Şimdi Ara

Dell back up recovery hata yardımm acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dell marka laptopumda sıkıntı vardı bende format atmak istemedim laptopun kendiyle gelen DVD yi takıp Dell back up recoveryi seçtim dosyaları koru dedim fakat Windows baslayacakken hata verdi bazı şeyler yükleniyor yüzde 100 e geliyor orada Windows hatası veriyor , dvdyi seçip Windows yükleme yapsam dosyalarım gidermi? Bütün herseyim C

deydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Formatta atamıyorum acayip bir hal aldı bilen biri yardım etsin arkadaslar

• mussyy M kullanıcısına yanıt

Download | Hiren's BootCD PE (hirensbootcd.org)

hirens bootu indir sayfanın en altında sonra USB Booting | Hiren's BootCD PE (hirensbootcd.org) iso2usb yi indirip isoyu usbye yazdır. açılışta usbden boot ettir ve önemli dosyalarını harici bir harddiske at..

ya da dvd takıp onarım yaptır hangi işletim sistemi kullanıyorsun

• Win 8.1 , elimde orjinal kurtarma dvdsi var bilgisayar çok fazla mavi ekran ve donma yaptığı için , Dell back up recoveryden dosyalari koruyarak sistemi yenile seçtim işlem bitti tekrar baslayacakken bir takım ayarlar yapılıyor yüzde yüze gelip Windows yüklenemedi diyor. Bende dvdyi takip tekrardan yükleme yapıyım dedim onuda yapmadi şuan mavi ekran serisine bagladi bide açıyorum pcyi dvdyi okutup kuruluma girecekken mavi ekranı yapıştırıyor her seferinde farklı farklı hata isimleriyle

• Format atiyim dedim gerekli dosyalar yüklenirken yüzde 83 te takılı kalıyor ve hata veriyor. Ram de sorun olabilir mi? Diagonistic de memory hatası veriyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.