Şimdi Ara

deichmann'dan ayakkabı aldım 2 haftada yırtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
17.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 haftada ayakkabı kenarından açılma yaptı, faturası duruyor, götürsem yenisiyle değiştirirlermi? başına böyle bir gelen varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Deichmann Ayakkabıların Garanti Süresi ve Değişim Politikası

Deichmann ayakkabılarını satın aldıktan sonra, ürünlerin belirli bir süre garanti kapsamında olduğunu bilmelisin. Bu süre genellikle satın alma tarihinden itibaren 6 aydır. Ancak bazı ürünler için bu süre daha uzun veya daha kısa olabilir.

Deichmann'ın garanti kapsamı, üretim hatalarını ve malzeme kusurlarını içerir. Ancak normal aşınma ve yıpranma veya yanlış kullanım sonucu oluşan hasarlar garanti kapsamında değildir.

Ayakkabıların garanti süresi içinde yırtılması durumunda, Deichmann'ın garanti şartları gereğince şunları yapabilirsin:

• Ayakkabıları iade ederek tam bir geri ödeme alabilirsin.
    • Ayakkabıları aynı model ve bedende yenileriyle değiştirebilirsin.
    • Ayakkabıların onarılmasını talep edebilirsin.

Deichmann garanti süresini sorgulamak için satın alma fişini saklaman önemlidir. Ayrıca, garanti değişim işlemi için ayakkabıyı satın aldığın mağazaya götürmelisin.

Deichmann'ın inceleme süresi genellikle satın alma tarihinden itibaren 14 gündür. Bu süre içinde ayakkabıyı herhangi bir nedenle iade edebilirsin. İade koşulları için mağaza politikasını kontrol etmelisin.

Deichmann'ın garanti ve iade politikaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Markası nedir acaba?
  • victory mi hocam yenisiyle büyük ihtimalle değişir götürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

victory mi hocam yenisiyle büyük ihtimalle değişir götürün

ayakkabının markasını soruyorsan memphis one yazıyor içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

quote:

Alıntıları Göster
    ayakkabı bu

http://www.deichmann.com/TR/tr/shop/marka/Memphis%20One/00015001035863/Ba%C4%9Fc%C4%B1kl%C4%B1%20Ayakkab%C4%B1.prod?r=5&c=3&filter_brand=memphis_one&st=PRODUCT&filter_category=6&filter_cat=marka/memphis_one

• Daha once oradan aldim bikac kez hepsinde oyle oldu.gotur geri ver degistiriyolar
  • quote:

ayakkabı bu

http://www.deichmann.com/TR/tr/shop/marka/Memphis%20One/00015001035863/Ba%C4%9Fc%C4%B1kl%C4%B1%20Ayakkab%C4%B1.prod?r=5&c=3&filter_brand=memphis_one&st=PRODUCT&filter_category=6&filter_cat=marka/memphis_one

Alıntıları Göster
    arkadaşlar DEICHMANN Almanya'da bizim tabirimizle çakma ayakkabı satan bir dükkan. Mümkünse alışveriş etmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bershka'dan Mont Aldım Nasıl ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    2010 da bot aldım.Geçtiğimiz yaz da Dexter tarzı bir ayakkabı aldım. İkisinden de memnunum.

Daha 2 hafta olmuş. Değişim yaparlar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

arkadaşlar DEICHMANN Almanya'da bizim tabirimizle çakma ayakkabı satan bir dükkan. Mümkünse alışveriş etmeyin.

Alıntıları Göster
    Ben oradan puma almıştım 6 ay dayandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Ben oradan puma almıştım 6 ay dayandı

Alıntıları Göster
    telefon ettim mağazaya, nasıl bir prosedür uyguladıklarını sordum, 6 ay tadilat garantisi veriliyormuş, yani götürsem tamir edip geri verecek. tamir edilemeyecek durumdaysa değişim yapılıyormuş
  • quote:

telefon ettim mağazaya, nasıl bir prosedür uyguladıklarını sordum, 6 ay tadilat garantisi veriliyormuş, yani götürsem tamir edip geri verecek. tamir edilemeyecek durumdaysa değişim yapılıyormuş

Alıntıları Göster
    götür kardeşim milletimiz ne üşengeç ne utangaç şikayet var hiçbir işe yaramayan bir site bakma sen ordaki yorumlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

götür kardeşim milletimiz ne üşengeç ne utangaç şikayet var hiçbir işe yaramayan bir site bakma sen ordaki yorumlara

Alıntıları Göster
    yerli malı yurdun malı herkes hangar kullanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: çerkes89

yerli malı yurdun malı herkes hangar kullanmalı

Alıntıları Göster
    9 ocakta tadilata verdiğim ayakkabıyı dikip geri verdiler, yağmur suyunu görünce deri pul pul soyulmaya başladı. tekrar götürdüm, incelemeye yolladılar ve üretim hatası bulunamamış. ne komik bir firmadır bu.

sakın ayakkabı almayın oradan!! benden size tavsiye. ben ilk ve son kez almış bulundum. ucuza kaçıp 3-4 ay giyeceğinize az daha para verin senelerce kullanın.
  • quote:

9 ocakta tadilata verdiğim ayakkabıyı dikip geri verdiler, yağmur suyunu görünce deri pul pul soyulmaya başladı. tekrar götürdüm, incelemeye yolladılar ve üretim hatası bulunamamış. ne komik bir firmadır bu.

sakın ayakkabı almayın oradan!! benden size tavsiye. ben ilk ve son kez almış bulundum. ucuza kaçıp 3-4 ay giyeceğinize az daha para verin senelerce kullanın.

Alıntıları Göster
    Bu arada ayakkabı süpermiş

• quote:

Alıntıları Göster
    geçen haftada victory adlı krampon aldım

inş sonu aynı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

sadece görüntüsü hoş zaten, kalite sıfır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

sadece görüntüsü hoş zaten, kalite sıfır.

Alıntıları Göster
    Kardeşim ben de aldım 1 ay içinde yandan açıldı ayakkabı.Halbuki doğru düzgün giyildiği bile yok,götürdüm 10 iş günü sonra gel dediler gittim derbyle yapıştırmışlar bi de boyamışlar,ürünün tamiratı mümkün olduğundan tamir ettirdik diyor.Görünürde ayakkabının tabanı bakınca komple dikişle tutturulmuş ona aldandım zaten,yırtılınca baktım dikiş sadece görüntülük,yapıştırıcıyla tutturulmuş.Parasına yazık etmesin kimse

• B.k atmayın ucuz diye ayakkabılarına 17-18 ay oldu sağlam hiçbiyerinde yırtık açıklık yok 30 liraya aldim. Adidas nike olsaydi 2.yi almistim simdiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

B.k atmayın ucuz diye ayakkabılarına 17-18 ay oldu sağlam hiçbiyerinde yırtık açıklık yok 30 liraya aldim. Adidas nike olsaydi 2.yi almistim simdiye

bir deri ayakkabı nasıl olurda yağmur suyunu görünce haşlanmış patates gibi soyulur bana bir açıklarmısın? kaldıki incelemeye gidiyor hata yok diyerek geri gönderiliyor. firma malının arkasında durmuyor. üşenmeyip mağazaya gidersem, ayyakkabının fotosunu eklerim buraya görürsün halini.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A ®h Pozitif

B.k atmayın ucuz diye ayakkabılarına 17-18 ay oldu sağlam hiçbiyerinde yırtık açıklık yok 30 liraya aldim. Adidas nike olsaydi 2.yi almistim simdiye

bir deri ayakkabı nasıl olurda yağmur suyunu görünce haşlanmış patates gibi soyulur bana bir açıklarmısın? kaldıki incelemeye gidiyor hata yok diyerek geri gönderiliyor. firma malının arkasında durmuyor. üşenmeyip mağazaya gidersem, ayyakkabının fotosunu eklerim buraya görürsün halini.

Alıntıları Göster
    Bu tarz sporumsu-klasiğimsi ayakkabı modelleri hangi markalarda bulunur başka ? Var mı öneriniz ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.