Şimdi Ara

Değmeyen bir fındık hasadı için yarın köye gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç birşey kalmıyor bize değmiyor , değmiyor, değmiyor.. şurada 15-20 gün çekeceğimiz çileye yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 15 Ağustos 2024; 19:3:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Devlet kabuklu fındığın kilosunu kaçtan alıyor?

• bu fındık olayını anlamadım. oysa oy veriyor Karadenizli. protesto da yapıyolar her sene. buna rağmen fiyatlar yerlerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptikForm kullanıcısına yanıt
    110-120 TL arası değişiyor ama İstanbul'dan geldiğimiz için zaman kisitligindan işçi tutuyoruz geçen sene fındık 95 liraydı 70 bin TL işçilere gitti.. 10-15 bin TL de işçilere yemek, ve gubresi idi filan yetmiyor hiç birşeye borçlu dönüyoruz yine aynı döngü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A15DF28FB -- 15 Ağustos 2024; 20:42:38 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Biz chpliyiz.. geçmedi oyumuz şükür

• Akrabamız da fındık işinde o da bu durumdan mustarip. Uzmanlar Türkiye'de ki fındık ağaçlarının yaşlı olduğunu, verimlerinin düştüğünü söylüyorlar doğruluk payı var mı?

• OptikForm kullanıcısına yanıt
    Bahçeye iyi gübre atarsanız, dallarda ickinlar oluyor onları düzgünce kesip ince dalları da koparırsanız fındık gayet verimli oluyor hocam hava durumu zaten yağışlı geçiyor çoğu zamanlarda fındığa verim katıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Fındık pahali hala

Fıstık seviyesine inmeli

İnecek de zaten amerikalilar ve nutella findik ekiyor

İhracatcilar yuzunden halk tadini unuttu hatirlayalim artık bi ucuzlasin her gün yiyecem

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    hocam kuru yemiş te asıl sıkıntı bozuk olmayan düzgün olan kuru yemiş azaldı. eskiden her yerde sapa sağlam fındık fıstık vardı. özellikle kaliteli olanını aramana gerek olmazdı. şimdi %90 heryerde içi geçmiş, bozulmaya yakın, rengi değişmeye başlamış ürün satılıyor. kaju bile böyle. geçenlerde bi baktım, düzgün kaju gelmiş. 6-7 paket aldım hemen stok yaptım. yine aynı şekilde düzgün fındık buldum 3 paket aldım. fıstık tam tarih oldu, hiç yok neredeyse düzgün olanı.

• Değmese gitmezdin. Biz de odun işi yapıyoruz, gelirler enflasyonu da hesaba katınca geçen seneye kıyasla %50'den fazla azaldı ama köylü yine de kesmeye devam ediyor.

• Sanki chp çok iyi (iktidarı savunmuyorum)

• Kamikaze23 K kullanıcısına yanıt
    Çok da iyi değil de bir umut.

• Teyzemlerin yaylaya bir taş duvar yaptıralım dedik adamlar kabala 250 milyar para çıkardı gittik kendimiz yapıyoruz şimdi duvar bitmek üzere maliyet 35 milyar sadece

• Donald Trump kullanıcısına yanıt
    Dededen yadigar mecbur gidiyoruz sahipsiz sanmasınlar hasım çok

Krizi fırsata çevirenlere lanet olsun

• Hocam adamlar duyduğuma göre 130 metreye yakın yeri 5 torba çimento ile yapmış biz 120 metreye 25 30 torba çimento kullandık adamlara rahat 220 milyar kalıyor yani

Uyanık olmazsan cebindeki parayı sömürürler bunlar yine olan garibana olur

• Aynen öyle hocam harç yapmayı bilmeyen birine bile duvar ördürdü ya bu sistem daha gam yemem

• hocam sen yavaş yavaş bir yöntem bulup kendin toplayıp yüksek fiyata alacak birini beklesen olmuyomu

mantıksız geliyor okadar yövmie ver sonra bide ucuza sat boş iş gibi

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Zaman kısıtlı abi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.