Şimdi Ara

Darkspore oynayanlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu gün itibari ile arkadaşımla bi heves ile darkspore oyununu aldık DH de bu oyunu oynayan kullanıcılar var mı merak ettim burdan haberleşelim

• Spore'yi hep merak etmişimdir. Birgün indirip kurdum ve oyunu beğendim açıkcası, çok değişik ve ilginç geldi bana. Sonradan araştırdım ea yeni bir oyun daha bizlere sunacakmış(Dark Spore). Bu oyunu bekliyordum, ne zaman çıktı? eve gidince kesinikle indireceğm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Spore'yi hep merak etmişimdir. Birgün indirip kurdum ve oyunu beğendim açıkcası, çok değişik ve ilginç geldi bana. Sonradan araştırdım ea yeni bir oyun daha bizlere sunacakmış(Dark Spore). Bu oyunu bekliyordum, ne zaman çıktı? eve gidince kesinikle indireceğm.

Oyunu steam üzerinden 50 dolara temin ediyorsunuz.İlk başta demo versiyonunu indirip denemenizi tavsiye ederim.28 Nisanda çıkmış.
  • Evt oyun cıkalı cok olmuyor 3. ayda şu anda oyun.
    Biz arkadaşım ile dün gece 1-2 saat oynadık. Oyunu kısaca özetleyecek olursam diablo tarzında fakat online olarak düşünün. Diğer oyuncular ile bir grup oluşturup bilgisayara karşı oynuyoruz. Bulduğumuz itemler ile kendi seçmiş olduğumuz heroyu düzenleye biliyoruz. ( kol, bacak , gö, silah ,renk vs ) Açıkcası oyun kötü değil ben alırken arkadaşımın zorlaması üzerine aldım ve boşuna gitti o kadar para diyordum ancak yanılmışım daha yenı gelişen bi oyun önü açık bu tarzda böyle başka bi oyun bilmiyorum.
  • Bunun yanı sıra daha lwl düşük olduğu için deneyemedik ama pvp sistemide var gerçi şimdilik 1v1 veya 2v2 şeklinde. Arena gibi bi yerde sadece herolar savaşıyor
  • arenalarındaki mantık nasıl oluyor peki pvp de dotA tarzımı merak ediyorum anlatırsan sevinirim

edit. şöyle bir video buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCroN -- 22 Haziran 2011; 18:59:14 >
  • Ben bugün demosunu oynamaya başladım baya sardı. Full versiyonu alabilirim. Arkadaşımda başlayacak :) Oda beğenirse kesin alırız gibi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lost soulz ko oynayan warmı
    17 yıl önce açıldı
    We10\Pes6\Pes5 TAKTİK SAYFASI
    18 yıl önce açıldı
    STEAM KO OYNAYAN
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pvp dota tarzımı derken tam anlayamadım ama şöyle açıklayım.
    Dotada biz bi hero ile kapışırken creblerde bize vuruyordu bunda sadece herolar oluyor etraf da zaten kapalı arena gibi bi alan düşün orda 1e1 veya 2e2 savaşılıyor.Normali ile skillerimizi de kullanıyoruz öyle işte
    Oyun bana farklı geldi kendini oynatıyor yanı.
    Stone eğer nickini söylersen ekleyim senı oyundan.
  • Nickim RazieLDG :) Bu arada oyunu Steam üzerinden mi aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone -- 24 Haziran 2011; 1:08:13 >
  • yok direk gidip vatandan aldık saolsunlar birazda indirim yaptılar internet fiyatına verdiler :)
    benim nick Raistlin2212
    Oyun biraz pahalı kabul ediyorum ama aylık ücreti yok sonuc olarak :)
  • Peki oyunda eklerim görüşürüz :)
  • beyler nick opossum070 65 leveldeyim yardımcı olurum
  • ben oyunu kutu olarak satın aldım yükledim. Sonra girmedi oyuna kısayol da oluşturmadı. Sonra origin yükledim ve kutudaki keyi girdim. Oyuna tıkladım uzunca bir patch yaptıktan sonra oyuna girdi. Ancak e posta ve şifre yerinde origin hesabını kabul etmiyor. Oradan register dedim kabul etmedi hiçbir şey olmadı. Oyun çok kötü karşıladı beni bu şekilde. Şu an oynayamıyorum oyunu neyi eksik yaptıysam söyleyin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.