Şimdi Ara

DAYAK YEDİM ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
10.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ortalık kendini bir şey sanan cahillerle dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: löpçük

Türkiye'yi bundan dolayı sevmiyorum.

sanki sadece türkiyede var...böyle şeyler
  • dayak yemek iyidir daha yaşın genç yiye yiye pişceksin zamanla atmayı ögrenceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

Böyle şeyler sadece Türkiye'de olmasa bile Avrupada böyle bir şey yapan bir cezasız kalmaz.. Türkiye'de bir suç işleyen 2 hafta sonra serbest kalıyor.. Böyle şeylerin çoğu cahillikten kaynaklanıyor. Kız çoukları eskiden okula gönderilmezdi. Cahil bir ülkeyiz. Avrupadan görerek kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Amerika'nın ürettiği şeyleri yiyoruz, giyiyoruz vs vs. Bir dünya borcumuz var ülke olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: raunk

quote:

her yerde var tabi. orana bakmak lazım.

çek'teyim. istediğim saatte dışarı çıkıyor istediğim yere gidiyorum. sokakta yaşayan insanların yanından geçiyorum gecenin 2'sinde, en ufak bir sorun yaşamıyorum.

veya daha kısa ve net bir açıklama yapayım, Tr'deki bu ve benzeri sorunların biraz daha farkına var, okuduğum üniversitede rektörlük binasında dahil tek bir güvenlik görevlisi yok.

ben başka yerlerde yok demiyorum. ama Tr'de gece sokakta yürürken kendimi güvende hissetmiyorum. şimdiye kadar almanya polonya fransa italya ispanya bunların hepsinde de geceleri dışarı sokakta çok gezdiğim oldu, yeri geldi varoşlarda bile gezdim, ama en ufak bir sorun yaşamadım, ispanya hariç şu ana kadar yaşayana da pek fazla rastlamadım.

gereksiz işler var Türkiye'de. son zamanlarda neyse ki azaldı, kendini ülkücü diye tanıtan, sağda solda milletin giyimine, kiminle gezdiğine karışan eşkiyalar vardı. ama eğitim olmadığı sürece bu sorunlar hep kalacak, o insanlar kendini bir şey sanmaya, etrafa güç kullanmaya devam edecekler :)

• arkadaşların adam değilmiş, orada destek çıksalar linç ederdiniz

yabancı ülke muhabbeti edilmiş de, bir keresinde belçika antwerpen'deydim. Gece 12'de sokakta geziyor insanlar, hatta şortlu kadınlar falan. Kendinizi güvende hissediyorsunuz. Şehir merkezi falan olması da şart değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 28 Aralık 2009; 2:19:25 >
  • Konuyla alakası yok ama keçiören belediyesi sanırım ak partinin İstanbulda ak partınin sahip olduğu belediyelerde gerçekten taktire şayan(güvenlik konusunda) ankara için neden böyle bilemiyorum bir karşılaştırma yapayım

chp nin elinde olan kadiköy de tinerci kaynıyor çingeneden geçilmiyor baliciler geçilmiyor her daim baliciler para istiyor vermeyincede arkadaşlarını çağırıyor iyicene etrafını sarıyorlar kim bilir ceplerinde ne var ki onların boş dolaştıkları görülmez çünkü kendi aralarındada rekabet var...

Ama ben ümraniyede yaşıyorum ümraniye ne bir tinerci ne bir çingene ne bir balici çarşıda gezmek o kadar sorunsuz ki üstelik ümraniyeyi bilen bilr deniz olsa kadiköyü solar(yani kadiköyle ümraniyeyi bir mi tutuyorsunuz diye söyleyeniniz vardır eminim ki o kesin ümraniyeye gelmemiştir)

Ümraniyede gecenin bir yarısı dışarı çık hiç bişey olmaz polis ve belediyenin iş birliği var burda insanlıktan nasbibini almamışlar kesinlikle barınamıyor ümraniyde yani demeye çalıştığım sen orda dayek yediysen kardeşim oranın belediyeside bu olayda suçludur. Burda adım başı mobese kamerası var ayrıca esnafta güvenlik kamerası ile donatmış ayrıca ağaçların arasındada tonla kamera var kimse dikkate tmiyor ama benim gözümden kaçmıyor bir olay oldumu polis anında orada bitiyor.
    chp akp karşılaştırmam keçiören belediyesinin akp nin elinde olmasına karşın böyle şeylerin olması bana garip geldi....

• foruma başlık mı açtın? seni bulacam oğlum!
  • Yapcak birşey varmı ?

yok....
  • adana-şakirpaşa,kiremithane mı dedi biri?
  • Aferim klavye delikanlıları

Ver gaz

Sonra gencecik bir delikanlı bıçaklandığında ise öyle tiplere bulaşmıyacaksın falan filan derdiniz muhtemelen

Serserilerden dayak yiyen bir genç duygularını paylaşmış cevaplar dayaktan beter.Bu olay bir serseri 4 gence sataşıp gençler karşılık verince bıçak çıkaran serseri gençlerden birini bıçakladı olarak okusaydınız ne yorum yapardınız?

Delikanlı olmadan önce insan olacaksınız sonra delikanlı olacaksınız

• Delikanlılık adam dövmek değil,delikanlılık akşam kolunun altına ekmeğini alıp evinin yolunu tutmaktır...
  • bize denk gelmıyor boylelerı
  • afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Konuyla alakası yok ama keçiören belediyesi sanırım ak partinin İstanbulda ak partınin sahip olduğu belediyelerde gerçekten taktire şayan(güvenlik konusunda) ankara için neden böyle bilemiyorum bir karşılaştırma yapayım

chp nin elinde olan kadiköy de tinerci kaynıyor çingeneden geçilmiyor baliciler geçilmiyor her daim baliciler para istiyor vermeyincede arkadaşlarını çağırıyor iyicene etrafını sarıyorlar kim bilir ceplerinde ne var ki onların boş dolaştıkları görülmez çünkü kendi aralarındada rekabet var...

Ama ben ümraniyede yaşıyorum ümraniye ne bir tinerci ne bir çingene ne bir balici çarşıda gezmek o kadar sorunsuz ki üstelik ümraniyeyi bilen bilr deniz olsa kadiköyü solar(yani kadiköyle ümraniyeyi bir mi tutuyorsunuz diye söyleyeniniz vardır eminim ki o kesin ümraniyeye gelmemiştir)

Ümraniyede gecenin bir yarısı dışarı çık hiç bişey olmaz polis ve belediyenin iş birliği var burda insanlıktan nasbibini almamışlar kesinlikle barınamıyor ümraniyde yani demeye çalıştığım sen orda dayek yediysen kardeşim oranın belediyeside bu olayda suçludur. Burda adım başı mobese kamerası var ayrıca esnafta güvenlik kamerası ile donatmış ayrıca ağaçların arasındada tonla kamera var kimse dikkate tmiyor ama benim gözümden kaçmıyor bir olay oldumu polis anında orada bitiyor.
    chp akp karşılaştırmam keçiören belediyesinin akp nin elinde olmasına karşın böyle şeylerin olması bana garip geldi....

Kadıköy dediğin yer rıhtımdan başlar Bostancı ya kadar gider,bağdat caddesinde tinerci gördün mü hiç?

İstanbul un en eski ilçelerinden biridir Kadıköy,Ümraniye ile kıyaslamak yanlış olmuş,Ümraniye nispeten varoştur,sokakta dolaşan insanları görünce nasıl bir yer olduğu ortaya çıkıyor.Ayrıca asayiş konusu ile belediyenin ne ilgisi var kardeşim,ilçe emniyet müdürlükleri diye birşey duydun mu hiç?

• arkadaşlar konu hort farkındamısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Instant Request Party

arkadaşlar konu hort farkındamısınız

farkındayız farkında olmasına da şu arkadaşların klavyeden gaza gelmesi beni çok sinirlendirdi ki eminim çoğuna böyle i tip gelse abi kusura bakma lan demek istemedim diyecek üstünede elinin bile kaldırmaya korkarak bi araba sopa yiyecek tipler ama klavyeden herkes polat herkes memati
  • Kendınden utanmadan bunu anlatıyorsun bi de şimdi diceksin onlar utansın 4 kişisiniz. Ne diyim size az da erkek olmak lazım
  • Geçmiş olsun kardeş
  • Geçmiş olsun birader.Bu assaydın kesseydin diyen insanlara bakma sen bu yazanların 10undan 8i kaçar giderdi senin yerinde olsa kuru sıkı hepsi.21 yıldır keçiörendeyim bana çok normal geliyo valla böyle şeyler keçiörenin her semtinde ortamlarım vardı lise zamanlarında hızlıydık insan büyüyünce o zamanlar yaptığı şeyler çok çocukca geliyo yürüyüş olsun konuşma olsun emanetsiz gezmezdim falan.sen en iyisini yapmışsın burdakiler sanıyoki siz dördünüz o adamı dövceksiniz sonra olay kapancak? yok öyle bi dünya.devir eskisi gibi değil 10 kavganın 8i yaralamalı keçiörende (ben ve arkadaşlarımda dahil) kimse polisi tınlamaz gbt'ye soktuklarında falan hep taşak geçeriz arabanın içine otururuz dalga geçeriz falan polisin önündede çok kavga yaptık yanımıza bile gelmiyolardı.uzun lafın kısası pek fazla gezme al kendine bi araba,motor falan başka ortamlara takıl hiçbişey bilmiyosan koy 5 liralık gaz benzin aşa eğlence parka git nebiliyim ankamalle git botaniğe in.Bide yanında biber gazı bulundur.Bıçak bulundurmanı istemem çünkü birini yaraladıktan sonra cezaevine düşceğinden falan değil öyle bişeyde olmaz zaten sen birini vurursun olayın akşamına kevgire dönersin allah göstermesin.kuyubaşında caner,yusuf,emre,barış,ali,serkan tosun süleyman tosun var bunlar oranın abileri bi alt kademe anıl,menderes adnan falan bi alt kademe gökay hayrettin ozan yusuf vb. :) 3-4 yıl takıldım oranın kuytularında :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.