Bildirim
DAYAK YEDİM ! (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar konunun açılış tarihine baksaydınız keşke eski konuları nasıl buluyorsunuz anlamıyorum. -
En İyisini Yapmışsın Arkadaşım Boşver Diyecem Ama Bu Şerefsizlere Haddini Kim Bildirecek Onuda Bilmiyorum
Bu Arada Konu Hortladı Sanırım :D -
Oha 4 kisi 1 yurek cikmamis vay be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemde konu acayip hortladı
Öncelikle arkadaşların seni kullanıyor
ve yardım etmiyolar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Superkick35
Hemde konu acayip hortladı
Öncelikle arkadaşların seni kullanıyor
ve yardım etmiyolar
ölü konuyu dirilttin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tainted Love
Arkadasları aldım arabayla geziyoruz.neyse saat 11 oldu evin önüne çektim arabayı.arkadaslar dedi biz assaya dogru gidiyoruz tmm dedim.eve ciktim tuvalete girdim indim assaya bizimkileri arıyorum.buldum bunları kaldırıma oturmus 4 arkadas somurtuolar. nerdesiniz LA sizi ariorum dedim. tanımadıgım biri cikti ordan otur la suraya dedi. nebicim adamsın ortama lalı lunlu girilirmi dedi.pardon kardeş bilemedim dedim.adamın elinde bira şisesi fln..
nerden kardes oluoz la diye küfür etti bizimkilere bakiorm kafalarini egmişler adam bana bi tekme bi yumruk salladi.neyse yaş kaç dedi 18 dedim adam akilli durun dedi 2 saat nutuk cekti küfür etti falan.sonra küfür etti bıraktı gidin dedi.
keçiörene sinir oluyorum heryerde böyle tipler..
Tipik Angara Bebeleri.
-
Millette yürek kalmamış.Bende böle çok yaptım bebelere. 3 tanesini oturttum sırayla tokatladım, azcık yürek olsa belki döverlerdi beni orada ama yarın yarın geldimmi takarım bıçağı.Erkeklikmi lan öyle 3 kişi dalcaklar bana,keserim onları.Var bir kaç tanesi burda siyah siyah giymiş saçını uzatmış küpe takmış.Banada yapmaya çalıştılar böle eskiden ama susmadım dayak yerken bile küfrettim.Zaten dayak yiyon madem niye vurmuyon sen.Burdada bak çevirdim geçen gün 2 kişiler aldım telefonunu elinden hiç sesini çıkarmadı yürüyo gidiyo gel la dedim al telefonunu verdim telefonu anlattım bak böle yaptırmayın kendinize diye.Bak biri şimdi yanımda gezer sürekli yediğimiz ayrı gitmez gülüm derim dayı der.Bak bana şükrediyo şimdi 4 tane telefonunu almışlar keratanın eskiden ama şimdi oturtuyom 2 tanesini 3 tanesi çıkar diyom kemeri sedo çıkar kemeri.Bizde çok acı çektik. başlar kemerin tokasıyla çocuklar abi abi diyo yaşı 16 ama 18 belki 19 yaşında bebeler abi diyo kardeşime.Babası dövüyomuş bunu eskiden şimdi diyo dayı babam ses etmiyo bana.Aferin diyom ezdirme kendini ona buna.Azıcık yürek olsun gençler sizdede.Vurun kafanısı kırın sonra yarın ne olur demeyin.Yarın 4 kişi tekrar bulup tekrar kafasını kırın.iyileştikce kırın kafasını.Siz takın bıçağı nolacak o herifin yanını tutmaz polisler.Bak geçen gün arabamın lastklerini patlatmışlar aynısızlar yok kamera çekmemiş diyo.Orda kamera var ben görüyom. yeni takılmış o kamera diyolar.Polis bile bize yardım etmiyo bana kimse yardım etmedi kendi başıma stadyumda yattım.virane evlerde yattım kimse elimden tutmadı benle dalga geçtiler.Liseye gönderdi beni yurt.Bende telefon yoktu dalga geçtiler kızlar .Ben şimdi istediğimde 5 tane telefonum olur.Yetiştirme yurduda çok kötü haberiniz olsun.
-
ParanoiDia sizin gibi tipler oldumu zaten bu ülkede hiç bir yere gelmez. 18 senelik tarihi olan Ukrayna'da kadınlar gece 1 de 2 de sokaklarda yürüyüp tecavüze uğramıyorlar laf küfür yemiyorlar. Erkekler bir birlerine laf sokmuyorlar.
Ha burada da bu sizin gibi tipsizlikleri yapanlar var fakat onlarda Azeriler bizimkiler Türkmenler vs. tipler. Türkler yine az aklı başındakiler geliyor ama burada yaşıyan Azeriler aynı sizin gibi tipler çok. Onun harici hiç bir yabancıdan ne küfür yemişliğim var adam full doz alkollüde olsa ne bir yumruk. Bunun avrupa da çok çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. -
Kardeşim bu iş nerde bitiyorsa bitsin terbiye vs. hiç bir önemi yok adam sana kafa tutmus küfür etmiş ne olursa olsun ister bıcağı ye giriceksin dövüceksin şuan bunu okuyan demesin benim hakkımda malmıdır nedir ama böyle mangal yürekli olucaksın her zaman sonra gelirsin ağlarsın böyle yapsaydım falan her zaman 1 adım önde olursun -
KONU AÇILALI BAYA OLMUŞ HALA YAZIYORLAR YAHU :D -
5 yıl önceki yobazzing hikayesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X