Şimdi Ara

DAYAK YEDİM ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
10.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın konuşma tipini tarif ettin ya direk Anladım Keçiörende oldugunu .Kecıoren boyle saçma insanlarla dolu bir semt. Ben de Kecıorende yaşıyorum. böyle tiplere gücün yetiyosa karşılık vereceksin bir daha sataşamıyorlar.

Kecioreni yenileştiriyolar güzel şeyler yapıyolar ama insanları aynı oldukça hiçbirşeye yaramıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

quote:

Orjinalden alıntı: Tainted Love

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

bende k.örenliyim.ayıptır sorması nerede gerçekleşti olay.

kuyubası

baglarbasi mah. göksun sok.

bende 18 yaşındayım.mekanımda kuyubaşına yakın dutluk...böyle olaylar çok oluyor buralarda.kalabalık dolaşmak lasım.

yok ya ne kalabalığı baksana adam tek kişi 5 kişiyi susturmuş

• biz 4 kişi olacaz adam 1 kişi olacak bize racon kesecek posta koyacak pehh kurtlar vadisi moduna girerdik hemen: Birader hadi evine çoluk çocuğu ekmek bekler. der koltuğunun altına 1 ekmek koyar eve postalardık
  • 4 kişisiniz dayak yiyorsunuz

Ya sende bir sorun var yada arkadaşlarında
  • Valla Ankaralı değil çoğu Kecıorende bu pislikleri ypaanların. Kecıoren baslı basına Ankara'dan farklı gibi bence. Kecıorendekı bu tip insanları sevmıyorum. 7'sinden 70'ine kadar hepsi aynı be kardeşim. Düzgün insan tek tük denk geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Kardeş burada yazanlara bakma , çoğu aynı durumda senin yaptığını yapıcaktır zaten.Böyle durumlar başınıza geldiğinde mümkün olduğunca erken ve göze batmadan oradan uzaklaşmaya çalışın ve hemen polise veya büyüklerinize haber verin.Öyle serseriler çok dayak yemiştir zaten siz orada ona vursanız bile hiç koymaz siz zararlı çıkarsınız.

kavga bi çözüm şekli değil, ama böyle hıyarlar dayaktan başka hiç bir şeyden anlamaz ve çekinmez. Bugün bunlar sustu, nasılsa sustu der ve yarın para isterdi. 2 tane okkalı sallayıp burnunu kırıp hastenelik ettiğin zaman etrafında dolaşmaz bir daha. Veya hiç ki yapamadıysan elinde ki bira şisesini alıp kıracaktın yakasından tutup boğazına dayayıp korkutacaktın. Ama 4 kişi eli ayağı bağlı kalmak hiç olmamış bi şerefsiz yüzünden.

• quote:

Orjinalden alıntı: kartal_07

quote:

Orjinalden alıntı: vaypcnet

Kardeş burada yazanlara bakma , çoğu aynı durumda senin yaptığını yapıcaktır zaten.Böyle durumlar başınıza geldiğinde mümkün olduğunca erken ve göze batmadan oradan uzaklaşmaya çalışın ve hemen polise veya büyüklerinize haber verin.Öyle serseriler çok dayak yemiştir zaten siz orada ona vursanız bile hiç koymaz siz zararlı çıkarsınız.

kavga bi çözüm şekli değil, ama böyle hıyarlar dayaktan başka hiç bir şeyden anlamaz ve çekinmez. Bugün bunlar sustu, nasılsa sustu der ve yarın para isterdi. 2 tane okkalı sallayıp burnunu kırıp hastenelik ettiğin zaman etrafında dolaşmaz bir daha. Veya hiç ki yapamadıysan elinde ki bira şisesini alıp kıracaktın yakasından tutup boğazına dayayıp korkutacaktın. Ama 4 kişi eli ayağı bağlı kalmak hiç olmamış bi şerefsiz yüzünden.

ne yalan söyleyim dogru dayak da yesen karşı geldiğin an bir daha pek bulaşamıyorlar sanırım. Başıma çok geldi öyle. En iyisi yaklaşma öyle tiplere onlar sana bulaşırsa ya karşılık vermeden sessizce uzaklaş ya da hadlerini bildir.Ama gelip bulaşmayı göze alıyorlarsa sessizce gitmene müdahale etmeyi de göze alırlar diye düşünüyorum.. Takmaya değmez böyle tipleri.Buranın kızları da öyle erkekleri de. ikisi de birbirine tapar

• afiyet olsun..
  • 4 kişi bi adamı dövememişsiniz siz daha çok dayak yersiniz
  • 4 arkadaş sokakta yürüyecem serserinin teki beni çevircek lanlu lunlu konuşma diyecek öyle mi?

O adam ertesine güne çıkmaz.

Ne biçim arkadaşların varmış seninde. Adam bana vuracak onlarda sap gibi öyle bakacak, ben o adamı değil arkadaşlarımı döverdim.

Olaya bak ya aklıma getiriyorumda

Serserinin teki sizi alıyor kaldırıma oturun lan felan filan hee? Sonra sana tekme tokat giriyor heeee? Arkadaşlarında oradan bakıyor heeeeeeee ?

Bide alkışlasalarmış bari hee?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 6 Haziran 2008; 3:31:50 >

• ula burda biri şişeyle gezerken bize kafa tutacak üstüne birde vurucak isterse arkasında 7 sülalesi olsun o şişeyi otopside onun içinden çıkartılar bilmem anlata bildimmiokmeydanı merkez kafasına göre herkes
  • YER EVİMİN ÖNÜ OLMASA BELKİ KARŞILIK VERİRDİM AMA ADAM EVİMİ YURDUMU BİLİYOR ARDINA 5.10 KİŞİ TAKIP AİLEMİN HUZURUNUDA KAÇIRIR SEN EN İYİSİNİ YAPMIŞIN TAKMA KAFANA.
  • şunu söyleyeyim zamanında bizde dayak yedik, dayak yemeden atmasını öğrenemez insan, beni döven benden 14 yaş büyüktü, 5 sene sonra kafasında omzunda sopa kırdım adamın, binaya saklandı binanın camını kırıp evine girmeden tekrar yakalayıp yine dövdüm, ama gözüm dönmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 6 Haziran 2008; 4:17:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: astra06

YER EVİMİN ÖNÜ OLMASA BELKİ KARŞILIK VERİRDİM AMA ADAM EVİMİ YURDUMU BİLİYOR ARDINA 5.10 KİŞİ TAKIP AİLEMİN HUZURUNUDA KAÇIRIR SEN EN İYİSİNİ YAPMIŞIN TAKMA KAFANA.

Sende bu kafayla çok dayak yersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

quote:

Orjinalden alıntı: astra06

YER EVİMİN ÖNÜ OLMASA BELKİ KARŞILIK VERİRDİM AMA ADAM EVİMİ YURDUMU BİLİYOR ARDINA 5.10 KİŞİ TAKIP AİLEMİN HUZURUNUDA KAÇIRIR SEN EN İYİSİNİ YAPMIŞIN TAKMA KAFANA.

Sende bu kafayla çok dayak yersin

boş konuşma arkadaşım yattığın yerden asarım keserim demesi kolay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

Dinlediğiniz müzik kadar sert olsanız dayak yemezdiniz

dinledikleri müziklerdeki tiplere benziyorlarsa muhtemelen ondan dayak yemiştir

imzamı atarım ben çok içsem önümü göremeyecek kadar sarhoş olsam
    sokağın kenarında 3-4 simsiyah çocuk görsem böle pirsingler küpeler aptal saptal takılar
    rozetler fln klasik özenti rockcı modu yani.bende gider söverim .. yerse dalarımda :)

keçiöreni bilirim.takma kafana dayak yememişin o durumda yapılacak 2 şey vardı sen 1 ini seçmişsin işte.
    ama adam sarhoşmuş ve sayıca fazlaymışsınız.25 yaşındaysa onu 4 kişi yaşadığı tüm 25 seneyi unutturabilirsiniz
    üç beş kafaya darbe ile :)

geçen ya vadide duydum yada başka bi yerde;
    "bir ülkede haksızlar haklılardan daha cesursa o ülke toparlanamaz" gibisinden birşey.

• sabah sabah koptum valla işe gitmeden önce iyi geldi kardeşim sizde keçiöreni çok abartmışsınız yani altı üstü bi herif kafa biraz kıyak ,tokat atmış senin elin yok mu Allahtan sizin gibiler cebecide oturmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tainted Love

ya döveriz dövmesine o iş orda bitmez sokaga cıkamayız ondan sonra.zaten adam 25 26 yasında belalı bi tip katil tipli bi herif kalıplı felan emanet vardır üstünde..

o psikopatsa sende psikopata bağlayacaksın. yoksa ümüğünü sıkan çok kişi olur. demek adam "domalın" dese kimsenin sesi çıkmayacak. ya da evli olsaydın kolundan karını alıp götürse sesin çıkmayacaktı

klavye de herkes delikanlı ama sokağa bi çıkıyorum bir tane adam gibi adam göremiyorum. ah ah nerde o eski günler

• kendinize bi kere dokundurursanız devamı gelir ben söyleyim.madem sarhoştu zaten sizi görsede zor hatırlar sanırım onu orda pert etmeniz gerekirdi bence.
  • Vallahi bir gece tam evime giriyorum yolu ortalamis agir agir yuruyen bir sarhos geldi ayakta duramiyor "Senin kralini ........................" dedi elini kaldirdi ama iskaladi

Birkac adim oteye gitti o an gozume copteki florasan ilisti aldim ensesine patlattim sonra kosarak eve girdim... Tirsa tirsa camdan baktim surekli herif yerde yarim saat yatti sonra kalkti gitti hicbirsey olmamis gibi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.