Bildirim
dead ısland hakkında dh yardım!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oyun güncelleme istiyor heralde. -
quote:
Orijinalden alıntı: dayyahi
Oyun güncelleme istiyor heralde.
hocam istese dashboard da iken istemezmiydi -
Bağışlayın, saat 2 diye söylüyorum. Yukarıdaki oyun modlarından online seçmiş olabilirsiniz. Single playerı seçtiğinize eminmisiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kunter
Bağışlayın, saat 2 diye söylüyorum. Yukarıdaki oyun modlarından online seçmiş olabilirsiniz. Single playerı seçtiğinize eminmisiniz?
estağfurullah hocam yardım ettiğin için ben teşekkür ederim.Ama eger single veya online diye seçilen bir menü varsa nerde?playa bastım x new game yazıyordu tıklıyorum bu yazı çıkıyor. -
Bendede olmuştu.New game demeden önce ayarlar'a gel orada oyun seçenekleri var single player yapacaksın seninki coop'tadır. -
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
Bendede olmuştu.New game demeden önce ayarlar'a gel orada oyun seçenekleri var single player yapacaksın seninki coop'tadır.
eyvallah hocam :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X