Herkese Selamlar, Yaklaşık 7 yıldır Hyundai Getz 1.5 dizel versiyonunu kullandım ve çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım. Çok memnun kaldığım bir araçtı ama yakında satıyorum. Yeni almak istediğim araç SUV biraz konforlu bir araç. Çok fazla vergi yükü olmayan bana az masraf çıkaracak şehir içinde kullanabileceğim bir araç istiyorum. Dacia Duster 2020-2021 modelleri çok güzel görünüyor. Yorumlarda gayet güzel fiyat performans olarak. Bütçe aşağı yukarı 800.000 - 850.000 TL arasında olur. Biraz daha zorlanabilir ama 900ü geçmez. Eğer siz değerli abilerim ve kardeşlerimde bana bu kapsamda fikir sunabilir hatta model önerebilirseniz bizde piyasa taramaya başlayabiliriz. Şimdiden güzel destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim. |
Değerli Abilerim - Kardeşlerim, Araç Alma konusunda fikirlerinizi almak isterim.

-
-
Duster konfor aracı degil görev arabası hiç incelemesini izlemedin mi yada korkudan cok mu örtülü konuşuyorlar bu konuda.
Ne koltuk kalitesi var ne sürüş kalitesi var yalıtım yok yol sesi var.
Eski kasası zaten tahta gibiydi insani yolda dövüyordu hadi yenisi biraz daha iyi de yok konfor abidesi diyemem.
Şantiyede dağda bayırda dayak yesin diye alınır bu meret.
İlla yerden yüksek hevesin varsa egea cross benzin olabilir bu paralara Duster dan konforlu.
https://www.sahibinden.com/s/9RCf56LJ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Mart 2025; 21:47:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
temiz bir asx alabilirsin diye düşünüyorum
-
Sadece görüntüsünü biliyorum hiç oturmadım koltuğuna gerçekten bilgimde yoktur. Ama ikinci bir alternatif olarak aklımda egea cross da var. Teşekkür ederim değerli paylaşımın için.
-
Hiç aklımda olmayan bir model hatta yeni gördüm. Arabadan pek anlamadığım için en çok satılan araçların ilanlarına bakıyorum. Araştıralım biraz değişik modelleri var.
-
4 bağımsız süspansiyona sahip Cam tavanlı bir Qashqai öneririm. 2011 ve üstü olsun. Konfor ve yol tutuş gayet iyi. Vergisi ve bakım maliyetleri de düşük. Kolay kolayda arıza çikarmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 21 Mart 2025; 22:3:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşları çok büyük olduğu için endişe duyuyorum yoksa çok kral model. Param çıkışmıyor pek bu arabaya =) Tşekkür ederim.
-
2024 formentor ve 2023 austral sahibi birisi olarak 1.3 tce otomatik duster senin işini muhteşem görecektir duster kullandım çok beğendim motorm çok canlı araç çok kıvrak beğenmeyenlere bakma her türlü işini eksiksiz görecektir gidip 15 yaşında araç vs kesinlikle alma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yalın gülmezin duster egea karşılaştırması var, ordan hatırladğım kadarıyla çok bir farkı yok.
-
Benim kendi karşılaştırmam bana yetiyor Hocam iş gereği ekseriyetle ilk kasasından beri duster kullanıyorum çoğu zaman en azından daha az kafam yoruluyor egea cross da yani kendi kıyasım daha önemli çünkü onlar gibi az sürede değil uzun süreli kullanım fikrini veriyorum. Zaten sponsorlu iş yapmak zorundalar kötüye bu kötü alma diyemezler adamı aforoz ediyor firmalar.
Cross yalıtım ve konfor açısından dusterdan benim nezdimde iyi.
Duster parasının arabasıydı. Uygun fiyata 1.5 dci dizel motor donanımsız olduğu için bozulma derdi az idare eder bir 4x4 mekanizması. (sahada işimize gelen ) yani Ne kadar ekmek o kadar köfte Ne eksik ne fazla.
Öyle konfor abidesi falan değil dediğim gibi koltukları rahat değil güvenli desen değil (ilk seriden beri 3 yıldız) artık son reno adı altında çıkan modeli ucuzda değil.
Zaten ben İsterim ki deneyip alsın kendi aracına göre belki konforlu bulur ama misal bir c5 ten iner de binerse bu ne ya diyecek. Yada bazı mercedes modelleri vardır işte onlar konforlu dersin.
Edit: yazım hatalarını düzelttim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Mart 2025; 23:38:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X