Şimdi Ara

Dark Souls II Scholar of the First Sin Türkçe Yama Çalışması (İptal)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selam olsun bu oyunun türkçe yamasını internette göremedim olanlar ise iptal edilmiş yamalar bari ben yapayım dedim. Şuan oyunu sabah saatlerinde dosyalarını çözdüm ve çevirmeye başladım %100 olmayacak tek başıma o kadar zaman harcayamam ama hiç yoktan iyidir projenin sonu gelir mi yine onu da kestiremiyorum yarıda bıraksam bile yamayı tekrar paketlemeyi başarırsam az çok demem gene yayınlarım. Şunu da belirtim hayatımda ilk kez çeviri işine girdim ingilizcem de çok iyi bir seviye de değil bu işi az da olsa yardım alarak halledicem mükemmel bir çeviri olmayabilir ama benim için bir başlangıç olacak ilerleyen zamanlarda yamanın durumu hakkında bilgi veririm şimdilik böyle umarım sonunu getirebilirim.

Arkadaşlar ilk kısımların çoğonu bitirdim ama internette yama varmış paralı ve kaçak da olsa bedava olanı da var o yüzden daha fazla kendimi boşuna yormak istemiyorum, en azından bir başlangıç olarak işi öğrendim oyunu boza boza da olsa ilerlemiştim biraz üzdü ama olsun :) belki başka bir çeviride görüşmek üzere.

Dark Souls II Scholar of the First Sin Türkçe Yama Çalışması (İptal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eminmr -- 27 Haziran 2021; 23:23:19 >

• Ücretsiz yapılmış bir tane çevirisi var çok kaliteli değil sanırsam, onu baz alarak düzeltmelerle daha hızlı bitirirsin ve %100 olur.

• Oyunun yaması var ama abonelik sistemi ile kullanıma açık, haberin olsun. Başlayacaksan kolay gelsin Dark Souls II Scholar of the First Sin Türkçe Yama Çalışması (İptal) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.