Şimdi Ara

DAYAK YEDİM ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
10.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polisin gücü sadece ezilene yetiyor, tüm illerde bu böyle, polisle falan olmaz bu iş, o adamı dövmekle de olmaz, arkan sağlam değilse başına bela alırsın, rahat bırakmazlar, sen o an en doğrusunu yapmışsın ama geçmişten hazırlıklı da olmalısın, sonuçta o bölgede yaşadığına göre biraz da tanıman lazım o tarz insanları, abi ayağı çekicen birkaç kez birşeyler ısmarlıcan sigara falan vericen iki muhabbet edicen etrafı biraz tanıycan, biraz da içlerinde olucan, bir kısmıyla muhabbetin olcak, o zaman rahat edersin
  • Afiyet olsun.
  • Öyle bir durumda ben olsam ne yapardım bilmiyorum aklım elimi kana buladığıma başımı belaya soktuğuma değmez diyor ama kötü bir gün geçirmişsem ya da stresimi kum torbamdan atamamışsam piskopata bağlayabilirim ya o beni ya ben onu ağır yaralar ya da öldürür.

Bence doğru olanı yapmışsın. Gerçekten değmez ama arkadaşlarınla bi' konuş zor zamanında arkadaşım dediğin adam senin için kılını kıpırdatmıyorsa o arkadaş arkadaş değildir.
  • Kendini Zorro gibi düşünüpte yorum yapanlar kendilerini süpermenmi sanıyorlar?

Burda pc başından konuşmak kolay, sadece lafta orda 4 arkadaşsınız karşınızda serserinin teki arkadaşlarınızdan hiç destek alamıyorsunuz, sizde o adama karşılık vereceksiniz hee? Bunu yapabilene helal olsun diyorum....Bu iş bilek gücünde değil, farzedinki arkadaş dövdü sonra ne olacak? Adam çıkartıp bıçağı baldırına saplasa o çocuğun hayatı ne olacak??? Değermi sizce?
  • Millet bol keseden sallamış.. Nasılda 4 kişi ağzınızı açamadınız diye falan.Dostum sen aldırma bunlara.İçin rahat olsun. Emin ol ölüm korkusu bambaşka birşey. Sen en iyisini yapmışsın. Boşver polisi falan kapat olayı.Buraya konu açman bile yanlış boşuna kendini üzersin. Olur böyle şeyler. Burada senin suçun yok....

Tek sorun milletmizin eğitimsizliği. Şu eğitim szorununu çözdükten sonra eminim bu ülke gelişecek. Ama inşallah geç olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tainted Love

ya döveriz dövmesine o iş orda bitmez sokaga cıkamayız ondan sonra.zaten adam 25 26 yasında belalı bi tip katil tipli bi herif kalıplı felan emanet vardır üstünde..

en iyisini yapmissin dostum EZIK durumuna düseceksin ki pacayi yirtasin; dayilansan adama arkasi vardir felan filan... sayet senin de güvenebilecegin saglam bir arkan yoksa ve hele emniyette tanidik yoksa hic bulasma bu adamlara... TEBRIKLER
  • olumlu yorumlar icin tskkrler icim rahatladı biraz..

adamın kim oldugunu ögrendım buraların belalısıymıs iiki sesinizi cikarmamıssınız diolar etraftakiler..
  • yav 6 sene keçiören de oturdum (100.yıldan gelmiştik bilen bilir) gazinoda, aktepe de teyze çocuklarım var geceleri okadar gezerdik aileler dolaşırdı filan bişey olmazdı bence abartılmış bu konuda bazı mesajlar keçiören okadar da kötü bir yer deyil ama dediğin tipler çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Kardeş burada yazanlara bakma , çoğu aynı durumda senin yaptığını yapıcaktır zaten.Böyle durumlar başınıza geldiğinde mümkün olduğunca erken ve göze batmadan oradan uzaklaşmaya çalışın ve hemen polise veya büyüklerinize haber verin.Öyle serseriler çok dayak yemiştir zaten siz orada ona vursanız bile hiç koymaz siz zararlı çıkarsınız.

ilaveten o adamın kaybedeceği pek bişi yoktur..annnesine babasına sor adını bile bilmez..

çook doğru... karşılık vermemekle en iyisini yapmışsın dostum kafana takma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mori -- 7 Haziran 2008; 12:15:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Fırtınam...

1 adamı 4 kişi dövemedinizmi?

bencede yani 2 kisi tutsa 2 si de döwer eliniz armut toplamıyorsa
  • geçmiş olsun
  • Kurtlar Vadisi Türkiye'nin en popüler dizisi olduğu , hayatta hiçbir amacı olmayan insanları bazı siyasi odakların biraraya getirip pohpohladığı ve kavga odaklı bir genclik yaratmaya çalıştığı ülkemiz,bu durumların devam etmesi halinde hiçbir zaman kalkınamayacaktır.Hiçbir zaman muasır medeniyet seviyesine çıkamayacaktır.İnsani ahlakı ve çağdaş olma bilincini bir an önce insanlarımıza empoze etmemiz gerekiyor...
  • arkadaşlar ben yenidoğanda oturuyorum. belki biliyorsunuz, buralarda yani hıdırlık,çinçin ve aktaş da kentsel dönüşüm adı altında gecekondular yıkılıp yeni binalar yapılmakta. buradan çıkan insanlar, y.mahalle, keçiören, etimesgut, etlik gibi yerlere taşınmaktadır ve bazı insanlar gittiği yere bela da götürmektedir.

aynı zamanda geleceğe bakarsak bizim yenidoğan tarafı Ankara'nın tam merkezi olacağından çok talep gören yer olacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 7 Haziran 2008; 13:46:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur

Kurtlar Vadisi Türkiye'nin en popüler dizisi olduğu , hayatta hiçbir amacı olmayan insanları bazı siyasi odakların biraraya getirip pohpohladığı ve kavga odaklı bir genclik yaratmaya çalıştığı ülkemiz,bu durumların devam etmesi halinde hiçbir zaman kalkınamayacaktır.Hiçbir zaman muasır medeniyet seviyesine çıkamayacaktır.İnsani ahlakı ve çağdaş olma bilincini bir an önce insanlarımıza empoze etmemiz gerekiyor...

çok güzel açıklamışsın
  • arkadaşların tutmuştur o elemanı. Numara yapmışlardır orda. Dikkat et o elemanlara. Sana uyuz oluyolar heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istblacken

iyi tamam diyosunuz da bazı insanların içinde kavga etme güdüsü olmaz. 10 kişi de olsa 1 kişiye bişey diyemez öyle bir ortamda büyümemişse tabii. kavga biraz da tecrübe işi. ben de çoğu zaman kavga etmemeye çalışırım ama fiziki müdahale varsa kendimi tutamam. bir de o anki durumlar farklı olur. dediğim gibi herkes kavga edemez bunun içinde kimseyi sen erkek misin diye suçlamayın.

Arkadaşa tamamen katılıyorum konu hortlucak ama tutamadım kendimi
    Bende İzmir/Ballıkuyu da oturuyorum ve çoğu zaman Kadifeykale'ye kavgaya gideriz ve sana 1-2 tavsiye vereyim belki lazım olur;
    1-Buaralarda ilk hamle kafa ile olur ve burnuna yememeye çalışman senin için iyidir
    2-Yumruklarını rakibine hiç acımadan ve sertçe at ve ağıza vurmamaya çalış(dişler elini kesebilir+çok acıtır)
    3-Her zaman teke tek kapış ama kavgaya yanlız gitme grup dalarlarsa arkadaşlarında karşılık versin
    4-Yumruğunu yamuk atma5-Gerekirse eğitim al :D
    saygılar...

• Yazıklar olsun.1 sarhoşa karşı 4 tane gencecik insan birşey yapamadınız mı?
  • 4 kangal 1 aslanı alamadınızmı
  • yahu beyler okudum okumaz olaydım ne kadar cahil var forumumuzda erğenliğin de verdiği cesaretle nası dalmadınız cart curt herkes sallamış insanlarımız gazla çalışıyor o adamın cebinde çakı belinde silah olmadığı ne malum kimse mal değil 4 kişi 1 şarhoşu elbetteki dövebilir ancak o insanın ertesi sabah hırsla kapınıza dayanmayacağının garantisini kim verebilir orda o kişiye saldırmak zannımca aptallıktır ha ben olsam ben de kendimi tutamazdım fiziksel temasdan dolayı ancak eğer eğitimli değilsen ve o insanı bayıltıp birşey hatırlamamasını sağlayamıyorsan büyük yanlıştır etesi günü veya günleri düşünmek gerekir kimse sürekli 4 kişi yada çelik kafesle gezmiyo gaza gelmeyin
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.