Şimdi Ara

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu (532. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.817
Cevap
128
Favori
553.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim sistem mefta oldu. Ekran kartını değiştirmem gerekiyor ona da 2bin gider en az. Uğraşmam muhtemelen, Dell'den de bir halt almam artık. Ne güzel Msi'in, Hp'nin laptop'larinda kısa devreye karşın koruyucu yongalar varken bizimkisinde bir halt yok.
    Bana bu sistem hakkında saçma gelen en büyük şey throttlestop kullanmak zorunda bırakilmamiz. Onsuz en basit oyunlarda bile kasiliyor, üstüne sistemin kasa içerisine yerleşimi de felaket. Diğer markalarda iki vida sökerek termal macununu degistirebiliyorken bunda sistemi komple dağıtman lazım.
    Neyse halen kullananlara sabır diliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar depolamada yetersiz alandan dolayı sorunlar yaşamaya başladım. kullandığım programlar, oyunlar derken yer kalmadı. ssdnin boş olanı 12gb falan

hardisiki çıkarıp harici olarak kullanmayı ve yerine sata ssd takmayı düşündüm. sata ssd tavsiyesi olan var mı bizim bilgisayarlarda düzgün çalışan.

ya da 128gblık ssdyi çıkarıp yerine bu m2 ssdyi takmak daha mı mantıklı olur. fiyat olarak çok uygun duruyor.

• Arkadaşlar bilgisayarda batarya yok ve bios güncellemem gerekiyor nasıl yapabilirim biraz denedim ancak yapamadim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haemus kullanıcısına yanıt

Bu ürünü alıp kullanmanız daha mantıklı bir seçim olur bence.

Bu ürünü 20.11.2021'de sipariş vermiştim 25.11.2021'de elime ulaştı. Birkaç test yaptım hızları tatmin edici. Uygulama, sürücü desteği de var. Test yaptığım bilgisayar dell7567 değil ama PCIe Gen 3.0 x4 slotuna sahip.

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu

Dell Inspiron 7567 - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dokucan -- 26 Kasım 2021; 2:30:30 >

• @-forumber- @dokucan hem dram'den dolayı hem de bulduğum karşılaştırmalara dayanarak 100 lira daha vererek 970 evo plus almaya karar vermiştim ancak ertesi gün sipariş vereceğim zaman ürün stokta kalmadı, diğer satıcılarda da minimum 2000den başlıyordu. Dell Inspiron 7567 - Ana Konu 

• En son bios driver'ını (1.15) yükleyen var mı? Hala undervolt yapmayı engelliyor mu?

• donnarumma kullanıcısına yanıt

Ben cesaret edemedim, yanlışlıkla yükleyen bir arkadaşa sormalı Dell Inspiron 7567 - Ana Konu 

• Bu makinadan bende de var ekran kartini gormuyor 1050ti mevcut. Tamiri mumkun mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen bilgisayar-laptop tamircisine götürürseniz bakarlar.

Yeğenimin eski laptopunda bu tarz bir problem yaşamıştık. Bilgisayarcı da laptopu alıp pcb kart tamiri için başka bir yere yollamıştı. Sorunsuz çalışıyor hala.

• Abi şu başlığı ne zaman görsem mutlu oluyorum. Arkadaşımla birlikle almıştık 7567’yi, pil ömrü kasası kalitesi her şeyi mükemmeldi fiyatına göre. Ben 7567’yi sattım ve G5 aldım, arkadaşım hala kullanıyor. Pil ömrüne aşıktım aletin…

• BJK kullanıcısına yanıt

Win 11 kursakmı hocam :D

• Beels kullanıcısına yanıt

Gerek yok bence, daha tam oturmadı, biraz daha zamana ihtiyacı var sanki Dell Inspiron 7567 - Ana Konu 

Hocam mesajınızı şimdi gördüm de kaçırmanız kötü olmuş, ben 980 kullanıyorum memnunum 1140'a almıştım her şey dahil Amazon Almanya'dan

• @dokucan Hocam siz panelinizi 108Hz'te çalıştırabiliyor musunuz ?

• unimportant kullanıcısına yanıt

Evet çalıştırabiliyordum hocam bir süre öyle kullandım sonra monitör almıştım ona bağlayarak oynuyordum. Fakat şuan bilgisayar bozuk, yeni bilgisayara geçtim.

• Arkadaşlar selamlar. Şöyle bir sıkıntım var. Yaklaşık 2hafta önce başladı problem. Ekranımın kalitesi çok düştü. Çözünürlük değil. Tepkimesi, görüntü kalitesi şeklinde. Yazılımsal hiç yeni bir şey yüklemedim. Windows üzerinden baktığımda ayarlar olması gerektiği gibi. Çok garip bir durum.

Ekran için printscreen aldığımda normal gözüküyor ancak dışardan bakınca baya düşük kalite.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 28 Ocak 2022; 13:23:51 >
  • ıntel hd graphics sürücüsünü tekrar yüklemeyi denediniz mi?

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam deneyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.Bilgisayarın klavyesini degistirttik.Temizlik ve yeni batarya değişimi ile.Batarya iptal oldu kabul etmedi.Eskisini takıldı tekrar.Ancak açılış ekranında Dell logosundan sonra resetliyor kendini.Onarım ekranına girmiyor.Bilgisayarcı herşeyi deniyor iki gündür bios ayarından.Eski sürümler vs vs. en son SSD baska notebook ta sıfırladılar ancak olmadı.Donanimsal bir problem yok cunki kullanıyordum.Bilgisayar çöp oldu.Son çare Dell yetkili servise yollamak.Bunu çözen varsa çok makbule geçer.

• 
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.