Şimdi Ara

DAYAK YEDİM ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
10.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PHaLaNX.

Orada karşı koyamadınız belki olabilir ama olayın peşini bırakmayın bence. Polise gidip şikayette bulunun.

kardeş sen keçiörende yaşamamışsın belli...

seneler önce herif 4 tane araba yaktı, yakalandı, sonra serbest kaldı... bilen bilir...
  • Sen birde Gaziosmanpaşa /istanbula gel...
    Gazi mah.
    Sarıgöl mah.
    Bursa mah.
    Girdin mi saatine kadar herşeyini alırlar dayakta yersin anca çıkarsın...
  • Dört kişi bir sarhoşa boyun eğdiniz he... La cidden yazık, nerde kaldı delikanlılık
  • Polis ve yasalar konusunda haklısınız, ne diyeyim. Ama hiç bir şey yapmamaktan iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norm4Life

Dört kişi bir sarhoşa boyun eğdiniz he... La cidden yazık, nerde kaldı delikanlılık

ordan demesi kolay biz onu orda döveriz dövmesine ya sonra ?
  • 13 yaŞına Kadar İst. / BağcıLar / Göztepe-Demirkapı da oturdum ... o yüzden böyLe oLayLara aLışığım ^^ su an bahceLiewlerdeyim buranın en serserisi biLe bana kafa tutamıo ^^
  • Dinlediğiniz müzik kadar sert olsanız dayak yemezdiniz
  • delikanlılık ölmüş
  • ahanda bende k.örende oturuyorum ama arkadaslar burası oyle sizde dövün vurun gibisinden biyer degil delikanlılıgı gardaş demekle kavga etmekle eşit olarak görüyorlar şöyle diyim size dalaştıklarında gelin konuslaım diyin size dalaşanlara size nonoş gözüyle bakarlar
  • kesmedinizmi?
  • türkiyeden gitsem başka bişey istemiyorum
  • koruyamıyon mu len kendini sen. yerden sopa taş flnda mı yoktu. olmadı bira şişesini kırıp dalsaydın.
    ben öyle oldu bira şişesinin kafası kalsın dedim. vurdum yere ulan hızlı vurmuşum bira şişesi elimi kesti. sonra herifler bişe yapmadan çekti gitti rezil oldum.
    dövünde gidin bari diye resmen yalvarcaktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Dinlediğiniz müzik kadar sert olsanız dayak yemezdiniz

dinledikleri müziklerdeki tiplere benziyorlarsa muhtemelen ondan dayak yemiştir
  • Dövmediniz mi falan demeyin adama , ya o herif yaralasa bunu .

Artık insanlar rahat gezemez oldu bazı yerlerde , güvenlik önlemleri alınmalı polis tarafından , ama kime diyorum ki ben ? polis anca vatandaşını mağdur eder bu ülkede .
  • ben hayatimda kavga etmemiş birisiyim ne yapiyim yani benim sucummu orda dayak yemek yoksa o adamların orda barınmasına bi çare bulamayanlarmı ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tainted Love

quote:

Dört kişi bir sarhoşa boyun eğdiniz he... La cidden yazık, nerde kaldı delikanlılık

Olayın olduğu yerde mi oturuyorsun? Orda oturmuyorsan eğer ne işin var öyle ortamlarda, barınamadığın ortamda bulunmayacan... Dediğin bir kere hata nedenmiş sonrası? Altı üstü bir sopa yiyeceksin, kaşınan adam... Kaşımak da sana düşer...

• ben orda olcaktım

arkadaşlarındanda cesaret alamamış çocuk..ben orda bu çocuğun durumunda olsaydım muhtemelen aynısını yapardım arkadaşlarıma uyup
  • 4 arkadaşımla adamın teki bana küfür edicek, vurucak ha ?

Çıktığı yere sokarım animallah
  • Boşver ya..Geri zekalının yüzünden başını belaya sokmaya değmez...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tainted Love

quote:

Olayın olduğu yerde mi oturuyorsun? Orda oturmuyorsan eğer ne işin var öyle ortamlarda, barınamadığın ortamda bulunmayacan... Dediğin bir kere hata nedenmiş sonrası? Altı üstü bir sopa yiyeceksin, kaşınan adam... Kaşımak da sana düşer...

olay evimin sokagında geçiyo..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.