Şimdi Ara

DEJİ'den başka birşey yok mu yani? Iphone5 Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • deji vardı, aldık 2 ay sonra gümledi. nasıl olacak şimdi durum. ekonomi de çöküşte olduğu için orijinaller çok pahalı olmalı.. gerçi onları nereden alacağımı da bilmiyorum. ne önerirsiniz forumdaşlarım ?

ya telefonu dayım vermeseydi sümüğümü vermezdim bu zırvalığa ama şarj %0'da bitti diye hemen cortlar mı ya bi batarya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 29 Ocak 2019; 16:49:34 >

• Hocam dejiden başkası yok deji de orjinal değil gerçi genel olarak memnun kullananlar ama arada cacık çıkıyor sana denk gelmiş orjinal batarya bulamazsın apple anlaşmalı teknik servis dışında dışarıya piyasaya vermiyor yedek parçalarını yani dışsarda sordukların çin malı dandik batarya olacaktır mutlaka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aliexpress ten nohon markalı batarya alabilirsin, ip5 için 1590mah lık bataryası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLauGHTeRz -- 27 Ocak 2019; 1:58:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 aydr kullanıyorum deji sorun yok nohon bakabilrsin

• .kadikoyiphone. Kenbu ustanın yeri pili dene derim

• Nohon almıştım n11 den ama dolardan sonra fiyatları aşırı arttı. 7-8 aydır 5s te kullanıyordum oldukça iyi olmuştu benim için. Nohon nun bu fiyatları ile 3-4 deji alır 1 sene kullanırsın. Uzun süre kullanmayı düşünüyorsan alternatif ama kısa süre için gereksiz
  • Kısa vadede ucuz alıp kullanmanın pek mantıklı bir tarafı yok malesef hocam. orijinal piller ike cihaz sankinyemi alınmış gibi oluyor, tavsiyeö paraya kıyıp orjinal taktırmanız. zira yan sanayi bataryaların anakarta ve cihazın muhtelif yerlerine verdiği zararı da hesaplayınca pek değil hiç bir mantıklı tarafı kalmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baseus var, kullanan görmedim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsrv

.kadikoyiphone. Kenbu ustanın yeri pili dene derim
    bi gidelim. sorun tespiti için para alıom u öğrenciyiz :)
  • Kesinlikle deji alma bugün gg dan aldığım dejiye iade gönderdim. Telefon sürekli açılıp kapanıyor, 1dk konuşma yapsan ısınıp kapanıyor, batarya şarj göstergesi çalışmıyor. Tekrar eski bataryayı taktım dejiyide yolladım bugün.
    %100 orjinal batarya arıyorum bende bulursan banada söyle

• Kimsediil kullanıcısına yanıt
    Deji biraz şans işi. İyisine denk gelirseniz gerçekten iyi sonuçlar alınıyor. Ayrıca orjinal pil sadece Apple servislerinde olur. Orjinal pil istiyorsanız Apple’a gitmekten başka çare yok. Ayrıca orjinalliğin bir oranı yoktur. %100 orjinal deyince sanki başka oranlar da varmış gibi oluyor. %70-80 orjinallik oranı mı var yani? Piyasada orjinal adıyla satanların alayı sahtekar. Bir şey ya orjinaldir ya sahtedir. Apple yetkili servisleri haricinde orjinal adıyla pil görürseniz o sahtedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Deji biraz şans işi. İyisine denk gelirseniz gerçekten iyi sonuçlar alınıyor. Ayrıca orjinal pil sadece Apple servislerinde olur. Orjinal pil istiyorsanız Apple’a gitmekten başka çare yok. Ayrıca orjinalliğin bir oranı yoktur. %100 orjinal deyince sanki başka oranlar da varmış gibi oluyor. %70-80 orjinallik oranı mı var yani? Piyasada orjinal adıyla satanların alayı sahtekar. Bir şey ya orjinaldir ya sahtedir. Apple yetkili servisleri haricinde orjinal adıyla pil görürseniz o sahtedir.
    İnternetten nerden alıcam orjinali? Burda yetkili servis falan yok. Amazonda satmıyor. İnternetten nerden alıcam orjinali kendimde takarım??

• Kimsediil kullanıcısına yanıt
    Apple orjinal pili hiçbir internet sitesine satmaz. Pil fabrikalarda üretildikten sonra yetkili teknik servislere gelir. Bu servisler dışında hiçbir yere tedarik edilmez. Orjinal taktırmak istiyorsan yetkili teknik servise vermekten başka çaren yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.