Şimdi Ara

DELL LATİTUDE D600 (2.13 kg) HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
0
Favori
61.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün arkadaşa notbook almak için izmitteki mevcut noktaları dolaştık. Bunlardan biri gold du ve yeni bir kampanya başlatmışlar...

DELL LATİTUDE D600 1.6 CENTRO
    ------------------------------
    Bu ürün, web sitemizde 467 kez incelenmiştir

Ürün Özellikleri
    Karakteristik DELL Latitude D600 Cent 1.6 256MB 14" 40GB XPH
    CPU Cinsi - HIZI Intel® Pentium® M 725 Processor (1.6Ghz, 2MB L2 cache, 400Mhz FSB)
    Ekran Boyu(Inch) 14.1”
    Ekran Tipi XGA TFT Aktif Matrix ekran
    Ekran Kartı 32 MB ATI Mobility Radeon 9000 DISCRETE
    Bellek(MB) 256 MB Max.1024MB
    Bellek Tipi DDR SDRAM
    Floppy YOK
    Sabit Disk 40 GB 5400rpm Optik Sürücü DVD CDRW Combo
    Faks-modem 56K V.90 modem
    Ses Toshiba 16-bit stereo, MIDI support, Entegre stereo hoparlörler
    Network 10/100/1000 Ethernet
    Intel Pro Wireless 2002 802.11b destekli Kablosuz Ağ
    Port Infra Red, 1xParallel, 1xSeri, 2xUSB, S-Video Out, Mic In, Mic-Out, HP Out
    Pil Ömrü 3 saat (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.13kg
    Yazılım Windows XP Home Türkçe
    Ek Özellikler Klavye : Q Turkce
    - Sağlam Kasa
    - Konforlu kolay kullanım
    - İlgili yazılımlar, sürücüler ve yükseltmelere internet üzerinden kolay ulaşım
    - Hafif ve ince
    ------------------------------------------------------------------------------------

Bu makinada ki bana göre en iyi özellik daha önce aklıma gelmeyen evdeki yazıcı için gerekli port ve dijital alıcıya bağlantıyı sağlayan seri ve paralel portların olmasıydı.. ayrıca 2.13 kg da cazip bir ağırlık teşkil ediyor..

tabiki bu ağırlıkta ekran 14.1 inc ki küçük ekran takıntısı olmayanlar için oda bir artı olabilir...

kısacası bu makina aklıma takıldı, 2-3 aydır almak istediğim modellere birde bu eklendi , iş tamam arap saçına döndü...

arakadaşım ne aldı diyecekseniz teknosanın verdiği hediyeleri görünce, fs 2045 te karar kıldı.. benim için ise seri ve paralel portlar beni dell'e çekti, açık söyleyeyim bu makinada görene kadarda bu aklıma gelmemişti.. evdeki yazıcıyı nereye bağlayacağım..

FİYATI 799$ + KDV gold .com.tr den inceleyebilirsiniz..

sizden ricam bu makinayı kullanan veya fikri olanların düşüncelerini, artı ve eksilerini söylemelerini rica ediyorum.. özellikle ekran ve ekran hakkında (ayrıca fs 2045 ekran görüntüsü sanki bana sönük geldi tabiki bu benim görüşüm... ) bilgi verebilirseniz sevinirim..

şimdiden bilgi için teşekkür edrim...

• bu makinayla aynı kasaya sahip d500 modelini 2 yıldır kullanıyorum. Kasa gayet kaliteli. Çok sessiz çalışıyor. Bendeki ekran 1400x1050 ama kampanyadakinin 1024x768 olabilir.

Ekran iyi ama sony'nin ekranları gibi bekleme. Yandan bakınca görüntü kaybı oluyor. bu fiyata alacağın her notebookta da olacaktır. Bnece bu fiyata çok iyi.
  • pcdepo.com da 787 usd bu arda fiyatı
  • Haydaa bi de bu çıktı
    Yahu tam datron diyodum f/s fırtınası patladı
    Hadi bari f/s alalım dedik şimdi de bu çıktı
    valla geniş ekran olsaydı balıklama dalardım ama yine de
    kararsız kaldım yani. Kasası falan baya kaliteli duruyo.
    Hem hafif olması da başka bir artı. Napıcam ben şimdi
    Biraz daha mı beklemeli acaba yeni kampanyalar çıkar.
  • arakadaşım uyarın için teşekkürler, şimdi hemen baktım, evet fiyat farkı var, bize bugün 1300 demişti gold ama 15 ay taksit imkanı sundu.. peşinde ise pc depo iyi gibi..

birdr pc depodaki özellikler kısmında wireless b/g diyor, goldda sadec b diyor, dell.com da ise bu modelin tanıtımı bile yok, 610 modeli varki oda uymuyor buna...

b ile g arasınada zannedersem 11 mbit ile 54 mbit arasında fark olması lazım, şimdi nereden öğrenceğiz bunu biz al sana bir sorun daha... neymiş yahu notbook almak
  • pcdepo.com daki konfirigasyon farklı olabilir test etmeden yazıcaklarını zannetmiyorum
  • Ya bu makinaya 40-50 $ daha bi masraf edip +256 ram çakınca güzel
    bi alet olur aslında, 2 sene idare eder valla. Zaten ondan sonra tüm
    notbuklar gibi tarih olur. Şimdi f/s için +300 $ kıymaya değer mi
    değmez bi tüm mesele bu....
  • gold da bu makinaya artı olarak (izmitteki sadece orada olabilir..)

notebook çanta +
    256 ddr 333 ram +
    mini optik mouse usb +

paketinide ayrıca 69$ +kdv veriyordu..

bu parçaların ne ettiği hakkında bir fikrim yok daha bu parçaları takacağım notebookum yok bilen varsa yorumlarrr artıkk...
  • hıc duşüneden alsaydın bence
    birdaha gittiğinde havanı alırsın hediye yerine
    quote:

Orjinalden alıntı: G774

gold da bu makinaya artı olarak (izmitteki sadece orada olabilir..)

notebook çanta +
    256 ddr 333 ram +
    mini optik mouse usb +

bu parçaların ne ettiği hakkında bir fikrim yok daha bu parçaları takacağım notebookum yok bilen varsa yorumlarrr artıkk...

• quote:

Orjinalden alıntı: G774

gold da bu makinaya artı olarak (izmitteki sadece orada olabilir..)

notebook çanta +
    256 ddr 333 ram +
    mini optik mouse usb +

İyiymiş kampanya
    İşte bu paketle beraber 868 + kdv
    Valla bu makina geniş ekran olsaydı bu paraya alırdım
    Yine de yarın gidip f/s alıcam galiba
    Teknosa Advantage'a peşin fiyatına 12 taksit yapıyo
    Hediyeler bitmeden kapıyım bi tane
    pcdepo da 1088 e düşürmüş acaba ordan mı alsak

• bu alette optik surucu yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

bu alette optik surucu yok mu?

400rpm Optik Sürücü DVD CDRW Combo
    Faks-modem 56K V.90 modem
    Ses Toshiba 16-bi
  • hoca baktım bu alet baya eski 2003 te filan cıkmıs
    o yuzden bu kadar ucuz ama bence cok ideal bir alet ofis calısması ve tasınabilirlik acısından oldukca hosuma gitti.
  • Özellikleri benim laptopa benziyor, fiyat olaraksa çok uygun görünüyor bu özelliklere karşın bu fiyat. Eğer performans çok önemli değilse (ki benim işlemci 1.4 olmasına karşın performansından memnunum), pek oyun oynamam ve sürekli yanımda taşırım diyosan alınabilir bence.
  • arkadaslar bu alet 6 hucreli pil kullandıgı zaman 2.45 kg a kadar agırlıgı cıkıyor.2.13 kg sadece 4 hucreli pil vrken elde edilen agırlık olarak gosteriliyor.
  • Arkadaslar bu urunu ben de inceledim,tip olarak fena degil,ozellikleri de fiyatina gore cok uygun.Sonra 1394 portunun olmadigini farkettim ve vazgectim.Kamera baglamayanlar icin bu gozardi edilebilir.Sonra satici arkadas bunda 1394 var diye bir packard bell gosterdi.Dvd writer,parlak ekran,512 ram,card reader gibi bircok artisina 200 dolar gibi bir fark oldukca uygun geldi.Ustelik dizayn olarak da cok hosuma gitti ve aldim.Birkac gundur kullaniyorum ve simdilik memnunum.Dell'in iyiki de 1394 portu yokmus diyorum cunku bu modeli gormeden direk onu alacaktim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

hoca baktım bu alet baya eski 2003 te filan cıkmıs
    o yuzden bu kadar ucuz ama bence cok ideal bir alet ofis calısması ve tasınabilirlik acısından oldukca hosuma gitti.

özellikle seri ve paralel portu bir artı benim için, yazıcıyıdami değiştirecektim notbook için , vakti evvel 230 $ +kdv verip aldığım yazıcıyı kulanamaya devam.. ayrıca paralel portta arada lazim oluyor cihaz bağlamak için..

inşallah niyetlendik bakalım... ya gold yada pc depo dan şansımızı deneyeceğiz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: marginal

Arkadaslar bu urunu ben de inceledim,tip olarak fena degil,ozellikleri de fiyatina gore cok uygun.Sonra 1394 portunun olmadigini farkettim ve vazgectim.Kamera baglamayanlar icin bu gozardi edilebilir.Sonra satici arkadas bunda 1394 var diye bir packard bell gosterdi.Dvd writer,parlak ekran,512 ram,card reader gibi bircok artisina 200 dolar gibi bir fark oldukca uygun geldi.Ustelik dizayn olarak da cok hosuma gitti ve aldim.Birkac gundur kullaniyorum ve simdilik memnunum.Dell'in iyiki de 1394 portu yokmus diyorum cunku bu modeli gormeden direk onu alacaktim.

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun , benim kamerayla işim yok ama parlak ekranı ile packard bell benim listemdeydi ama bahsettiğiniz makinayı kaça hangi model olduğunu söyleyebilirmisiniz.. 200 dolar fark değince.. 799+200=999 $ ediyorki bu fiyata packard bell centrio varmı bildiklerim celeron yada amd 2800 idi vede optik sürücü combo idi...

• d4 serisinden al 12" walla kacti? 1.7 kg mi?

sectigin modelin 32 mb olmasi kotu. hadi bunu gec, hdd'nin sikintisini yasarsin. hadi bunu da gec, ram kac ram? 256 ise sen alirken kesinlikle ram upgrade'li al...

ama bence ibm z serisi secebilirsin.. 5.5 saatmiydi ne..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.