Şimdi Ara

DAYAK YEDİM ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
10.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende k.örenliyim.ayıptır sorması nerede gerçekleşti olay.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Sen birde Gaziosmanpaşa /istanbula gel...
    Gazi mah.
    Sarıgöl mah.
    Bursa mah.
    Girdin mi saatine kadar herşeyini alırlar dayakta yersin anca çıkarsın...

Yok artık... o kadarda değilidir? mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

bende k.örenliyim.ayıptır sorması nerede gerçekleşti olay.

kuyubası

baglarbasi mah. göksun sok.
  • akıl girmiştir
  • Ağzı olan konuşur sen takma kafana.Herzaman kavgadan uzak durucaksın ya hapsanede ya hastanede biter sonu...
  • Keçiörenin neresinde oldu bu olay?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kene.

Keçiörenin neresinde oldu bu olay?

2 msj yukarda yazım :|
  • yavaş yavaş dediklerimiz çıkıyor gençler hazır olun bunlar iyi günlerimiz
  • 1 - keçiören nerde?
    2- neden bu kadar acizsiniz
    3- kırmızı tuborg mu vardı elinde yoksa efes extra mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tainted Love

quote:

Orjinalden alıntı: serhat_h_fb

bende k.örenliyim.ayıptır sorması nerede gerçekleşti olay.

kuyubası

baglarbasi mah. göksun sok.

bende 18 yaşındayım.mekanımda kuyubaşına yakın dutluk...böyle olaylar çok oluyor buralarda.kalabalık dolaşmak lasım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MUJİM™

1 - keçiören nerde?
    2- neden bu kadar acizsiniz
    3- kırmızı tuborg mu vardı elinde yoksa efes extra mı?

keciören ankarada

kavga etmeyen adam acizmi oluyor.delikanlı olmuyomu delikanlı olmak kavga etmekse ben delikanlı degilim.delikanlı dedigin sokaktan geçen kıza laf atmaksa yine delikanlı degilim..aile terbiyesi almıs biriyiim kavga ile felan işim olmaz..

efes şişe bira wardı
  • la ben 18 yaşındayken adamın birinin bana bakıp gıcık gıcık güldüğü gördüm küfrettiği duydum adama kıl oldum gittim eve akılmdan atamıyorum tanımam etmem adamı. sakinleşmeye çalışıyorum olmuyor babamın kırıkaleyi tabancayı evden aldım ( biraz merakım vardı). adam esnaf dükkanı karşısından adamın gözlerine baka baka geçtim ters bi hareket yapmadı Allah dan ... ( dönüm noktası 1 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 6 Haziran 2008; 0:58:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin

155 Polis
    kullanmaktan çekinmeyin

dayak yedikden sonra 155 in bir anlamı kalmıyor malesef

polis yakalasa bile zaten 1 gece nezarette tutarlar ertesi gün serbest bırakırlar

o kişiler gene serseriliğini yapar

önemli olan o serserilere haddini bildircek kişilerin olmasıdır ki bak birdaha sağa sola sataşabiliyorlarmı
  • Böyle şeyler keşke d.bakırda başıma gelse çok istiyom biri bana bulaşsın
  • WALLA ORTALIK COK BOZUK EMANET TASIMAK SART OLMUS ARTIK
  • bu gibi durumlarda karşındakine cevap verme adam yerine koyma ha evet olur tabi falan demek daha iyi konuşmaya çalışmak karşındakini cesaretlendiriyor.ya da ben öyle düşünüyorum
  • bana dicek o lafları var yaaa onu arababanın torpidosuna sokarım
  • yahu ben hiç bişey bilmesem alır arabayı üstüne sürerim ama bu bi çare olurmu ? ertesi gün yine aynı şeyler olcak.babam duysa ztn büyük olaylar cıkar.bu insanlara nden kimse bişey diyemiyor.polis bile karısamıo.
  • Adama sataşmamakla iyi etmişiniz ben böyle adamları bilirim.. Belki adamı 4 kişi süper dövebilirdiniz..Fakat bu adamın kaybetçek bişeyi yok.. 4 ünüzünde dünyasını karartabilirdi..

sonra nemi olur.. en fazla 2-3 yıl yatar cıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 6 Haziran 2008; 1:15:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tainted Love

yahu ben hiç bişey bilmesem alır arabayı üstüne sürerim ama bu bi çare olurmu ? ertesi gün yine aynı şeyler olcak.babam duysa ztn büyük olaylar cıkar.bu insanlara nden kimse bişey diyemiyor.polis bile karısamıo.

Dostum bu iş poliste değil eğitimde bitiyor,ailede bitiyor,devlette bitiyor.Suç o adamdada değil aslında suç saydıklarımda...Neyse ya sen fazla takmaya kafaya...Olur böyle şeyler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.