Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
0
Favori
40.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim driverleri windows 7 kendisi yüklemiş sorun olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalstroke21

benim driverleri windows 7 kendisi yüklemiş sorun olur mu?

biraz önce kameranın avatar ve efectlerini denedim ve çalışıyor...pek sorun olacağını düşünmüyorum.
  • sonunda vatandan aldım ben de ama win 7 ücretsiz yüklemesi bitmiş sanırım değil mi?şimdi gidip parayla mı alcaz bunu:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemr

sonunda vatandan aldım ben de ama win 7 ücretsiz yüklemesi bitmiş sanırım değil mi?şimdi gidip parayla mı alcaz bunu:))

Henüz bitmedi 28 şubat'ta bitecek. Bu konu ile ilgili farklı bir konu var, onu takip edebilirsiiniz.
  • ama benhttps://win7.dell.com/ sitesine girdim şöyle yazıyor;
    Dell Windows® 7 Yükseltme seçeneği programı için kayıt ve sipariş süresi sona ermiştir.

İşletim sisteminiz için yükseltme satın almak istiyosanız lütfenwww.dell.com adresinden Dell Electronics, Yazılım & Aksesuarları mağazasını ziyaret edin.

Programa göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemr

ama benhttps://win7.dell.com/ sitesine girdim şöyle yazıyor;
    Dell Windows® 7 Yükseltme seçeneği programı için kayıt ve sipariş süresi sona ermiştir.

İşletim sisteminiz için yükseltme satın almak istiyosanız lütfenwww.dell.com adresinden Dell Electronics, Yazılım & Aksesuarları mağazasını ziyaret edin.

Programa göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

Artık site kullanılmıyor. Çagrı merkezini arayıp gerekli bilgileri vererek DVD'leri ücretsiz olarak sipariş edebiliyorsunuz. O nedenle ilgili konuyu takip edin dedim.

• evet gördüm onu da çok teşekkür ederim
  • Artık site kullanılmıyor. Çagrı merkezini arayıp gerekli bilgileri vererek DVD'leri ücretsiz olarak sipariş edebiliyorsunuz. O nedenle ilgili konuyu takip edin dedim.

Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar. Ben de bugün Dell 1557 sahibi oldum. Bu çağrı merkezi neresidir. Ben de Vistadan kurtulmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Malko ve Erdemr arkadaşlar Win 7 yükseltmesi nasıl olacak nereyi arayacağız? Çağrı merkezi hangi numara yardımcı olur musunuz?
  • Arkadaşlar Win 7 yükseltmesi nasıl olacak nereyi arayacağız? Çağrı merkezi hangi numara yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aakkin

Arkadaşlar Win 7 yükseltmesi nasıl olacak nereyi arayacağız? Çağrı merkezi hangi numara yardımcı olur musunuz?

Servis Tag numarası laptop'un altında bulunur 8 haneyi geçmeyen (tam hatırlamıyorum) bir rakam ve harfler serisidir. Telefon ile Atina'ı aramak yerine, aşağıdaki şekilde sorununuzu çözümleyebilirsiniz.

gdcps_turkey_cc@dell.com

adresine aşağıdaki bilgilerinizi e-posta ile göndererek ürün kaydı ve bedava windows 7 upgrade dvd siparişini gerçekleştirebilirsiniz.

eposta adresiniz
    isim, soyad
    telefon numaranız
    service tag numaranız

http://forum.donanimhaber.com/m_35911934/mpage_2/f_/key_//tm.htm#37829215

• Çok teşekkür ederim [:'( ]Malko arkadaşım yardımcı olduğun için. Aynen dediğin gibi yapıp mail i gönderdim. Bakalım hayırlısı inşallah Win 7 dvd si gelir.
  • ben de yardımcı oldum yaa pm atmıştım gelmedi heralde:)))
  • Arkadaşlar birçok arkadaş, ekran kartının upgrade edilebiliyormu diye pm atıyor.Açıkçası ben bilgisayarın içini tamamen açmadım, dolayısıyla bilmiyorum.4570 harici bir kart ve intel'in bir ati kartı, boarda entegre edeceğini pek düşünmüyorum.Muhtemelen yerinde desteği ararsanız size oradaki yetkililer yardımcı olacaklardır.

Ayrıca bugün 3d mark 2003 testinden benim makine 11133 puan aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterinarius -- 17 Şubat 2010; 18:17:45 >
  • Arkadaşlar ben iki bilg. arasında kaldım

birisi DELL Studio 1557
    http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1557-bq72p4-studio-1557-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-500gb-15,6-cam-dvdrw-512mb-hd4570-bt-vpr64/productdetails.aspx?I_ID=41252

diğeri ASUS N61VN280BD
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=98&Productid=bd750397

hangisini alayım, asus 2200, dell 2100 :S

Dell nasıl, memnun musunuz? hız olarak 1.6 diye geçiyor, 4 çekirdekli, bu neye tekabul ediyor? diğer özellikler yönünden asus çok güzel görünüyor ama işlemciye gelince :S Dell daha iyi gibi geldi bana...

birde DELL in servisi nasıl bilen var mı?
    Acer ile çokproblem yaşadım bi daha almam aldırmam

birde bu dell'in e.kartı , ati hd 4570, GDDR3 mü GDDR2 mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 17 Şubat 2010; 18:20:31 >

• ıı gun once karar verseydın almaya dell vatan da 1737 tl den satılıodu. suan 1797 gozukuo ama stoklarında yok galıba.
    i7 de 1.6 normalde 2.8 e tekabul edıo galıba ama tam emın degılım.
    ekran kartı ddr3 hd4570 ın .
    bende dell 1557 alıcaktm da stokta kalmamıs . vatandan baska yerden almam heralde bence sende vatandan al cunku cok ıyı fıyata verıolar.
    su urun stoklara ısalah uygun fıyattan gırer.
  • Vatanın stokları tükendiyse, yeni bilgisayarlar win7 ile gelecek olduğundan fiyatta bir miktar artma olabilir.
  • Ayrıca bugün 3d mark 2003 testinden benim makine 11133 puan aldı
    Nasıl o kadar yüsek ben 9666 aldım acaba güncel olmayan driverim mi var
  • ya benim anlamadığım şu : işlemci 1,6
    4 çekirdek olduğu için 4x1,6 mı bilg. hızı?

ikincisi ise up to 2,8 diyor turbo boost ile, bu durumda 1,6->2,8 oluyor ve 4 çekirdek olduğu için 2,8x4 gibi bi hız mı elde ediliyor?

yoksa 4 çekirdek toplamda 1,6, turbo boost ile 4 çekirdek toplamda 2,8 mi oluyor?

eğer son söylediğm ise asus daha avantajlı gb görünüyor?
  • Core i7 720QM
    4 Çekirdekli, Hyper-threading özelliğine sahip olduğu için aynı anda 8 thread işleyebiliyor, T9600 ise 2 thread işleyebiliyor.I7 720QM işlemci kuvveti olarak T9600 den daha güçlü bir işlemcidir.
    Ayrıca dell'in bu modeldeki ramleri de performans açısından verdiğin linkteki asustan daha iyi.

Asus'un o modeldeki avantajlarına gelirsek, bluray okuması ve ekran kartının gt240 olması.Açıkçası bende alırken biraz ikilemde kalmıştım.

1,6 GHZ olayına gelirsek, intel i7 serisinde minimum çekirdek hızlarını yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterinarius -- 17 Şubat 2010; 23:14:40 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.