Şimdi Ara

Darksiders serisinde konuya hakim olanlara bir sorum var...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu oyunu hiç oynamadım sadece konusunu biraz biliyorum. Mahşerin dört atlısından, kırmızı atın binicisinin kıyameti getirmesiyle seri başlar. Arkadaşım oynuyor bu oyunu ve soru aslında ondan çıktı ve bu soru üzerinde tartışmaya başladık. Soru şu: "Serinin adı neden 'Darksiders'? Acaba yönlendirdiğimiz Mahşerin dört atlısı oyuna göre kötü taraf mı?". İçinden çıkamayınca buraya sormaya karar verdim. Sonuçta ismin akılda yarattığı anlam "Darksiders" olarak anlatılan kişilerin kötü tarafta olduklarıdır. Yani "dark side" kavramını biliyorsunuzdur herhalde. Bir oyunda iyiyi değil de kötüyü kontrol etmek farklı olurdu ama BU oyunun konusuna göre anlamsız geldi çünkü Mahşerin dört atlısı İncil'de kıyameti getirecek olanlar ("Kıyameti getirecek melekler" yazacaktım ama emin olamadım. Neyse anladınız siz.) ve onlar sadece görevlerini yapıyorlar. Neden birer darksider olsunlar? Yoksa kaçırdığım bir nokta mı var?

Bunu açıklığa kavuşturursanız rahatlayacağım. Teşekkür ederim.

• Aslında Atlılarımız İyi Yada Kötü Değil Oyunda 3 Irk var Melekler Şeytanlar ve İnsanlar Bizde sadece aralarındaki dengeyi sağlamaya çalışıyoruz zaten hikayeyi biliyorsun bizim yüzümüzden insanlar telef oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: salazar35

Aslında Atlılarımız İyi Yada Kötü Değil Oyunda 3 Irk var Melekler Şeytanlar ve İnsanlar Bizde sadece aralarındaki dengeyi sağlamaya çalışıyoruz zaten hikayeyi biliyorsun bizim yüzümüzden insanlar telef oluyor

Ha diyorsunuz ki kıyameti kim ister, kıyamet getireni kim sever? İlginç ya :).

edit:Alıntı eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demeo Nade -- 26 Temmuz 2013; 21:17:20 >
  • İlk oyunda bir kandırma sonucu savaş başlatıyoruz.Ve bunun nedenini araştırmak için yanımızda uyuz bir gözetleyici ile yollara koyuluyoruz.İkinci oyun türkçe yama olmadığı için oynamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.