Şimdi Ara

Delirmek üzereyim bu nasıl bir dll hatasıdır hiç bir şey açamıyorum lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte hep bu hatayı alıyorum sistem geri yükleme dışında ne yapabilirim lütfen yardım edin pc de biraz değşiklikler yaptım fln ondan sonra olun lütfen çok acil

Delirmek üzereyim bu nasıl bir dll hatasıdır hiç bir şey açamıyorum lütfen yardım edin

• ya kafayi yicem lütfen yardım edin nedir bu
  • hatayı nezaman veriyor? veya ne yaptığında?
  • bir program oyun açmaya çalıştığımda
  • neden yapar bu hatayı ?
  • ya lütfen bir şey söyleyin soru sordunuz cevapladım biri yardım etsin
  • arama panelinden updatewizard olarak arat, hangi program üzerinden çalışıyorsa tekrar kurmayı dene, çalıştır a msconfig yazarak başlangıçta çalışan programları gözden geçirmeyi dene, ya da çalıştır a regedit yazarak local machine den microsoft u bulup prdan windows ordan current versiyon ordan run u açıp sağ taraftan bu dosyayı çalıstıran yazılımın başlangıcta acılmasını silebilirsin, sonra makıneyı yenıden baslatp tekrar deneyn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok olmadı denedim hangi programı oyunu açmak istersem çıkıyor lütfen yardım edin
  • uppppppppppp
  • upp ya lütfen yardım edin walla sıyırcam kafayı
  • up
  • up ya yardım edin lütfen
  • win 7 64 bit kullanıyorum
  • :) Hocam buyur senin probleminin belkide çözüm link
    http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7repair/thread/3c4dee5b-070d-421f-8ff4-693ca4b0e71d

Çözümün türkçeleştirilmiş hali

Bu benim makine o zaman kesin hata iletisi için bkz: google olsaydı. Başka biri aynı sorunu muzdarip olması muhtemeldir. Bu o zaman sadece iki benim titreme sol okları var sorunu çözmek için başarısız olursa.

onun asal iken a) Eğer Windows 7 PC daha sonra size kurulum bir görüntü oluşturdu olurdu gelen yönergeleri takip etti. Artık izleyerek bu görüntü geri verebilir 6 için önceki yazıma, daha sonra "Restore Image seçerek 1 Steps. Bu eylem sistem bölümünde tüm dosyaları silecek bu yana, ilk veri dosyalarınızı yedeklemelisiniz.

b) Bir önceki noktaya aşağıdaki adımları geçmekte tarafından kayıt geri yükleyebilirsiniz. Süreci yer almaktadır ve bazı dikkatli yazmaya gerektirir. bilgisayar bilen arkadaş bu alanda deneyim eksikliği varsa yardımcı isteyin. bunun bir önceki değere parola sıfırlama unutmayın.
    1. erken boot aşamasında dokunarak F8 tutun.
    2. Seç Onarım menüden.
    3. Yönetici istenirse olarak oturum açın.
    4. Select Onarım İstendiğinde.
    5. Seçin Komut İstemi.
    6. Windows kurulumu için tanımlamak doğru götürmek mektup. Bir C sürücüsünden farklı olabilir: ama X olmayacaktır:. Bu komutlar yazarak bunu
    dir C: \ * Win
    dir D: \ Win *
    dir E: \ * Win
    Windows klasörünü bulana kadar.
    Ben sürücü "Q arayacak:".
    7. Tip Bu komutları:
    / D Q cd: \ windows \ System32 config \
    xcopy *.* S: \ Regback \
    Regback cd
    dir
    8. Yazılım, Sistem ve SAM dosyaların incelenmesi dayanır. dosyaları önce veya sorununuzu sonra oluşturulan belli oldu?
    9. Eğer sorun yazabilirsiniz bu komutları belli olmadan önce yapıldığı takdirde:
    kopya / y yazılım ..
    kopya / y Sistemi ..
    kopya / y Sam ..
    (Iki nokta her komut bir parçası) vardır
    10. Reboot normal. şey o zaman Q Q orijinal kayıt defteri dosyaları: \ Regback kopyalama: \ Windows \ System32 \ config tarafından backtrack olabileceğimizi işe yaramazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nextmaster -- 20 Mayıs 2010; 21:19:02 >

• burayıda okudum ama ingilizce oldugu için bir şey anlamadım çevirtim siteye yine anlamadım off napıcağımı şaşırdım
  • up
  • up
  • ya lütfen yardım edin
  • hocam bunlardanda bir şey anlamadım offf
  • ya lütfen yardım edin walla kafayı yicem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.