Şimdi Ara

DELL LATİTUDE D600 (2.13 kg) HAKKINDA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
0
Favori
61.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende d600 cüyüm artik. daha yeni sayılırım ama, notebook üzerindeki calismalarim sürüyor. ogrenmek amaciyla her tarafini söküp takma egilimdeyim. dün aksam pilin üzerinde bir seviye gostericisi gibi bisey gozume carpti, sirali led tarzi birsey. galiba pilin durumunu gosterio. ama bir türlü calistirma serefine nail olamadim. acaba oradaki sirali ledler hakkinda bir fikri olan var mi?

iyi calismalar arkadaslar herkese...
  • @manevra,
    Öncelikle hayırlı olsun.

Bence aletin garantisi bitmeden pek fazla orasını burasını söküp takma, ama sen bilirsin tabii...

Pilin üzerinde gerçekten ledler var ve pilin doluluk oranını gösteriyor. Ledlerin yanında "kabarcık" şeklinde bir düğme var, basması biraz zor ama ona basınca pilin doluluk seviyesine göre ledler yanıyor.
  • AmonR bilgi paylaşımın için teşekkürler

Geçen gün bir .mpeg4 uzantılı filmi izlemeye çalıştım. bir çok player ile denedim (bs player, micro dvd,...)
    hepsinde de görüntü bilgisyar ekrenında var ama tv ekranında yok. altyazılar şıkıyor ama görüntü yok.

ayrıca dün bir dosyayı CD-RW bir boş cd'ye yazdırmayı denedim ama 'yazılabilir bir cd takın' uyarısı çıktı.

önerileriniz nelerdir.
  • @hakansukur09
    Daha fazla bilgi verseydin belki daha mantıklı yorum yapabilirdim, ama şimdilik aklıma gelenler;

Eğer başka tip film dosyalarını hem bilgisayarda hem TV'de seyrederken sorun olmadıysa,
    sadece bu dosyayı TV'de seyretmeye çalıştığında sorun oluyorsa, filmin çözünürlüğünden olabilir belki.

CD yazdırma olayında da, başka CD-RW'lerde böyle bir sorun çıkmadıysa, kullanmaya çalıştığın o CD bozuk olabilir.

Kolay gelsin.
  • arkadaşlar dell support tan d 600 ün ekran driverini kurarsanız (ati 9000) performans olarak baya bi farklılık gösteriyor. bi deneyin.
  • arkadaşlar ben de d600 latitude sahibiyim malesef laptobun pili bitti 11.1v--4700mAh type:1295 nerden edinebilirim acaba?
  • mrb arklar bende d600 kullanıcısıyım. bilgisayarımın perfonmasından memnun degilim. 512ram takılı şuan. bunu ne kadar yükseltebilirim bana kaç paraya mal olur. bir de benimde pil sorunum var şarz yapıyor batarya bozuk yada şarz yapmıyor batarya saglam. fişsiz çalıştıramıyorum. 2.elleri nekadar suan satsam mı acaba? tskler
  • BENİM BİR TANIDIĞIMIN ÇOK ESKİ BİR DELL LATITUDE D 600 Ü VAR ÇOK KÖTÜ BİR BİLGİSAYAR AMA ESKİSİ SADECE 32 MB EKRAN KARTI VAR
  • Fotoğrafçı arkadaş nasıl becerdiniz hortlatmayı :)
  • Çocuklarımın kullanmış olduğu Latitude D600 Laptopun çok yavaş olması nedeni ile 256 olan ramini 512 veya 1 GB a yükseltmeyi düşünüyorum.Hangi marka ve model Ram tavsiye edersiniz.Parça işlerinden anlamadığım için pin sayısı ve diğer özellikleri iyi belirtilirse memnun olurum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Ben 6 kusur senedir kullanmaya devam ediyorum.

Hala tas gibi :)
  • arkadaşlar benim de bir dell laitude d600 üm var.Bilgisayar yaklaşık 7-8 yıllık.Bilgisayarın sol tarafı çok ısınıyor ve fifa 2007 pes6 gibi oyunlar bile kasıyor.Bunun için bir çözüm veya herhangi bir parça biliyorsanız lütfen söyleyin.
  • Sol tarafta hdd ve işlemci olduğundan ısınması normal. Pes 6 zaten fazla bu bilg için. Düşük ayarlarda belki oynanır. Ben vakti zamanında Pes4'ü sorunsuz oynuyordum.
    Arka tarafına bir yükselti koyarsanız daha iyi olur fan çıkışları için. Bir de işlemci fanını temizlemek işe yarayabilir. Klavyenin altında sol tarafta hemen.
  • arkadaslar bu alet cod2 nasil oynatir?
  • suanda bu maıınadan elımde var nostaljık olarak duruyor ama gıne o kadar yavas degıl yaneee
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.