Şimdi Ara

Dark Evo P60 Ekran Bozuldu/Kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.Dark Evo P60 telefona sahibim.telefon ekranına bir şekilde zarar verdim.Nasıl olduğunuda bilmiyorum.Camın üst yüzeyinde çizik var az birşey fakat içi kırılmış gibi.Ekran'ın alt kısmında ekran gelip gitti kalan yarısı simsiyah.Sonradan tamamen görüntü gitti.Ekran değişimi yapsalar ne kadara patlar bana.telefon zaten 650 lira 100-150 liraya kurtarırmıyım?Telefonun kendi resmini koyamıyorum fakat nette baktığımda benzer durum bir laptopun başına gelmiş.Resim:
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRbVWxE9aCktUTtW9Ty5hC6EVTkvXb5xV59Wf29ZXWI-b5Cnnruag

• benden 450 tl istediler.Red ettim 450 tl ye yeni telefon aldım daha mantıklı oldu.
  • Bunlar iş ahlakı olmayan adi bir mantıkla hareket ediyorlar. Ekran mağdurlarının ilklerinden biriyim belkide. Alalı 1.5 ay olmamıştı ki ekranı üstten çatladı. Firmaya kargoyu ödeyerek gönderdim. Birkac gün sonra dönüş yaptılar. 330 tl fiyat. Yuh dedim 680 tl'ye aldığım cihazın yarı fiyatı kadar masraf. Neymis gerekçe dokumatik ve ekran birlikteymiş ondan pahalıymış. Gir alibaba.com'a felan yazıyo zaten lcd screen digitizer diye. Yani telefonların çoğunda dışta bir ekran onun altındada dokunmatikli lcd ekran var. Bizede klas bir özellik diye yutturmaya çalışıyorlar. Telefon çıkalı 1 sene oldu teknoloji eskidi bunlar hala millete itelemenin derdinde. Tutturabildiğine 330-340-430. Ondan sonrada yerliye niye destek yok. Ulan sen çinde yaptırıp zaten kazıkladığın malı ikinci sefere yedek parçadan katmerli giydirmeye uğraşıyorsun. Sizin milletten aldığınız bu paralar haram olsun. İnşallah bir yerlerinden çıkar. Bu arada yaptırmadım telefonu gittim bir daha yeni telefon aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dark'tan uzak durun. Tamam güzel telefonları var. EVO P60 ve EVO X5 iyi telefonlar(Aynı fiyat segmentindeki rakiplerine takla attırıyorlar)
    Fakat gel gelelim müşteri memnuniyeti sıfır. Adamlar amiral gemisi olan Evo X5'lerine mevcut sorunlar için dahi güncelleme yayınlamadılar bırakın Android sürümünü güncellemeyi en azından bunu yapabilirlerdi.
    Ayrıca bir müşteri temsilcisi hattına sahipler telefona bakan yok. 4 kişi koymuşlar oraya herhalde okey oynuyorlar 7/24.
    Bir ekran kırılıyor 600 liralık telefona 350-450 lira arasında bir fiyat istiyorlar. Memnuniyet sıfır, özveri sıfır, güven sıfır. Bir daha bulaşır mıyım ? Tövbe.
    (Evo X5 kullanıyorum)
  • Benimde ekran kirildi fiyat ne kadr tutar

• Bulabilen var mı?

• arıyorum bulursam not bırakacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CASPER NEO KASA SATILIK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benden 390 tl cik istediler geri iade istedim

• FearLes11 F kullanıcısına yanıt
    Çin'den ekran getirtin. Bu işi yapanlar var forumda fakat yardımcı olamayacağım kendiniz araştırıp bulmalısınız.
    Tahminim 25 ile 50 dolar arası bir ücreti olur ekranın. Söküp takmayı becerebiliyorsanız kendiniz yapın yok yapamam derseniz güvendiğiniz bir telefon tamircisi bulup ona yaptırın. 390 lira+en az 10 lira kargo vermek yerine 100 liranın altında veya biraz üstünde bir ücretle halledebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proct -- 15 Mart 2015; 2:17:04 >
  • işçilik dahil 380 + Kargo 10 + İnceleme Ücreti 50 = 440 cihaz yenisi 500 tl.
    Kulaklığını satıyorsunuz,pilini satıyorsunuz iş ekrana gelince böyle yapmanız sizi hiç bir şekilde haklı gösteremez.
    Kul hakkı yiyorsunuz haberiniz olsun..
    Elimde Dark a ait;
    1 Air mouse
    2 Usb otg kablo
    1 evo p60
    1 evo p55
    3 defa kulaklık aldım
    var ama..
    Benim için ve çevrem(Tabletpiri.com dahil) için Dark firması bitmiştir.
    Kolay gelsin.
  • adres varmı hocam chinde bulamadık ama
  • Merhaba,
    Benimde Dark Evo p60 telefonumun ekranı hasarlandı. İstanbul'da bulamadık. Belli başlı Çin sitelerinde de bulamadık. Öğrendiğim kadarı ile teknik servisi olan Akortek ciddi miktarda masraf çıkarabiliyormuş.
    Sonuç olarak telefon çöp olarak duruyor. Ekranı bulabilen yada ekran sorununu giderebilen var mı?
  • Cin sitelerinden link verebilecek var mi arkadaşlar ?

• Bu telefondan arkadaşımda da var ve ekran kırık vaziyette bir yıldan fazla süredir yatıyor. Bu sebepten bu markanın hiç bir ürününe güvenmiyorum. Ekranı yurtdışından temin edebilen olursa burada paylaşırsa iyi olur.
  • Merhabalar,
    DARK EVO P60 - 1 Adet dokunmatiği arızalı olarak Bizde mevcut. Dokunmatiğini temin edemediğim için; 300TL olarak satılıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.