Şimdi Ara

Darius Hakkında Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CertainlyT tarafından tasarlandı.
    Darius'un ismi bir Pers ismi olan ve "Kral gibi" anlamına gelen "Dariush"'tan türedi.
    Darius Recall veya Teleport esnasında özel bir animasyona sahip olan ilk şampiyondur. (Recall ve Teleport sırasında Darius baltasını havaya kaldırıp yukarı bakar.)

Sözleri

Darius'un iki şakası da popüler olan Garen'ın "Spin-To-Win" yani Türkçe olarak "Kazanmak İçin Dön" şakasıyla bağlantılıdır. Aslında dalga geçmektedir . "Noxus!" diye bağırıp dönmeye çalışır, başarısız olur ve Garen'ın bunu nasıl yaptığını merak edip kendi kendisine sorar.
    Darius Nautilus'la "I will not rest" sözünü paylaşır. Yani Türkçesi ile "Dinlenmeyeceğim."

Skin Bilgileri

Darius'un klasik skin resminde Beatrice, yani Swain'in kargası bulunmaktadır.
    Darius'un Lord skini Warhammer 40k'dan Emperor of Mankind'a muhtemel bir referanstır.
    Darius'un şu anda henüz çıkmamış Norse King Darius adında bir skini vardır. Aynı zamanda bu skin Game of Thrones'dan Eddard Stark'a bir referanstır.

Bağları

Darius Jericho Swain, the Master Tactician (Jericho Swain, Usta Taktikçi) ile Noxus'a şeref getirmek için anlaşma yapar. Swainle birlikte Darius, kendi gözündeki gerçek Noxus gücünü geri getirmek için çalışır. Ancak, Darius'un Swain'in Black Rose organizasyonuyla geçmişteki ilişkisini bildiği bir muamma.

Darius, Draven'ın büyük kardeşidir. İkisi birlikte "Kan Kardeşler" (Orj: The Blood Brothers) olarak bilinirler

ALINTIDIR

ULTİSİNİN TEK ATABİLME POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK BUNU MATEMATİKSEL OLARAK AÇIKLARSAK TEK YEMEME OLASILIĞI %0,1 DİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riostatik -- 6 Temmuz 2013; 14:00:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bi' bilgi ekleyeyim: ultiyle teq atio qnqs Xd
  • Çok yararlı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: HoldYourFire

Bende bi' bilgi ekleyeyim: ultiyle teq atio qnqs Xd

evet unutmusum bu arada şakacı darius gibi bir rehber olsa hehehe

• Darius'un iki şakası da popüler olan Garen'ın "Spin-To-Win" yani Türkçe olarak "Kazanmak İçin Dön" şakasıyla bağlantılıdır. Aslında dalga geçmektedir . "Noxus!" diye bağırıp dönmeye çalışır, başarısız olur ve Garen'ın bunu nasıl yaptığını merak edip kendi kendisine sorar

Ben Garenin değilde karısının nasıl yaptığını sorduğunu sanıyordum
  • TEK ATTIĞINIDA EKLE QNQ

Bu sırada son skını bende GoT tan anımsandığını hissetmiştim
  • ekledim

• Bunları eklememisşin!

Ultisi sayesinde her oyun penta yapar.

Ultisi teq atar.

Choq optur.
  • Tr de ki kardeşlerimiz bunun kitabını yazmışken çok gereksiz bir konu olmuş.

• Riostatik kullanıcısına yanıt
    norse king çıktı qnq
  • dari or feed teq atıyorm ben
  • ultisi tek atıyo qnqiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoldYourFire

Bende bi' bilgi ekleyeyim: ultiyle teq atio qnqs Xd

/>
  • teq atıyho .s.s
    o değilde birde alıntıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 6 Temmuz 2013; 14:55:19 >
  • darius bide naksuslular şavaşdan kaçarken kralın kafasını koparip naksusun başına giçmiş ve swainde bunu bile bile yaptığını sanmiş lol tr forumda okumuşdum
  • jax ile darius a tek atmışlığım var
    o günden sonra benim gözümde bitti
  • Wikia.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.