arkadaslar Gecenlerde bi siteden oyun oynuodum. oda oyunu. dedektif tarzı bi oyundu acaip zevkliydi :)
acaba pcde bbööle dedektif tarzı bi oyun varmı acaba soyle bulmacalı filan kafayı yedircek tarzda :)) ???
yokmu kimsenın bildiği bi oyun
quote:
Orijinalden alıntı: baris34
yokmu kimsenın bildiği bi oyun
sherlock holmes oyna.
quote:
Orijinalden alıntı: 3RS!N
sherlock holmes oyna.
Alıntıları Göster
ohhooo oyun çok...
1-sherlock holmes- awakened 2-sherlock holmes vs arsene lupin 3-benoit sokal's sinking island 4-STİLL LİFE 5-BLACK MİRROR 6-SCRATCHES )korku da var bunda)
neeyse oyun çok.. ama adventure becerebilene...
quote:
Orijinalden alıntı: sir thomas
ohhooo oyun çok...
1-sherlock holmes- awakened 2-sherlock holmes vs arsene lupin 3-benoit sokal's sinking island 4-STİLL LİFE 5-BLACK MİRROR 6-SCRATCHES )korku da var bunda)
neeyse oyun çok.. ama adventure becerebilene...
Alıntıları Göster
gecenlerde bi konu vardı katilin gölgesinde diye pek sevilmemişti ama yinede bi bakın
quote:
Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg
gecenlerde bi konu vardı katilin gölgesinde diye pek sevilmemişti ama yinede bi bakın
Alıntıları Göster
Hitman derim ama o oyununda dedektifle fazla alakası yok
quote:
Orijinalden alıntı: TruuChainz
Hitman derim ama o oyununda dedektifle fazla alakası yok
Alıntıları Göster
yok hitmanin bitirmediğim oyunu yok.
saolun arkadaslar dün bi cd satan yere sharlock holmes in sparişini verdim. sizinde söölediğiniz oyunları not alıyorum. en kısa zamanda alıcam tabii bizim keko cd'ci bulabilirse :) askere gidiyorum bu ayın 25inde oyalanacak bişeyler lazım :D
saolun arkadaslar dün bi cd satan yere sharlock holmes in sparişini verdim. sizinde söölediğiniz oyunları not alıyorum. en kısa zamanda alıcam tabii bizim keko cd'ci bulabilirse :) askere gidiyorum bu ayın 25inde oyalanacak bişeyler lazım :D
Alıntıları Göster
Call of Cthulhu. muhteşem senaryo muhteşem atmosfer. ayrıca gerçekci kahramanın hiç öyle süper kahraman gibi hareketleri yok halktan birisi.en ufak yaratık görsün başı falan dönüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: özzer
Call of Cthulhu. muhteşem senaryo muhteşem atmosfer. ayrıca gerçekci kahramanın hiç öyle süper kahraman gibi hareketleri yok halktan birisi.en ufak yaratık görsün başı falan dönüyor.
Alıntıları Göster
birzamanlar hopkins fbi diye bi oyun vardı 2boyutlu çizgifilm tadında grafikleriyle süper bi oyundu piyasada bulabileceğini sanmıyorum ama torrent veya illegal paylaşım yapan forumlara bulablirsin belki bu aralar popüler olan hapis oyunlarının atasıdır kendisi
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: özzer
Onun tam çözümünü bile yapamamışlardı galiba
quote:
Orijinalden alıntı: 3RS!N
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 3RS!N
quote:
var birkaç yerde.zaten call of cthulhu topiğinde herkes birbirine yardım ede ede bitirmişti oyunu. gelmiş geçmiş en iyi oyunlardandır benim için.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: 3RS!N
quote:
var birkaç yerde.zaten call of cthulhu topiğinde herkes birbirine yardım ede ede bitirmişti oyunu. gelmiş geçmiş en iyi oyunlardandır benim için.
Alıntıları Göster
Dedektif Fırtına diye Türk Yapımı bir oyun var onu oyna
quote:
Orijinalden alıntı: neuro
Alıntıları Göster
Bu arada Dedektif GADGED Çizgi Filmide vardı
quote:
Orijinalden alıntı: TruuChainz
Bu arada Dedektif GADGED Çizgi Filmide vardı
Alıntıları Göster
Hitchcock'ta vardı sanırsam oynamamıştım ama bii bakmıştım öyle bi oyuna benziyor.
quote:
Orijinalden alıntı: sockdreth
birzamanlar hopkins fbi diye bi oyun vardı 2boyutlu çizgifilm tadında grafikleriyle süper bi oyundu piyasada bulabileceğini sanmıyorum ama torrent veya illegal paylaşım yapan forumlara bulablirsin belki bu aralar popüler olan hapis oyunlarının atasıdır kendisi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: sockdreth
:D:D:D:D süper ya :D başı dönüyo filan.... hepsini sordum hiç biri yok ya :S
dolanıom deli gibi.. hani sizde varsa msnden atabilirmisiniz :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: baris34
quote:
Orjinalden alıntı: sockdreth
:D:D:D:D süper ya :D başı dönüyo filan.... hepsini sordum hiç biri yok ya :S
dolanıom deli gibi.. hani sizde varsa msnden atabilirmisiniz :D:D
Alıntıları Göster
Broken Sword serisi.
quote:
Orijinalden alıntı: neuro
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
Evet çok hoş ve eğlenceli bir oyundu.Dedektif oyunlarını ilk onunla tanıdım.Fakat son bölümü bir türlü geçememiştim...
quote:
Orijinalden alıntı: SVGA
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
Evet çok hoş ve eğlenceli bir oyundu.Dedektif oyunlarını ilk onunla tanıdım.Fakat son bölümü bir türlü geçememiştim...
Alıntıları Göster
Post Mortem
quote:
Orijinalden alıntı: Codest
Post Mortem
Alıntıları Göster
Evet post mortem cidden süper cinayeti araştırıyosun falan oyun eski ama zevk alırsın sonuçta öenmli olan olayları çözmek .
quote:
Orijinalden alıntı: Dankır
Evet post mortem cidden süper cinayeti araştırıyosun falan oyun eski ama zevk alırsın sonuçta öenmli olan olayları çözmek .
Alıntıları Göster
Call Of Cthulhu, Condemned, Still Life en iyileri...