Şimdi Ara

Değişensiz ,Boyasız, Sahibinden.com !!!(ÇILDIRDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu arkadaşım , nasıl olsa ortaya çıkmayacak mı ?
    Nasıl olsa anlaşılmayacak mı ?
    Telefonda sorduğumuzda ne var ne yok anlatmayacak mısın?
    Madem açıklamada yazdın değişen var boya var diye neden o zaman boyasız değişensiz işaretliyorsun ?
    Nasıl bir amacı var bu insanların anlamıyorum .. Yalan söyledi imajı vermek daha kötü değil mi ?
    Fırsatçılık ve yalancılıkta maşallah kafir gördüğün ülkelerinde ilerisindeyiz. Yazık

• 2 Kişi bile sıraya giremiyoruz, trafikte dönmesine 10 metre kala adam o şeride giriyor neden ? Çünkü 1 araba geçti ya o küçük aklıyla kuralları çiğnedi ya tek akıllı o. Emniyet şeridinden gider vs vs

Bu TV deki dizilerden falan değil Aşk-ı Memnu gibi " ahlaksız " dizilerden değil. Bu insanlar hep vardı aslında ama yapamıyorlardı bunları çünkü cezalarını çekeceklerini biliyorlardı.

Peki neden bugün bunların sayısı daha da arttı veya açık açık yapar oldular ? İşte bunu yazınca siyaset yapmış oluyoruz.
  • - değişen boya varsa neden yoku işaretlediniz?

+ oradakiler temsili işaretlendi kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafir toplumlarda ki ahlak keşke bizde olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstadım bu saydıkların yine iyi. Aracının benzin mi dizel mi olduğunu bilmeyen var. Kasa türü olarak cabrio seçip bakmanı tavsiye ederim. Adam daha kasa türünü bilmiyor. Detaylı aramadan sunroof/cam tavan seç dene. Yahu hepsini geçtim vallaha bak bunları geçtim aracın 4x4 olup olmadığını bilmeyen bi dolu mal var. Arama seçeneklerinden 4x4 seç felaketi gör.
  • O değilde 15 yaşında arabaya boya değişen soran mallardan haz etmiyorum

• Özellikle yapıyorlar...Mesela ben Edremit'te ev arıyorum...Adam Yalova'daki evinin ilanını Edremit'e de koymuş...Malûm siteye birkaç defa şikayet mesajı attım beni (d)iklemediler...Ben de artık uğraşmıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burası %99.000009 u müslüman bir ülke

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

2 Kişi bile sıraya giremiyoruz, trafikte dönmesine 10 metre kala adam o şeride giriyor neden ? Çünkü 1 araba geçti ya o küçük aklıyla kuralları çiğnedi ya tek akıllı o. Emniyet şeridinden gider vs vs

Bu TV deki dizilerden falan değil Aşk-ı Memnu gibi " ahlaksız " dizilerden değil. Bu insanlar hep vardı aslında ama yapamıyorlardı bunları çünkü cezalarını çekeceklerini biliyorlardı.

Peki neden bugün bunların sayısı daha da arttı veya açık açık yapar oldular ? İşte bunu yazınca siyaset yapmış oluyoruz.

Hükümet mi cesaret veriyor yani bunlara kuralları ihlal etmesi için? Ulan Ne boş adamlarsınız bu kafayla gittiğiniz sürece sizin bu ülkenin siyasetinde rolünüz artık yok azınlık olarak kalmaya devam edeceksiniz.

• Malum sitede şikayet kısmına yazarsanız normalde ilanı silmeli ve ilan sahibi yeni bir ilan girişi yapmalı. Ama galerici ve kurumsal üye olduğu için site yönetimi bunlara dokunmuyor. Ne de olsa para kazanıyor bu hıyar esnafın sırtından. Tam çomaristan gerçeği, esnafı da çomar , teknolojicisi de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capital.punishment

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

2 Kişi bile sıraya giremiyoruz, trafikte dönmesine 10 metre kala adam o şeride giriyor neden ? Çünkü 1 araba geçti ya o küçük aklıyla kuralları çiğnedi ya tek akıllı o. Emniyet şeridinden gider vs vs

Hükümet mi cesaret veriyor yani bunlara kuralları ihlal etmesi için? Ulan Ne boş adamlarsınız bu kafayla gittiğiniz sürece sizin bu ülkenin siyasetinde rolünüz artık yok azınlık olarak kalmaya devam edeceksiniz.

Hayir ama Bu ulkedeki hukuksuzlugun nedeni Jamaika dis gucleridir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Burası %99.000009 u müslüman bir ülke

Burası emperyalist güçlerce Laikleştirilmiş müslümanlardan oluşan bi ülke. Laik Müslümandan da hiç bi cacık olmaz. İstisnalar hariç.

• Hocam neden bu kadar kızdınız anlayamadım. Adam açıklamada yazmış iste değişen boya var diye merak eden arar sorar öğrenir. Satıcı hakikaten dikkat etmemiş olabilir, kötü niyetli olsa açıklamada yazmış değişen boya var diye

• quote:

Orijinalden alıntı: capital.punishment

quote:

Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.

Burası %99.000009 u müslüman bir ülke

Burası emperyalist güçlerce Laikleştirilmiş müslümanlardan oluşan bi ülke. Laik Müslümandan da hiç bi cacık olmaz. İstisnalar hariç.

hehehehe nasil da saldiriyor bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: merdempc

Üstadım bu saydıkların yine iyi. Aracının benzin mi dizel mi olduğunu bilmeyen var. Kasa türü olarak cabrio seçip bakmanı tavsiye ederim. Adam daha kasa türünü bilmiyor. Detaylı aramadan sunroof/cam tavan seç dene. Yahu hepsini geçtim vallaha bak bunları geçtim aracın 4x4 olup olmadığını bilmeyen bi dolu mal var. Arama seçeneklerinden 4x4 seç felaketi gör.

bırak kasa türünü adam renault marka bölümüne peugeot marka araba koyuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: Bmv12

boyleleri falakaya yatirmak lazim

Senin gibi trolleride

Benimde senin gibi 78 dogumlu anime izleyen bir tanidigim var.Gercek hayattaki meslegin dj'lik mi acaba meraktan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike Tyson -- 15 Temmuz 2017; 14:34:0 >
  • Başlığa hatasız yazıyor. İlana giriyorsun 3 parça boyalı hasar kaydı var. Bir de şey var. Sigortadan para alabilmek için anlaşmalı şişirilmiş hasar kaydı. Sanki sigorta hayır kurumu, herkese para dağıtıyor.

• Aynen sahibinden ilanları gerçekten tiksindirici.Dürüstçe, efendi gibi neyi var neyi yok yaz.Bizim milletimiz de ahlak yok.Kafaları anca katakuliye çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.