Şimdi Ara

DAYAK YEDİM ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
10.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş Olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Kardeş burada yazanlara bakma , çoğu aynı durumda senin yaptığını yapıcaktır zaten.Böyle durumlar başınıza geldiğinde mümkün olduğunca erken ve göze batmadan oradan uzaklaşmaya çalışın ve hemen polise veya büyüklerinize haber verin.Öyle serseriler çok dayak yemiştir zaten siz orada ona vursanız bile hiç koymaz siz zararlı çıkarsınız.

Aynen öyle bizim orda biri vardı adam 5-6 kez bıçaklanıp tarlaya atıldı ölümden döndü bu adamı dövsen inan gene sen zararlı çıkarsın.
  • O orda bize diklenio olcaktı ve biz 4 kişi olcaktık. Sabaha kadar işkence ederdik ona O tiplerden nefret ediom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fırtınam...

1 adamı 4 kişi dövemedinizmi?

• geçmiş olsun dostum...

orda onu dövüp kesip küçük parçalarla bira şişesine sokamadınmı...

en iyisini yapmıssın.
  • iyi tamam diyosunuz da bazı insanların içinde kavga etme güdüsü olmaz. 10 kişi de olsa 1 kişiye bişey diyemez öyle bir ortamda büyümemişse tabii. kavga biraz da tecrübe işi. ben de çoğu zaman kavga etmemeye çalışırım ama fiziki müdahale varsa kendimi tutamam. bir de o anki durumlar farklı olur. dediğim gibi herkes kavga edemez bunun içinde kimseyi sen erkek misin diye suçlamayın.
  • ortaokuldayken bizde keçiörende oturuyoduk kamilocak ortaögretime gidiyodum başım beladan hiç kurtulmuyodu her taraf pislik insan olurmu ya yolda yürürken kaç sefer önümü kestiler sayısı belli degil varmı böyle bişey hergün dövüş kavga Allahtan liseye başlarken taşındık şimdi yıllardır kafam rahat hiç olmassa keçiören kadar lanet degil keçiören tam pislik yuvası serseri ipini koparanlar orda toplanmış (içlerinde bazı temiz insanları saymıyorum) bence en iyi yöntem ailenle konuş imkanınız varsa başka biryere taşının yoksa orda kaldıgın sürece sürekli sorun yaşarsın
  • Ya manyağın karısı terk etmiştir hıncını sizden çıkarıyodur.
  • adam haklı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Fırtınam...

1 adamı 4 kişi dövemedinizmi?
  • beynine oksijen giden insan zaten böyle millete sataşmaz.

bu sataşmasının sebebi kendi ezikliğidir, bunu size üstünlük kurarak gidermeye, egosunu tatmin etmeye çalışıyordur.

bu tip insanlar Türkiye'nin her yerinde var artık. devlet bile bunlara dur diyemiyor, sayıları o kadar çok...

üniversitelerde bile binlerce öküz var, adam "derdini ancak karşısındakini döverek anlatabileceğini sanıyor" yani düşünün, ileride bu ülkenin başına geçecek bir üniversite öğrencisi (ben bunlara insan bile demiyorum gerçi, hayvanlar bile daha medeni olur kavga edenlerden) kendisini konuşarak ifade etmekten aciz.

karşısındakinin düşüncesine saygı duyamıyor. onu bilgisiyle yenmek değil amacı, bunu zaten beceremez ki bunu beceremeyince de gidiyor saldırıyor.

yani düşünüyorum, eğitim kurumlarımızdaki, hatta yakın zamanda gördük, meclisimizdeki insanlar bile şiddete başvuruyorsa, bu ülke insanından zaten farklı bir şey beklememek gerekir....

• Bundan iki-üç yıl yıl oluyor
    Kızılayda merdivenlerde oturuyoruz arkadaşlarla,kız arkadasım falan da var yanımda.
    Sohbet muhabbet derken karsıdan bi tane adam geliyor ben o zaman 17 yasındayım fakat büyük gösteriyorum
    sakal falan..
    Gelen adamın kafası yarılmıs muhtemelen önceki gece bi sey olmus hala sarhos kendini bilmez
    bir sekilde salınarak geliyor..kafasından kanlar akmıs donmus kanlar..acayip bi görüntü..

Geldi karsıma dediki bana niye o tası vurdun?
    Dedimki abicim ben vurmadım.
    Kim vurdu o zaman
    Ben bilmiyorum falan..
    Bu şekilde baya muhabbet gecti bilirdin bilmezdin sendin degildin.
    O sırada ben hala merdivende oturuyorum bu egildi burun buruna konusuyoruz iki eli benim dizimde
    Sonra dizimde bi acı hissettim.
    Bi baktım bıcak..
    Adamın kafası zaten iyi,diyorum ki bu bana kesin sokacak bıcagı
    sarhos da oldugu icin kalkıp bi tane vuruyum diyorum.
    artık cok gec ben kalkerken saplayabilir..
    sarhos diyorum itip kacayım falan..

Sonra yine baya zaman gecti bıcak dizimde dayanmıs gitgide acısını arıtıyo.. derken
    adam yanıma oturdu helal olsun delikanlıymıssın dedi,gitti

• Adam salakmış. Sizde bıçak vs. olabilirdi. Onu orda yaralayabilirdiniz. Adamdakide aptal cesaretiymiş.
    Ben 10 yıldır dövüş sanatlarıyla uğraşıyorum. Birden fazla kişiyi rahatlıkla alt edebilirim. Ama son bir yıldır aikidoda bıçağa karşı eğitim görmeme rağmen genede bıçak olma ihtimaline karşı temkinli davranırım.
    Kavga en son seçenektir!

Birilerine duyrulu... alkol, din kültürü eksikliği, aile terbiyesi, başı boş gençlik vs.. daha ne bekliyordunuz...?!!
  • yazılanları okudumda ne kadar mert delikanlı arkadaşlarımız varmış , şurda oturduğu yerden elinde klavyeyle ne çok asan kesen varmış.Ki biliyorum şurda şu lafları söyliyebilenlerin, söyliyen demiyorum söyliyebilenlerin çoğu bu söylediklerini yarın öbür gün yutucak hatta yutmuş kişiler, lütfen arkadaşlar biraz gerçekçi olalım bende istanbul'un varoş diye tabir ettiğimiz semtlerinden birinde oturuyorum ve burda o tip adamlardan istemediğiniz kadar var , belki yazdıklarımdaki ciddiyetten hımm buda tırsak korkak vs. diyebilirsiniz sizin tabirinizle. İnanın bende 1 2 sene öncesine kadar bu tip bi adamdım taki benim yüzümden çıkan büyük bir kavgadan ben ve arkadaşlarımın çok büyük yaralar alması sonucu akıllandım. Yara demişken yumruk tekme kafa falan değil arkadaşım 2 hafta yoğun bakımda kaldı benim vücudumda 22 tane dikiş var arkadaşımın kulağı koptu , ee sonra nemi oldu adamlar elini kolunu sallıyarak dışarı çıktı tabi ortadan kayboldu bir süre . He sonra madem polis çözemedi biz gidip çözelim vuralım kıralım öldürelim hiç birşey uzaktan göründüğü gibi değil amaçsız ve kaygısızca yaşarsan sonun hapishane olur. 4 tane arkadaşımda şuan cezaevinde şuan yanlızlara oynuyorum ama en iyiside benim arkadaşım cezaevine girerken koridorda anne kurtarın beni baba birşeyler yap dediğinde yüreği sızlayan bundan ders çıkartan bendim o yüzden akıllı cevaplar yazın kasmayın

• ya abartmışısınız olur böyle şeyer herkes dayak yer dört kişinin bi kişiden dayak yemeside önemli değil adamlar bulaşmak istememişler bencede çok iyi yapmışlar

o serseri daha bizim elemanın arkadaşları yerden kalkana kadar bizimkine bıçağı sokardı bilgisayar başından bira şişesi vursaydın demek kolay adam bira şişesini vurupta yok yere hapsemi girsin küçük bi tartışma yüzünden hayatını karartmaya ne gerek var
  • Gider yapmayı öğrenin
  • Dayak yemenden daha vahim bir konu ;

O arkadaşların arkadaş değil...Belki de araban olduğu için seni kullanıyorlar..

Arkadaşı gözü önünde dayak yerken , sesinin çıkmaması ne demektir ya....Hem de yanlız bir ayyaşdan
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.