Şimdi Ara

Debriyaj takımları ve volant arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basımdan geçen bir olayı anlatıp görüşlerinizi almak istiyorum.

Birkac gün önce uzun yolda nissan qashqai 2017 model 10 aylık aracım birden arızalandı. Debriyaj boşa düştü ve vites geçişlerine izin vermedi. Çekiciyle servise götürdük bir göz atıldı ve aracın kalacağı söylendi ve 9 saatlik otobüs yolculuğuyla istanbula dönmek zorunda kaldık.

2 gün sonra debriyaj sistemleri volant birkac pek bilmedigim parcanin resmi Whatsup tan gönderilerek bunların değişmesi gerektiği ve nerdeyse 6000 tl tuttuğu garanti kapsamında da olmadı yazıldı.

Aracım henüz 17000 km de ve aracı hor kullanan bir insan değilim.

Birinci sorum böyle bir durumla karşılaşan var mı? Hakkımı arasam sonuç alma şansım var mı?

Ikinci sorum bu degisimler(Debriyaj alt üst takımlar volant debriyaj yağıydı gakiba) aracı satarken sorun olur mu hasar kaydına girer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. Sorunuzdan başlayalım. Aracınızı satarken bir sorun olmaz. Mekanik parça yenisi ile değişiyor sonuçta. Bende 1.2 manuel qq kullanıcısı olarak debriyaj konusunu almadan çok araştırmıştım. Biraz şans işi nissanda. Bu km de aracın debriyaj ve volan arızası vermesi normal bir durum değildir. Önceki aracımda 180 binde değiştirmiştim baskı balatayı düşünün. Bence Nissan müşteri hizmetlerine bildirin ve garantiden yapılmasını isteyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevap için teşekkür. Araç izmir de yarın sabah hazır olacak bu aksam otobusle gidip alacagim. Nissan müşteri hizmetleri haftasonu çalışmıyormuş ancak şikayet yazabildim. Servistekilere de fazla yuklenemiyorsun adamlar nissan kabul etmiyor deyip işin içinden çıkıyorlar. Yarın sabah müşteri hizmetlerini arayacağım ama nette birkaç yerde kesinlikle kabul etmediklerini okudum.

Aracı teslim alırken nelere dikkat etmeliyim değişen parcalarimi alayım mı dava filan olabilir lazım olur diye

• Değişen parçalar değil de yapılan herşeyi belgeli olarak alırsanız dava vs icin daha faydalı olur. Bide Facebook ta qashqai team diye bir grup var ona üye olup orda da yazarsanız yaşadığınız durumu daha faydalı bilgiler edinebilirsiniz. Sizle benzer durumları yaşayan arkadaşlar vardı orada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.