Şimdi Ara

Dehşet lag sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sorunum şöyle; Normal starta basıp oyuna giriyorum, id şifre falan yazıyorum. Sonra server seçiyorum ve olay burada başlıyor. Hani char ekrana gelir ama önce görüntü gökyüzünden aşağı iner ya(Biz enter ile geçeriz genelde). Orada bir lag başlıyor ama aşırı. Uzun süre sonra char ekrana geldiğinde oyuna girmek için entera veya starta bir kere basmak lagdan dolayı yeterli olmuyor. Birkaç kere basıp başarılı olduktan sonra oyun yüklenmeye başlıyor(Yavaş değil normal hızda). Ben maradon townda uyanıyorum ve oradan potçuya gitmem 2-3 dakika sürüyor. Normal bir lag olduğunu düşünmüyorum çünkü internetimde bir yavaşlama yok. Bu sorunu 3 gündür yaşıyorum. Biri yardımcı olursa çok sevinirim(Bunu nasıl kısaca özetleyebileceğimi bilmediğim için lag sorunu yazdım başlığa ama öyle düşünmüyorum. Sanırım bir ayarını bozdum. Hiç kurcalamamıştım ama başka seçenek göremiyorum)(Oyunu silip tekrar yükledim hala aynı).

• Bilgisayarında bir sorun var, internetle alakası yok, ekran kartı sürücülerin güncel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

Bilgisayarında bir sorun var, internetle alakası yok, ekran kartı sürücülerin güncel mi?

Güncel tekrar kontrol ettim. Başka neden kaynaklanabilir?
  • Directx kurulumu yap ilk olarak sonra ekran karti sirucusu kaldir resetle pcyi yeni surucuyu yukle oyunu kaldir tekrar reset at. Oyunu kur oynamaya baslayabilirsin. Bunlarda olmuyorsa ekran kartin onboard ve eski oyunu kaldirmiyor.havalarinda sicak olmasi sebebiyle aniden isiniyordur onboard islemcisi. Pcnin donanimini gincellersen sorun kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fire_guard

Directx kurulumu yap ilk olarak sonra ekran karti sirucusu kaldir resetle pcyi yeni surucuyu yukle oyunu kaldir tekrar reset at. Oyunu kur oynamaya baslayabilirsin. Bunlarda olmuyorsa ekran kartin onboard ve eski oyunu kaldirmiyor.havalarinda sicak olmasi sebebiyle aniden isiniyordur onboard islemcisi. Pcnin donanimini gincellersen sorun kalmaz.

Deneyeceğim sağol.
  • Halloldu. İkinize de çok teşekkürler:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.