Şimdi Ara

DELL LATİTUDE D600 (2.13 kg) HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
0
Favori
61.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    packard bell'in bu modeliyle ben de ilgileniyorum. G serisi hakkinda internette pek bilgi bulamadim. Asagidaki linkte G serisinden teknik ozellikleri farkli ama kasasi ayni bir modelin fotograflari var, sanirim Kocpa'da satilan urunun kasasi da bu model.

http://www.packardbell.co.nz/products/product_configs.asp?CID=9&MID=31&SpecID=453

Bu model hakkinda birkac sorum olacak, bu urunu incelemis ve kullanmis arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.

1) Klavye Q-turkce mi?

2) Isinma, fan gurultusu acisindan belirgin bir problemi var mi?

3) Dvd yaziciyla ilgili yazma/okuma problemleri sozkonusu oluyor mu?

4) Packard Bell'in internet uzerinden yazilim destegi nasil? (Bios, donanim suruculeri guncellemeleri vb. gibi)

yanitlariniz icin simdiden tesekkurler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Qbit

merhaba,
    packard bell'in bu modeliyle ben de ilgileniyorum. G serisi hakkinda internette pek bilgi bulamadim. Asagidaki linkte G serisinden teknik ozellikleri farkli ama kasasi ayni bir modelin fotograflari var, sanirim Kocpa'da satilan urunun kasasi da bu model.

http://www.packardbell.co.nz/products/product_configs.asp?CID=9&MID=31&SpecID=453

Bu model hakkinda birkac sorum olacak, bu urunu incelemis ve kullanmis arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.

1) Klavye Q-turkce mi?

2) Isinma, fan gurultusu acisindan belirgin bir problemi var mi?

3) Dvd yaziciyla ilgili yazma/okuma problemleri sozkonusu oluyor mu?

4) Packard Bell'in internet uzerinden yazilim destegi nasil? (Bios, donanim suruculeri guncellemeleri vb. gibi)

yanitlariniz icin simdiden tesekkurler.

aynen katılıyorum size, sanki g modeli üretilmemiş, bu arada R dışında modellerininde olduğunu bir şekilde öğrenmiş olduk G yi ararken ama G için ne sebebse bilgi yokkk....

birde neden cazibesi yüksek bu makinayı türkiyede reklamlarla pazarlamazlar anlamadım... her modeli dizayn bakımından piyasadakilere fark atıyor..

marginal arkadaşım tekrar teşekürler, alırken şanşlı imişsin, evet görerek almak çok iyi hiç olmazsa ilk anda aklına yatıyormu yatmıyormu o önemli, bugün dell 600d baktık vede bu makinaya göre fiyat vede donanım üstünlüğü olan FS 2045 rağmen genede dell 600 diyebilirim.. evet kalın diyebilirler ama sevimli 2.13 kg + seri port + paralel port +14 inç

birde Packard bell deki özellikler sitede verilenler gibi mi bunları kontrol ettinizmi, mesela sonoma diyor.. dvd yazıcı diyor , diğer arkadaşın sorduğu gibi fan sesi , ısınma bu konulardada biraz bilgi verebilirseniz seviniriz..

forumda diğer modellirin üstünlüğüne bizde bir PACKARD BELL markasıyla sesimizi duyuralım, tabiki sizin sayenizde.. başlığımız dell bile olsa...

.

• Packard Bell G5 serisi tasinabilir bilgisayarlar hakkinda bir seyler buldum:

su sayfada g5 modeli icin yeterince detayli fotograflar bulabilirsiniz:
    http://www.pressfiles.net/packardbell/easynote_g5.html

diger modeller icin bir ust sayfaya bakin:http://www.pressfiles.net/packardbell/photo_laptop.html

G5 serisinin teknik ozellikleri :http://support.packardbell.com/de/mypc/?PibItemNr=platform_NR1

Bu sayfaya gore G5 serisinde ortak olan ozellikler sunlar:

Ekran karti: ATI mobility radeon 9100 IGP (entegre)

Hard disk: 4200 rpm. (kapasite modele gore degisiyor ama rpm ayni)

Bellek: Iste bu nokta cok kritik. Bununla ilgili sayfada (http://support.packardbell.com/de/mypc/?PibItemNr=spec_mem_nr1&PibItemParent=platform_NR1#show )
    yazdigi kadariyla:

"The EasyNote G series notebook has 256 MB SDRAM soldered on-board (not upgradeable). It has one SO-DIMM expansion slot. This slot will be already filled if the computer has more than 256 MB memory. If present, this module must be removed to upgrade your computer's memory."

* Requires a 200-pin, non-ECC, PC2700 DDR333 SO-DIMM.
    * Can accept 256, 512 or 1024 MB memory modules.
    * Maximum memory capacity: 1280 MB.

Kisaca, 256 MB SDRAM bir modul anakarta entegre edilmis (cikartilabilir degil) Dolayisiyla tek bir bellek slotu var. Toplam bellek de 1024 + 256 = 1280 olabiliyor.

Kocpa'dan G5 alan arkadasimiz bellekle ilgili bu durum hakkinda bilgi verebilirse cok sevinirim.

selamlar.

• Sağolasın be arkadaş yoksa hayalet bilgisayar diyecektim, G5 genel tanıtımı galiba G5 modelinin altında konfirigasyonlar değişecektir. Çünkü FS 2045 modelinde bile aynı olmalarına karşın tartışılanları takip ediyorsunuzdur (ekran kartı ve ram hızları ile ilgili)

resimlerde bile çekici , kendisini gördüğümüzde daha iyi gözükecektir tir resimler yanıltıyor insanı, dellin d 600 bile resimdeki gibi değil daha güzel geldi.. birebir görmek gerekiyor..

marginal arkadaş bize bir everest homo veya sandra ile bir özet donanım özellikleri çıkartıp şuraya koysa ne makbule geçerdi... aklımıza takılan soruları cevabını bulurduk..

Ben almaya karar verdiğimde istanbula giderek alacağım, boşuna yol katetmek istemiyorum. En güzeli görerek almak, bugün dell600 sağolsun firma, çalıştırıp inceleme kadar izin verdi aklıma takılan bir soru kalmadı.. kesin alabilirdim ama bu Packed bell dede gönlüm olduğu için erteledim..

hayırlısı bakalım...

• Arkadaslar,sorularinizi bildigim kadariyla yanitlamaya calisayim:
    1-Bellek 512 MB 333MHz DDR RAM (max.2 GB)
    bu dikkat ettigim noktalardan biriydi,max 2GB olmasi yani,ilerde 1gb uzerine cikaramayacagim bir dizustu istemiyordum,ozelliklerinde yazmasina ragmen aldigim yere de sordum dogruladilar.
    2-Harddisk 40 GB S.M.A.R.T 5400rpm Harddisk
    bu da benim icin onemliydi ve hardiskin erisim hizi 5400
    3-Cdlerim temizlikci geldigi gunler surekli kayboluyor :) Everesti bulamadim, size raporu gonderirim.Bu arada bluetooth aldim,yarin size resimlerini gondermeye calisacagim.
    4-Isinma sorunu yok,fan sesini duymamistim ama simdi tv falan hersey kapali tam gecenin sessizligindeyim ve gayet iyi duyuyorum,10 dakkadir fani kapatmadi,ancak bunda yaklasik 6 saattir calisiyor olmasinin ve birkac dvd yazmamin da etkisi olabilir.
    5-Dvd demisken dvd-r dvd-rw dvd+r ve dvd+rw medyalarina yaziyor,bugun bir ps2 oyun kopyaladim dvd-r ,denedim ve gayet guzel calisti.
    6-pil 2 saat 40 dk dayaniyor,ekran parlakligini dusurunce daha cok gider ama yeni heves ekran son parlakliginda calisiyorum ve denemedim.
    7-Belirtilmeyen ve hosuma giden bazi ozellikler var,ornegin kulaklik ve mic girisleri onde,hemen yaninda da ses ayari dugmesi var,dugme derken ceviriyorsun sesi kisiyor,istedigin gibi ayarliyorsun herangi birsey calisirken,cok kullanisli.2 usb solda 2 si arkada,seri portu da var(kucuk olan seri miydi epeydir kullanmiyorum seri-paralel karistirmayayim bu saatte)
    -birazdan devam edecegim..

• 8-Ekran karti ati mobility radeon 9100 IGP imis,sitede yazilan yanlis demekki ne farki var bilmiyorum.
    9-Klavye Q-Turkce
    10-HD 34 GB gorunuyor,6 GB yedekleme yazilimlari icin ayrilmis ve gizli goremiyorsunuz.Packard'in boyle bir ozelligi varmis tum modellerinde,bir sorun cikarsa sistem ilk gunku haline getirilebiliyormus.Bir takim programlariyla bunlar cdlere veya dvd ye kaydedilip bu alan tekrar kazaniliyor anladigim kadariyla,XP deki ozellik gibi sanirim.Bu programlara link veriliyor ve internetten downloada yonlendiriyor,yazilim destegi internette ,yuklu olarak pek program bulunmuyor.Ancak kutudan bir dvd cikti ve tum programlar mevcut ugrasmaya gerek kalmadi.HD dolmaya baslayinca kullanacagim tabi 6 GB az degil ekonomiye kazandirmak lazim:)
    11-Sonoma yazan bircok urun sonoma degil zaten,533 destekleyen platforma ddr takarsan 333 calisir ne anladim ben o sonomadan,ram ddr2 533 degilse sonoma olmuyor benim bildigim.Buna da sonoma yazmislar ama degil ddr 333 ram var ve dothan islemcili,ancak ekran karti 128 destekliyor diye sonoma yazmis olabilirler,emlakcilarin azicik kiyisindan kosesinden bir parca deniz goren deniz manzarali evleri gibi bi yalan yani :)Bu 533 meselesi de cift asansorlu giris kattaki daire gibi bisey.Sonucta ben bunu bilerek aldim benim icin onemli olan 2GB desteklemesiydi.
    12-Qbit arkadasimizin verdigi linkteki resimler dogrudur,resim gondermeme gerek kalmamis.Ancak canlisini gorseniz eminim daha cok etkilenirsiniz,resimden anlasilmiyor dediginiz gibi.
    13-Yazilim destegi konusunda herhangi bir guncelleme vb.ihtiyac duymadim simdilik,dolayisiyla denemedim.
    Umarim memnun kalacaginiz dogru bir karar verirsiniz,bunlardan baska sorunuz olursa yanitlamaya calisirim.

• Detayli bilgiler icin cok tesekkurler Marginal. Istanbul'da oturmadigim icin modeli gormeden almak durumundayim, bu da biraz cekimserlik yaratiyor.

Bellek 2GB'a kadar destekleniyor dedigine gore bilgisayarin 2 tane bellek slotu olmali. Adresini verdigim teknik ozellikleri iceren sitede yazan bilgi buna uymuyor ama neticede model farkli veya guncellenmis olabilir.

Packard Bell konusu Dell basligi altinda gizli kalmis gibi oldu, ama bir ara ana konu olarak foruma cikar sanirim.

Bu arada Latitude hakkinda goruslerimi de belirteyim. Model eski olmakla birlikte Latitude serisi profesyonel is ortami icin tasarlandigindan Inspiron serisi modellerden birtakim farkliliklar iceriyor. Kasanin iskeleti magnezyum metal alasim, dis yuzeyde de kismen aluminyum kullanilmis. Bu modelin (Latitude 600D), dokunmatik tablasi (touchpad) yaninda klavye ortasinda iznokta (Trackpoint) imlec yonlendiricisi de bulunuyor, bunun gayet kullanisli oldugunu soyleyebilirim. Optik surucu moduler bir haznede oldugu icin kolayca cikarabiliyorsunuz, yani ihtiyac olmadigi durumda cikarip aletin tasinabilirligini daha da arttirmak mumkun olabilir. Sanirim agirligi o durumda 2kg altina inecektir.

Latitude D600'un incelemesi ve fotograflari icin ornegin
    http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2225&p=2
    sayfasina bakabilirsiniz. Bilgisayari komple sokup kasasini boyayan cilgin bir adamin sayfasi da ilgi cekebilir:
    http://spiike.shadowdragon.net/painting2.htm

Acikcasi, eski bir model olmasina ragmen D600 fiyatiyla hala iyi bir secenek. Eger uygun fiyatli bir sabit disk ve 400 MHz'lik bellek modulleriyle guncellenirse bence gayet iddiali bile olur (oyun icin degil elbette )

selamlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: marginal
    ...

3-Cdlerim temizlikci geldigi gunler surekli kayboluyor :) Everesti bulamadim, size raporu gonderirim.Bu arada bluetooth aldim,yarin size resimlerini gondermeye calisacagim.
    ....

Arkadaşım çok sağol , evereste, sandraya gerek kalmamış, makinanin rötgenini çıkarmışsın..
    Genede lazım olabilir diye everstin linkini veriyorum, indirip çalıştırabilirsin.. her zaman faydalı bir program..

http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1&dlid=2&lang=en

kolay gelsin , güle güle kullan, darısı bizim başımıza..

• A
    quote:

Detayli bilgiler icin cok tesekkurler Marginal. Istanbul'da oturmadigim icin modeli gormeden almak durumundayim, bu da biraz cekimserlik yaratiyor.

Bellek 2GB'a kadar destekleniyor dedigine gore bilgisayarin 2 tane bellek slotu olmali. Adresini verdigim teknik ozellikleri iceren sitede yazan bilgi buna uymuyor ama neticede model farkli veya guncellenmis olabilir.

Packard Bell konusu Dell basligi altinda gizli kalmis gibi oldu, ama bir ara ana konu olarak foruma cikar sanirim.

Bu arada Latitude hakkinda goruslerimi de belirteyim. Model eski olmakla birlikte Latitude serisi profesyonel is ortami icin tasarlandigindan Inspiron serisi modellerden birtakim farkliliklar iceriyor. Kasanin iskeleti magnezyum metal alasim, dis yuzeyde de kismen aluminyum kullanilmis. Bu modelin (Latitude 600D), dokunmatik tablasi (touchpad) yaninda klavye ortasinda iznokta (Trackpoint) imlec yonlendiricisi de bulunuyor, bunun gayet kullanisli oldugunu soyleyebilirim. Optik surucu moduler bir haznede oldugu icin kolayca cikarabiliyorsunuz, yani ihtiyac olmadigi durumda cikarip aletin tasinabilirligini daha da arttirmak mumkun olabilir. Sanirim agirligi o durumda 2kg altina inecektir.

Latitude D600'un incelemesi ve fotograflari icin ornegin
    http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2225&p=2
    sayfasina bakabilirsiniz. Bilgisayari komple sokup kasasini boyayan cilgin bir adamin sayfasi da ilgi cekebilir:

Acikcasi, eski bir model olmasina ragmen D600 fiyatiyla hala iyi bir secenek. Eger uygun fiyatli bir sabit disk ve 400 MHz'lik bellek modulleriyle guncellenirse bence gayet iddiali bile olur (oyun icin degil elbette )

selamlar.

Arkadaşım, sizde istanbul dışındansınız anladığım kadarıyla ben adpz. danın, bende ,internetten almayı terettüd içindeyim, sadece notbook için daha evelden çok alışveriş yaptım internetten...

Dell linkleri için teşekküreler.. Deli gözümle gördüğüm ve çalıştırdığım için resimlerden daha farklı, eski model ama ve kalın ama , ufaklığı bunları kapatiyor.. Ayrıca kapalı iken bile , açma düğmesi bile bi klas duruyor.. DVD/CDWR çıkması bile çok hoş, yani hafifletiyor, zannedersem dellin bir modelinde hdd çıkıyormuş..

Şu haliyle biel bu fiyata çok iyi, birde ram arttırılırsa , piyasadakilerden neyi eksik kalacak.. birde 1394 portu, birde kard okuyucusu olsaydı şahane olurdu..

DELL d 600 ayrıntı : bazı modellerinde wiraless b bazılarında b/g destekli geliyor , buna bakmak lazım alırken.. konttan geleneler b/g destekli. ve 6 taksit .. golddaki sadece b destekli ve 15 taksit hadi bakalım birde bunu düşüneceğiz...

• arkadaslar everest raporunu mail adreslerinize gonderiyorum
  • maile dosya kopyalayamadim buraya yapistirayim,biraz uzun oldugu icin parca parca gondermeyi deneyecegim..

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc.

--------------------------------------------------------------------------------

Sürüm EVEREST v2.20.405/tr
    Anasayfa http://www.lavalys.com/
    Rapor Türü Rapor Sihirbazı
    Bilgisayar SNNECCI
    Oluşturan AEK
    İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP Retail)
    Tarih 2005-10-23
    Saat 23:58

Özet

--------------------------------------------------------------------------------

Bilgisayar:
    İşletim Sistemi Microsoft Windows XP Home Edition
    OS Servis Paketi Service Pack 2
    DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
    Bilgisayar Adı SNNECCI
    Kullanıcı Adı AEK

Anakart:
    CPU Türü Mobile Intel Pentium M 725, 1600 MHz (16 x 100)
    Anakart Adı NEC NR1
    Anakart Çipseti ATI Mobility Radeon 9000 IGP
    Sistem Belleği 384 MB (PC2700 DDR SDRAM)
    BIOS Türü Phoenix (05/19/04)
    İletişim (COM ve LPT) Bluetooth Communications Port (COM10)
    İletişim (COM ve LPT) Bluetooth Communications Port (COM8)
    İletişim (COM ve LPT) Bluetooth Communications Port (COM9)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı ATI MOBILITY RADEON 9100 IGP (128 MB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı ATI MOBILITY RADEON 9100 IGP (128 MB)
    3D-Hızlandırıcı ATI Mobility Radeon 9000/9100 IGP (RS300M)
    Monitör Samsung LTN150XG-L02

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı ATI SB200 - AC'97 Audio Controller
    Depolama :
    IDE denetleyici ATI PCI IDE Bus Master Controller
    IDE denetleyici Ricoh Memory Stick Bus Host Adapter
    IDE denetleyici Ricoh xD-Picture Card Controller
    Disk Sürücüsü ST94011A (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)
    Optik Sürücü TOSHIBA ODD-DVD SD-R6372 (DVD+RW:4x/2x, DVD-RW:4x/2x, DVD-ROM:8x, CD:16x/10x/24x DVD+RW/DVD-RW)
    SMART Sabit Disk Durumu OK

• Bölümler:
    C: (NTFS) 34043 MB (29161 MB boş)

Giriş:
    Klavye NEC Note Keyboard with One-touch start buttons
    Fare VersaGlide

Ağ:
    Ağ Bağdaştırıcısı Bluetooth LAN Access Server Driver - Paket Zamanlayıcısı Mini Bağlantı Noktası
    Ağ Bağdaştırıcısı IEEE 802.11b Wireless MiniPCI Card 7007
    Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
    Modem Agere Systems AC'97 Modem
    Modem Bluetooth Modem

Çevre Birimleri:
    USB1 denetleyici ATI SB200 - USB Controller
    USB1 denetleyici ATI SB200 - USB Controller
    USB2 denetleyici ATI SB200 - USB 2.0 Controller
    Akü Microsoft AC Bağdaştırıcısı
    Akü Microsoft ACPI Uyumlu Denetim Yöntemi Pili

DMI

[ BIOS ]

BIOS Özellikleri:
    Sağlayıcı NEC
    Sürüm NOTE BIOS Version /377A0900
    Yayım Tarihi 05/19/2004
    Boyut 512 KB
    Açılış Sürücüleri Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM
    Yetenekler Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD, BBS, Smart Battery
    Desteklenen Standardlar DMI, APM, ACPI, ESCD, PnP
    Genişleme Yeteneği ISA, PCI, AGP, PCMCIA

[ Sistem ]

Sistem Özellikleri:
    Üretici NEC
    Ürün EASYNOTE P960Q00129
    Seri Numarası 102954230134
    Evrensel Benzersiz Kimliği C0AC148D-7D05D611-80004E45-435F4349
    Başlangiç Türü Güç Anahtarı

[ Anakart ]

Anakart Özellikleri:
    Üretici NEC
    Ürün NR1
    Sürüm CH3P
    Seri Numarası QTCNPK45108725

[ Kasa ]

Kasa Özellikleri:
    Üretici NEC
    Kasa Türü Notebook

• [ Bellek Denetleyici ]

Bellek Denetleyicisi Özellikleri:
    Hata Tespit Yöntemi Yok
    Hata Düzeltme Yok
    Desteklenen Bellek Voltajları 2.9V
    En Büyük Bellek Modülü Boyutu 1024 MB
    Bellek Yuvaları 2

[ İşlemciler / Pentium M ]

İşlemci Özellikleri:
    Üretici Intel Corporation
    Sürüm Pentium M
    Dış Saat 100 MHz
    En Yüksek Saat 1600 MHz
    Şu Anki Saat 1600 MHz
    Tür Central Processor
    Voltaj 1.2 V
    Durum Etkin
    Yükseltme Yok
    Soket Adı Socket uFCPGA

[ Önbellek / Internal ]

Önbellek Özellikleri:
    Tür Dahili
    Durum Etkin
    İşlemsel Mod Write-Back
    En Büyük Boyut 64 KB
    Takılı Boyut 64 KB
    Hata Düzeltme Yok
    Soket Adı Dahili

[ Önbellek / Internal ]

Önbellek Özellikleri:
    Tür Dahili
    Durum Etkin
    İşlemsel Mod Write-Back
    En Büyük Boyut 1024 KB
    Takılı Boyut 2048 KB
    Şu Anki SRAM Türü Burst
    Hata Düzeltme Yok
    Soket Adı Dahili

[ Bellek Modülleri / Memory Slot1 ]

Bellek Birimi Özellikleri:
    Soket Adı Memory Slot1
    Tür DIMM, SDRAM
    Takılı Boyut 256 MB
    Etkin Boyut 256 MB

[ Bellek Modülleri / Memory Slot2 ]

Bellek Birimi Özellikleri:
    Soket Adı Memory Slot2
    Tür DIMM, SDRAM
    Takılı Boyut 256 MB
    Etkin Boyut 256 MB

[ Bellek Aygıtları / DIMM1 ]

Bellek Aygıtı Özellikleri:
    Fiziksel Boyut SODIMM
    Tür Ayrıntıları Synchronous
    Boyut 256 MB
    Hız 333 MHz
    Toplam Genişlik 64 Bit
    Veri Genişliği 64 Bit
    Aygıt Yer Bulucu DIMM1

[ Bellek Aygıtları / DIMM2 ]

Fiziksel Boyut SODIMM
    Tür Ayrıntıları Synchronous
    Boyut 256 MB
    Hız 333 MHz
    Toplam Genişlik 64 Bit
    Veri Genişliği 64 Bit
    Aygıt Yer Bulucu DIMM2

[ Bellek Aygıtları / U27 ]

Tür FLASH
    Tür Ayrıntıları Non-volatile
    Boyut 512 KB
    Toplam Genişlik 8 Bit
    Veri Genişliği 8 Bit
    Aygıt Yer Bulucu U27

• forum kisitlamalari nedeniyle tamamini gonderemeyecegim,dosyayi isterseniz bana mail adresinizi yazin size gondereyim.Bir de almayi dusundugum teknosada satilan bir toshiba modeli vardi,butceyi biraz artirabilirseniz iyi bir secenek olabilir.1.7 dwdrw filan iyi bir urundu fiyatina ve markasina gore..
  • quote:

Orjinalden alıntı: marginal

forum kisitlamalari nedeniyle tamamini gonderemeyecegim,dosyayi isterseniz bana mail adresinizi yazin size gondereyim.Bir de almayi dusundugum teknosada satilan bir toshiba modeli vardi,butceyi biraz artirabilirseniz iyi bir secenek olabilir.1.7 dwdrw filan iyi bir urundu fiyatina ve markasina gore..

Gerek yok arkadaşım bu bilgi yeterli, , çok teşekkürler.. evet fs 2045 fiyat / performans ve hediyeler bakımından çok iyi, ama bazı şeylerde estetik arıyorum ben, ayrıca fs nin ekranı parlak değil... maalesef standart bir ekran...

Dell600d onun yanında daha değişik duruyor kasa bakımından... dün alp bilg. baktım tesadüfen fs 2045 ile dell600 yan yana koymuşlar, arasan olmaz fark hemen çarpıyor.. birde üst rafta MSI S260 vardiki oda ayrı bir konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G774 -- 24 Ekim 2005, 21:13:38 >

• Arkadaşlar,
    Ben de bir süredir Dell D600 alsam mı diye düşünüyorum.
    Fakat bazı sitelerde wireless olayını sadece "b" bazılarında ise "b/g" yazmanın yanı sıra, bazı sitelerde ekran kartı için 32MB yazarken bazılarında 64MB yazıyor.
    Kafam iyice karıştı.
    Adamları telefonla arayıp sormak var ama telefonda verilecek cevaba da pek güvenemiyorum.
    Şu aleti (Dell Latitiude D600) almış olup da tecrübelerini bizimle paylaşacak bir arkadaş var mıdır acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmonR

Arkadaşlar,
    Fakat bazı sitelerde wireless olayını sadece "b" bazılarında ise "b/g" yazmanın yanı sıra, bazı sitelerde ekran kartı için 32MB yazarken bazılarında 64MB yazıyor.
    Kafam iyice karıştı.
    Adamları telefonla arayıp sormak var ama telefonda verilecek cevaba da pek güvenemiyorum.
    Şu aleti (Dell Latitiude D600) almış olup da tecrübelerini bizimle paylaşacak bir arkadaş var mıdır acaba?

Arkadaşım ben almadım ama, inceledim vede satan iki büyük firmaya telefon vede mail sordum ve sonuçta konttan alan dağıtıcılarda b/g varmış, 15 taksit yaparak insanı cezbeden golddaki makinalarda ise b varmış bunu goldda çalışanların söylediği..

bence makinayı görmelisiniz.. kasası hoş, sağlam duruyor..ama genede renkler ve zevkler tartışılmaz...

• quote:

.....
    Bilgisayari komple sokup kasasini boyayan cilgin bir adamin sayfasi da ilgi cekebilir:
    ...

Arkadaş senin verdiğin bu link ne yahu, adam resmen notbooka kaporta boyama muamelesi yapıyor. Çok ilginç bir sayfa bana göre bu linki forumda ayrı bir başlıkta aç veya faydalı bilgiler kısmnına yaz , kimse burada görmüyor...

bana çok ilginç geldi, geçende bir arkadaş ben kırmızı kasa istiyorum diyordu şaka yoluyla bende ferrari alırsın olur biter demiştim.. şimdi bu linki gönderdim arkadaş iş ciddi diyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: AmonR

Arkadaşlar,
    Kafam iyice karıştı.

Arkadaşım bu b/g sorununa birde ısı sorunu eklendi, forumda diğer topiclerde bundan bahsediliyor..ne kadar doğrudur belli değil.. bizdeki şnas ta bukadar...
    şu makinayı bir alan çalıştırıpta şu ısı sorununuda bize iletse ne iyi olur, birde ben aynı kasa 505 de düşünüyorum, üstelik bunun 1400*800 ekranlı olanıda varmış meğer.. fiyatı nedir bilemem ama düşünülebilir..

• aferin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.