Şimdi Ara

Değişim cihazı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 10 gün önce 6S aldım ekranda ki kararma ve beyaz ışık sızıntısı nedeniyle Apple Zorlu Center'dan randevu aldım test edildi kontrol edildi normalde ekran değişimi olduğunu fakat 9 günlük cihaz olduğu için cihaz değişimi yapabileceklerini söylediler hemen değişim gerçekleşti. Ayrıca yurt dişi cihaz olduğu için İmei kaydı olmadığını kendileri yapacaklarini söylediler.
    Benim kafama takılan sıfır kutu istedim tüm aparatlarıyla dediler aldığın yer verebilir biz sadece cihazı değiştiriyoruz neyse sadece kutudan telefon çıktı jelatinli bir şekilde bu cihaz sıfır mi gerçekten yoksa sorunlu bir cihazı onarıp değişimde mi kullanıyorlar?

Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. İyi forumlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet sıfır cihaz hocam gönlünüz rahat olsun. İstersen pcde şarj döngüsünü kontrol et, anlarsın zaten sıfır olduğunu. Türkiye'de öyle tamir edilmiş, refurbished cihazların satışı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Evet sıfır cihaz hocam gönlünüz rahat olsun. İstersen pcde şarj döngüsünü kontrol et, anlarsın zaten sıfır olduğunu. Türkiye'de öyle tamir edilmiş, refurbished cihazların satışı yok.

Şarj döngüsünü nasıl kontrol edebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: holleybullet

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Evet sıfır cihaz hocam gönlünüz rahat olsun. İstersen pcde şarj döngüsünü kontrol et, anlarsın zaten sıfır olduğunu. Türkiye'de öyle tamir edilmiş, refurbished cihazların satışı yok.

Şarj döngüsünü nasıl kontrol edebilirim?

iBackupBot adlı programı bilgisayara yükle. Çalıştır. Sonra telefonu Pc'ye bağla, programda görünecek telefon. Ona tıklayıp "more informations" dediğin zaman en üstte şarj döngüsünü göreceksiniz.

• Bu konular sıktı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 1 Eylül 2017; 13:33:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Bu konular sıktı artık.

Aynen öyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: Leon FR

Bu konular sıktı artık.

Aynen öyle.

Arkadaşlar benim bilgim yok forumda da bulamadim konu açtım yardimci olursanız sevinirim onun haricinde böyle seyler yazmanıza gerek yok :) Hayırlı bayramlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş sana söyle söylim genelde yurtdii alip değişim yapmazlardi öyle kanun cikmişti iyi olmuş değişim olmasi iyi bnm bildiğim değişim olan cihazlar batarya ve problem olan sorunlari cözüp tekrar değişim olucak cihazlar için müşterilere veriyolar memnun etmek için batarya konusunda müşteri hizmetlerni arayip cihaz hakkinda rapor istedigini söyle yrdimci olurlar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 2 Eylül 2017; 0:50:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.