Şimdi Ara

debriyaj mı hava filitresimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sitenize üye oldum. herkese yürekten selamlar sunuyorum.

bi sorunum var ve acilen çözmek için engin tecrübelerinize ihtiyacım var.arkadaşlar bende 2003 model 1.9 65bg kangoo m var.bu aracı yaklaşık 1 sene önce aldık balataları gayet iyi.sorunum şu aracın egzozundan baya bi siyah duman cıkarıyor devri yükselince.asıl sorunsa aracı çekişinde.mesela 1 vites te aracı kaldırmak için epey aragazı vermek gerekiyor.etrafımdaki tanıdıklarım debriyaj ayarından ya da hava filtrelerinden dir diolar.bende bi servise götüremedim sizce nedendir.bi göüşlerinizi sunarsanız sevinirim...

saygılar

• kaç km de? enjektörlerinde bir temizliğe ihtiyacı olabilir.
  • Arkadaşım eksozdan siyah duman çıkması motorun fazla yakıtla (zengin karışım ) çalıştığını gösterir bu durumun sebepleri olarakta yakıt sistemindeki sorunlar olarak karşımıza çıkar nedir bunlar;
    1--Hava filtresi tıkanıklıkları
    2--Yakıt pompası ayarsızlıkları
    Dip Not:>>1 vites te aracı kaldırmak için epey aragazı vermek gerekiyor<< yazmışşınız.
    Size ikinci bir sorum çözüme ulaştıracaktır:diğer vites geçişerinde de zorlanmalar garip titremeler çekişten düşmeler gözleniyormu?? şayet gözleniyorsa sorun debrijay sistemi diyebiliriz. Sizin aracı kaldırmak için ve diğer vites geçişlerinde gaz pedalına fazla yüklenmeniz neticesinde siyah renkli dumanla karşılaşabiliriz.)

detaylı açıklama ve yorum için 2, soruma cvp bekliyorum:)
  • yağ yakıyor olabilir.

sanayide egsoz emisyonu yaptırın. sorun ortaya çıkacaktır. yağmı zengin karışımmı.
  • beyler araç yaklasık 76binde.sölemeyi unutmuşum pompaları da temizletmiştik.bi hava filitresi var suan hiç bakmadığım.55doğan58 araç ta diğer viteslerde rahat tabii malum dizel olduğu için devirli gittiğinci müddetçe.sizlerden anladığım kadarıyla hava filitreasini temizllettimi sorun ortadan kalkacağa benzior
  • hava filtresinin değiştirme km si gelmişşe temizletmek yerine direk değiştirirsen daha iyi verim alacaksın bunuda unutma tavsiyemdir
  • araba neden patinaj yapmaz sebebi debriyaj baski plakasi olabilirmi
  • abi iyibir usta motoru temizlesin kurumlarını bi güzel silsin araba röket olur özcan usta bu işi iyi bilir 0532 423 89 03
  • hava filitresini değiştir enjektöleri temizlet sorun çözülür
  • baskı balato aşındığından dolayı kaçak yapa bilir çekişin düşük olduğu ortaya çıkar not: babam uzman otomobil tamircisi ona sordum o bu işlerde tam bi uzmandır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.