Şimdi Ara

definasyon dönemi ağırlık arttırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yağ oranım yüzde 23 çıktı bulk yapcaktım da yağ oranım yüksek geldi bunu 12ye düşürcem o yüzden definasyon yapacam skinny fatim.

sporu yarım yamalak yaptım 4 ay falan.

ağırlık arttırabilir miyim hareketlerde hayatımda daha hiç bench press yapmadım bu 4 ayda.
    floor bench 25-30 yapıyorum şu an (floor bench press evde yapıyorum artık)
    ohp 20 :D sporda bacak ve omuz aynı günlerdi ben de bacak yapmadım omuzda yapmadım

bunlar artar mı definasyonda 174 74 kgyum hedefim 65 olmak sonra gene bulk gircem ama definasyonda ağırlık arttırmak istiyorum yardımcı olabileceklere helal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKingCimbom -- 19 Ağustos 2020; 17:39:29 >

• Bence recomp yapın. Kaloriyi çok düşürmeden temiz beslenirseniz hem kütle koyarsınız/ağırlık arttirisiniz hem de yağ oranıniz düşer. Kardiyo olmazsa olmaz tabi. Haftada 3-4 kez yeterli olacaktır başlangıçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashard

Bence recomp yapın. Kaloriyi çok düşürmeden temiz beslenirseniz hem kütle koyarsınız/ağırlık arttirisiniz hem de yağ oranıniz düşer. Kardiyo olmazsa olmaz tabi. Haftada 3-4 kez yeterli olacaktır başlangıçta.
    Kardiyo şart mı yaaa kaloriyi azaltsam olmaz mı ne kadar yiyim

174 boy
    74 kg
    23 yağ oranı :(((( (ağırsağlamda ölçtüm)

• TheKingCimbom T kullanıcısına yanıt
    Hocam hiit yapabilirsiniz. Kardiyosuz çok zor oluyor. Başlangıç için 15-20 dakika yüksek tempo yürüyüş yeterli olur bence. Agirsaglamdan kaloriyi hesaplayip ihtiyacınız dan 300-400 kalori çıkartabilirsiniz.

• quote:

Hocam hiit yapabilirsiniz. Kardiyosuz çok zor oluyor. Başlangıç için 15-20 dakika yüksek tempo yürüyüş yeterli olur bence. Agirsaglamdan kaloriyi hesaplayip ihtiyacınız dan 300-400 kalori çıkartabilirsiniz.
    Yağ yakma için 2000 diyor??

• quote:

hocam yardım et belim 91 cm kaç kalori alıym offf
    2000 kaloriyle başlayın hocam. İlk haftanın sonunda 1-1.5 kg vermediyseniz 200 azaltirsiniz. Eğer çok vermişseniz kaloriyi arttirirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Aylık Vücud Gelişimi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

2000 kaloriyle başlayın hocam. İlk haftanın sonunda 1-1.5 kg vermediyseniz 200 azaltirsiniz. Eğer çok vermişseniz kaloriyi arttirirsiniz.
    Yaklaşık 6 gün oldu 1 kilo bile veremedim

1800 yapacağım

Hocam temiz beslenmek çok önemli. Mümkün olduğunca az şeker fast food ve alkol

• definasyon dönemi ağırlık arttırmak

Bir de proteinli süt iyi mi hocam
    Hocam bide antidepresan kullanıyom vücut metabolizmasını yavaşlatıyor mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.