anlamadım gpu az kullanıyor bf3 de iyi fps alıyorum ultrada falan açıyor farcry 3 de açıyor ultrada
    q8200 o.c 2.50ghz
    gtx 750 ti
    psu 600 watt
    6gb ram

• DeathFire34 D kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını taktıktan sonra sıfırdan format atmadıysan ilk önce format at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun gece attım su an formatlı herseyi yukledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFire34 -- 17 Kasım 2014; 12:34:06 >
  • Lütfen şu darboğaz olayini abartmayin.işlemcinin o karta darboğaz yapmasi mümkün değil.hatta 760. 770. e bile yapmaz.dayz sorunlu bir oyun HIGH end sistemlerde 15-20 FPS verirken en olmadik zayif sistemler 50 FPS ile oynayabiliyor.dayz daha alpha da ve optimizasyon özürlü bir oyun.zaten yapimcilarda bunu kabul etmiş ve yeni oyun motoru üzerinde calisiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu optimizasyon olayı hepsindemi var yani arma 2 dayz falan arma 3 bunlardada aynı sıkıntı hepsi 20 fps
  • DeathFire34 D kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Bohemia nın oyunlarında hep aynı sorun var.Zaten arma 2 dayz mod ve dayz standalone aynı oyun motoruyla yapıldı.Arma da çok göze batmadı ama standalone çok fazla satıp popülerleşince optimizasyon konuşulmaya başlandı.Dean Hall yaptığı açıklamada optimizasyon sorununu kabul ettiğini ve yakın zamanda dayz standalone yi yeni oyun motoru olan enfusion a taşıyacaklarını söyledi.Umarım bu geçişle optimizasyon sorunu çözülür.Yani sorun sende değil hocam.
  • oh saolasın vallaha içim rahatladı inş en yakın zamanda bu sorunu çözerler çünkü güzel oyunlar ve kasması çok sıkıcı bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala i5 2500k Kullanan Var Mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathFire34

oh saolasın vallaha içim rahatladı inş en yakın zamanda bu sorunu çözerler çünkü güzel oyunlar ve kasması çok sıkıcı bir durum

Umarım çözerler ben beta sürüm ile beraber yeni motora geçeceklerini düşünüyorum zira steam forumlarında da yavaş ilerlediklerine dair birsürü şikayet var.Çok üst düzey sistemlerle şehirlerde 10-15 fps alıyorlarmış low ayarlarda.Oyundan şikayetçi olmayan yok diyebiliriz herkesin ortak şikayeti fps yükseltecek optimizasyonla uğraşacaklarına oyuna kask,elbise ya da domates yetiştirme vb. gibi gereksiz item eklemekle uğraştıkları yönünde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.