Bildirim
Dayak böyle yenir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Türkiyede delikanlılık asla takdir edilmez
sen onurlu bir adamsın bu yüzden takdir ettin ama ortadoğu coğrafyasında kahpelik tek gerçektir (%95)
insanlar onurlu adam adam gibi adama değil güçlü adama kahpe adama saygı duyar bir yerlerini yalar yutar -
Etkileyici bir sahne. Ondan sonra da annesi ile konuşma sahnesi falan da etkileyici.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Türkiyede delikanlılık asla takdir edilmez
sen onurlu bir adamsın bu yüzden takdir ettin ama ortadoğu coğrafyasında kahpelik tek gerçektir (%95)
insanlar onurlu adam adam gibi adama değil güçlü adama kahpe adama saygı duyar bir yerlerini yalar yutar
Bu dizi çok iyiydi. Hak ettiği değeri görmedi (imdb puanı onu gösteriyor).
Bu diziyi izlerken sulu göz oluyordum ya ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gone with the grandeur -- 1 Aralık 2019; 1:34:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis hayallerde yasamayalimquote:
Orijinalden alıntı: Gone with the grandeur
Etkileyici bir sahne. Ondan sonra da annesi ile konuşma sahnesi falan da etkileyici.
Bu dizi çok iyiydi. Hak ettiği değeri görmedi (imdb puanı onu gösteriyor).
Bu diziyi izlerken sulu göz oluyordum ya ben
Alıntıları Göster
Bak kavga sahnesi hadi neyse de eve gidisinde olanlar o konusma falan hic olmayacak seyler
Kendi aileni düşün böyle mi olurdu diye?
Olmaz abi boyle de konusamazsin hayatta
Türk dizilerinde realizm 0
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkes ölecek bir gün. Kime daha geç kimi daha erken. Hayat boş.quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Reis hayallerde yasamayalim
Bak kavga sahnesi hadi neyse de eve gidisinde olanlar o konusma falan hic olmayacak seyler
Kendi aileni düşün böyle mi olurdu diye?
Olmaz abi boyle de konusamazsin hayatta
Türk dizilerinde realizm 0
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gone with the grandeur -- 1 Aralık 2019; 10:8:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam king
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X