Şimdi Ara

Dedikodu ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu dedikodu denen şey yabancı ülkelerde var mı? Amerika, isveç, japonya gibi gelişmiş ülkelerden bahsediyorum tabiki. Türkiye'de çok sinir olduğum bir olay bu. Herkesin, herkesin arkasından atıp tutması. Giden gören arkadaşlar böyle bir durumla karşılaştılar mı acaba? Bunu hep merak etmişimdir.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onlarda demedikodu var
  • Cevap verin bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll Ziya -- 26 Haziran 2013; 10:50:53 >
  • gossip girl
  • Dedikodu
    Dedikodu, 1300lü yıllarda osmanlı kadınlarının kendi aralarında başlattıkları münaşara sonrası ortaya çıkmış, kadınlar ozamanlar birbirlerine muavenette bulunuyormuş. Bu yıllar geçtikçe dedikodu halini almaya başlamış ve günümüze kadar bu şekilde gelmiştir. Osmanlı/Türk kadının bu en önemli özelliği diğer ülkelere yayılması VI. Mehmet Vahidettin(Vâhidüddîn, Mehmed-i Sadis) tarafından engellenmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

Dedikodu
    Dedikodu, 1300lü yıllarda osmanlı kadınlarının kendi aralarında başlattıkları münaşara sonrası ortaya çıkmış, kadınlar ozamanlar birbirlerine muavenette bulunuyormuş. Bu yıllar geçtikçe dedikodu halini almaya başlamış ve günümüze kadar bu şekilde gelmiştir. Osmanlı/Türk kadının bu en önemli özelliği diğer ülkelere yayılması VI. Mehmet Vahidettin(Vâhidüddîn, Mehmed-i Sadis) tarafından engellenmiştir.

Bu doğruysa hay ben o kadınların ...

• Niye cevap vermiyorsunuz? Yoksa ben zurna mıyım he ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı iş ile ilgili
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.