beyler bu adam beklenenden iyi çıkacak galiba. ödenen parayı bilmiyorum ama boş adam olmadığı kesin.
lig: 18 maçta 14 gol, 7 asist. şampiyonlar ligi ön eleme: 2 maçta 0 gol, 0 asist (zaten elendiler) uefa kupası: 12 maçta 8 gol, 2 asist. toplamda: 32 maçta 22 gol, 9 asist.
Bu adam forvet değil, 10 Numara
Sergenin çift ayaklı koşanı, depar atanı. Frikikleri süper daha nolsun.
vall beşiktaş gerçekten iyi bir adam aldı,hayırlı olsun.
ailtonda bize gelmeden önce çok güzel goller atıyordu.Umarım sonu ailton gibi olmaz...Türkiyede futbol oynamak çok zor...
bide anlamadıgım bişey var madem bu adam o kadar iyi niye basel bırakıyoki bu adamı
quote:
Orjinalden alıntı: Rekuroy
bide anlamadıgım bişey var madem bu adam o kadar iyi niye basel bırakıyoki bu adamı
Para
ne diyelim insallah hayırlı olur.
bu adamı bize ülker aldı bonservisini onlar ödedi beşiktaş değil
Delgadao iii bir adam Klebersonda iyi bir adamdı önemli olan sistem eğer oyuncularımız basit oynamayı öğrenirse bunun için Lucesconun Galatasaray ve BJK yaptığı gibi sistemle basit oyuncularla şampiyon olabilir:) Tigana gençlere önem veriyo bence en büyük transferimiz o Hoşgeldin Delgado umarım hem sen hemde biz mutlu oluruz artk bir şampiyonluğa ihtiyacımız var:d
Delgado, Insua ve Gallardo'nun peşindeydik. Ben şahsen Gallardo gelsin isterdim. Ama Delgado bomba gibi olcak inşallah hem diğerlerinden daha genç hemde az buz adam değil..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme