Şimdi Ara

DAYAK YEDİM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
10.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasları aldım arabayla geziyoruz.neyse saat 11 oldu evin önüne çektim arabayı.arkadaslar dedi biz assaya dogru gidiyoruz tmm dedim.eve ciktim tuvalete girdim indim assaya bizimkileri arıyorum.buldum bunları kaldırıma oturmus 4 arkadas somurtuolar. nerdesiniz LA sizi ariorum dedim. tanımadıgım biri cikti ordan otur la suraya dedi. nebicim adamsın ortama lalı lunlu girilirmi dedi.pardon kardeş bilemedim dedim.adamın elinde bira şisesi fln..

nerden kardes oluoz la diye küfür etti bizimkilere bakiorm kafalarini egmişler adam bana bi tekme bi yumruk salladi.neyse yaş kaç dedi 18 dedim adam akilli durun dedi 2 saat nutuk cekti küfür etti falan.sonra küfür etti bıraktı gidin dedi.

keçiörene sinir oluyorum heryerde böyle tipler..

• 1 adamı 4 kişi dövemedinizmi?
  • Ne iş ya dayak yiyen yiyene
    Birisi Söyledi dayak yediğini Ardından millet cesaret alıp onlarda söleymee başladı xD
    Ne Ezik Milletiz dh olarak hep dayak yiyen biz oluoz
  • bu nasil bi baslik ya DAYAK YEDIM !
  • O bira şisesinia alıp kafasında kıramadın mı? o kadar kişisiniz, 1 sarhoşun lafıyla hareket etmişsiniz.
  • ya döveriz dövmesine o iş orda bitmez sokaga cıkamayız ondan sonra.zaten adam 25 26 yasında belalı bi tip katil tipli bi herif kalıplı felan emanet vardır üstünde..
  • ayıp be kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    Dersten kafayı yedim.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi yapmıışsın kardeş ya bıçak çıkarıp soksa bi tarafına?
  • O zaman öyle ortamlarda takılmıycaksın bu kadar basit..
  • Kardeş burada yazanlara bakma , çoğu aynı durumda senin yaptığını yapıcaktır zaten.Böyle durumlar başınıza geldiğinde mümkün olduğunca erken ve göze batmadan oradan uzaklaşmaya çalışın ve hemen polise veya büyüklerinize haber verin.Öyle serseriler çok dayak yemiştir zaten siz orada ona vursanız bile hiç koymaz siz zararlı çıkarsınız.
  • hey allahım bu korkuyla trene nasıl biniyonuz siz
  • yuh be!!! nerede delikanlılık. orada güzel bir ders verseydin, bir daha adımını atmazdı oraya
  • 155 Polis
    kullanmaktan çekinmeyin
  • keçiörenden 1 kezdaha nefret ettim.ondan sonra asagı mahalleye indik parka millet etrafımıza dolastı herkezin agzında küfür gardaş falan..kamilocak mahallesi ile kuyubasi mahallesi birbirine düşman.14 yasındaki cocuklar ellerinde bıcak laf atar falan neden bu insanlar böyle anlamıyorum neden bu kavga..
  • Kardeş bizim orada böyle yapacaklar adamın sonu pek hoş olmazdı söyleyeyim hatta bizim bir arkadaş biriyle tartıştı adam bira şişesini ona bir fırlattı bende arkadaşı koruyayım diye önüne geçtim şişe tam kafamı sıyırttı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Kardeş burada yazanlara bakma , çoğu aynı durumda senin yaptığını yapıcaktır zaten.Böyle durumlar başınıza geldiğinde mümkün olduğunca erken ve göze batmadan oradan uzaklaşmaya çalışın ve hemen polise veya büyüklerinize haber verin.Öyle serseriler çok dayak yemiştir zaten siz orada ona vursanız bile hiç koymaz siz zararlı çıkarsınız.

ilaveten o adamın kaybedeceği pek bişi yoktur..annnesine babasına sor adını bile bilmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0ss

O zaman öyle ortamlarda takılmıycaksın bu kadar basit..

adam o ortamların ıcınde yasıyo

kecıorenı bilen bilir her turlu ınsan war

gece yolda yururken durduk yere bırısı gelıp arkadan saplasa yerıdır yanı
  • Orada karşı koyamadınız belki olabilir ama olayın peşini bırakmayın bence. Polise gidip şikayette bulunun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX.

Orada karşı koyamadınız belki olabilir ama olayın peşini bırakmayın bence. Polise gidip şikayette bulunun.

polis burda pek bişey yapamıyo zaten normal polisle dalga geçiyor adamlar.polis gelse ne olcak adam 1 hafta sonra cıksa beni görse ne yapar bilmiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

yuh be!!! nerede delikanlılık. orada güzel bir ders verseydin, bir daha adımını atmazdı oraya

Aynen katılıyorum.Yaracaktınız kafasını gözünü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.