Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
0
Favori
40.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows7 yükseltme sitesini proxy değiştirerek açabildim.Ama yine sorun oluşuyor.Teknik servisi aradım güncelleme yapılıyor olabilir bizim konuyla ilgili bir bilgimiz yok dedi.Sonra yine deneyeceğim.
    O aynısının yükseklik ayarı olan modeli varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalstroke21 -- 11 Ocak 2010; 11:51:51 >
  • bildiğim kadarıyla yok. bunun altında sadece klavye yükseltmesine benzer bir parça var.
  • Windows 7 yükseltme siparişini yaptım proxy değiştirerek.
    Soğutucu zalman nc 1000 i alıyorum.
    Windows 7 cd siyle birlikte driverlerinide gönderecekler mi?
    Yardımlarınız için teşekkürler...
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalstroke21

Windows 7 yükseltme siparişini yaptım proxy değiştirerek.

Driver cd si de yolluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartech

quote:

Windows 7 yükseltme siparişini yaptım proxy değiştirerek.

Driver cd si de yolluyorlar.

formatı nasıl attın?
  • Win7 yüklemesinde format çok kolay, aynı vistadaki gibi.Yüklecek disk bölümünü seçerken, vistanın yüklü olduğu diski seçip, biçimlendir diyeceksin o kadar.
  • Ram den ekran kartına nasıl veriyoruz.Deneme yapcamda bulamadım biosda aradım.
  • quote:

Ram den ekran kartına nasıl veriyoruz.Deneme yapcamda bulamadım biosda aradım.

Ram den ekran kartına otomatik olarak, bellek ayrılıyor.Senin herhangi birşey yapmana gerek yok.Zaten dell biosunda fazla bir oynama yapma imkanı yok.
  • Hm.Bende crysis yüklemiştim low da kaldırdı bi 512 daha verip deneyecektim.
  • Windows 7 5 günde geldi 1 saat önce kurdum.Programların hepsinin 64 biti varken 32 biti de var bu 32 bitleri silemezmiyiz?
    Birde driver hiç yükledim kendisi yükledi peki güncel midir driverler nerden bakarım bunlara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalstroke21 -- 16 Ocak 2010; 15:00:49 >
  • 32 bit programları bence silme, örnek olarak ie 64 bit versiyonu, flashları göstermiyor

Ayrıca güncel driverlara <<buradan>> bakabilirsin
  • quote:

Windows 7 5 günde geldi 1 saat önce kurdum.Programların hepsinin 64 biti varken 32 biti de var bu 32 bitleri silemezmiyiz?
    Birde driver hiç yükledim kendisi yükledi peki güncel midir driverler nerden bakarım bunlara?

Hayırlı olsun.
    Ayın 8'de sipariş verdim daha dün kargoya vermişler.
    Senin ki ise 5 günde gelmiş.
  • Hmm.Ben siparişi verdikten 2 gün sonra kargoya verdiler.3 gün içindede kargo kapıya getirdi.
    Edit:Benim yerel disk C: de windows klasörü var windows 7 oraya yükledim boyutu 10gb civarında birde yerel disk D: de var windows klasörü 1gb boyutunda onu silmelimiyiz nedir o?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalstroke21 -- 16 Ocak 2010; 17:03:20 >
  • Acaba bişe sorcam sizde ctrl alt del yaptığınızda fiziksel bellek kullanımı ve cpu kullanımı kaç oluyor?
    Bende fiziksel bellek %30 cpu %2-4 civarı win7 yüklü iken
  • quote:

Acaba bişe sorcam sizde ctrl alt del yaptığınızda fiziksel bellek kullanımı ve cpu kullanımı kaç oluyor?
    Bende fiziksel bellek %30 cpu %2-4 civarı win7 yüklü iken

Gayet normal.
  • öncelikle merhaba arkadaşlar

ben bu gün aldım DELL STUDIO 1557 yi vista vardı win7 kurmak için dvd yi taktım boot ettim yeniden başladığında ekrana görüntü gelmedi ve dvd içinde kaldı çıkartamadım dvd yi içinden nasıl çıkarta biliriz kalvyede çıakrma tuşunu kullandım fakat çıkmadı yarım ederseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_osman

öncelikle merhaba arkadaşlar

ben bu gün aldım DELL STUDIO 1557 yi vista vardı win7 kurmak için dvd yi taktım boot ettim yeniden başladığında ekrana görüntü gelmedi ve dvd içinde kaldı çıkartamadım dvd yi içinden nasıl çıkarta biliriz kalvyede çıakrma tuşunu kullandım fakat çıkmadı yarım ederseniz sevinirim..

İlk önce geçmiş olsun.Biostan FN keys aktif halde mi bi bakabilirmisin.
  • BIOS a giremiyorum ki hiç bi görüntü yok bilgisayar çalışıyor fan dönüyor fakat ekrana görüntü vermiyor
  • ara teknik servisi hiç bekleme
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.