Bildirim
DC DC DC DC
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynen 5 10 20 50 dakıkada bır dc bıktım ustune bırde oluyorum modemı degıstrdım sorun ondadır dıye yıne aynııı yardımmmmmmmmmmm -
Muhtemelen Türkiye çıkışlarında bir problem var. Bende dikkat ettim geçen gün. Net ile alakası yok Tak diye DC'yi veriyor. Ve bir anda gidip geliyor. -
valla bende DC felan yok.ama arkadaşımla Cerberus beklerken arkadaşım 5dk'da 1 dc yiyor diyorum ne böle 5dk'da 1 Dc yiyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 19 Kasım 2008; 16:17:26 > -
quote:
Orjinalden alıntı: DRAGON_61
valla bende DC felan yok.ama arkadaşımla Cerberus beklerken arkadaşım 5dk'da 1 dc yiyor diyorum ne böle 5dk'da 1 Dc yiyorsun
nerde oturuyosun arkadasım illerle farkı olabılırmı yaaa kafayı yedım gundur oyunda gıttıbende -
bu düzelmez bence artık çünkü adamlar bi sorunu 2-3 haftada yapıolarsa bunu zaten anlamicaklardırda artık böle oynarız heralde oyunu -
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Muhtemelen Türkiye çıkışlarında bir problem var. Bende dikkat ettim geçen gün. Net ile alakası yok Tak diye DC'yi veriyor. Ve bir anda gidip geliyor.
evet katılıyorum -
Abooww bugun 6 defa dc oldum vallahi -
Oyunda dert bitmiyor, en sonunda bıraktıracaklar. -
aynen çok dc yiyorum salı günü düzeltirler sandım ama nerde -
BEN BOLE TELEKOMUN..... SUPERONLİNE GEÇTİK NEDE OLSA ALTYAPISI NET KOPMAZ YURTDISI CIKISI BERBAT DK 1 DC 1 BU NE YA -
Rezillik kardeş nolucak paramızla çektiğimiz rezillk -
bn C ailesini yiyom :D C7 C9 alıstım artık -
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
BEN BOLE TELEKOMUN..... SUPERONLİNE GEÇTİK NEDE OLSA ALTYAPISI NET KOPMAZ YURTDISI CIKISI BERBAT DK 1 DC 1 BU NE YA
Farkeden bişey yok superonlineda ttnet altyapısı kullanmak zorunda ttnet bu konuda tekel sadece istediklerine yetki verir ama gene komisyonunu alır -
İnanılmaz Lag varmış gerçekten . . . Şimdi girdim oyuna baktım rezalet. Charı yürütemiyorum bile. -
bide üstüne bende net yavaş lag i 2 e katliyo artik siz düşünün -
Bugün banada oldu sıyırıcaktım. Bota bırakıp tv ye geçiyorum bi geliyorum Dc belki 10 defa dc'd olmuşumdur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X