Şimdi Ara

DELL STUDIO 1557 KULLANANLAR KULÜBÜ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
0
Favori
40.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de sıkıntısız devam ediyor, artık oyun dışında kullanım için hala canavar gibi.
  • degerli arkadaşlar ben geçen hafta dell studıo 1558 aldım i7. fakat sanırım herkeste bu sorun var ısınma sorunu o kadar ısınmıyor ancak fanı sabit bir devirde surekli dönuyor hiç durmuyor hiç düşmüyor kafamı sısırdı anlamadım gıttı ıkıncı el aldım ıngıltereden gelen bı cıhaz ıkıncı sahıbıyım sırf bu sesı yuzunden satmaya karar verdım performan olarak harıka bişey ama dedıgım gıbı fansorunu var. acaba dell servısını arasam gelip banada yardımcı olurlarmı ve ucretlımı oluyor fıyatları nasıl cep yakmasın yardımcı olursanır sevınrım
  • mrb ; 1557 de en fazla yaşadığım sıkıntı mavi ekran hatası...

bu hatayı alan ve çözümünü bulan arkadaşlar var mı?
  • Arkadaşlar, ben bu bilgisayarın sorunuyla ilgili, yasal işlem başlatmayı düşünüyorum. Destek vermek, katılmak isteyen olursa, şu başlık altında devam edebiliriz.

DELL STUDIO 1557 Isınma Sorunu
  • astarı yüzünden pahalıya mal olmayacaksa birşeyler yapabiliriz.
    Tabi bu arada arada sırada mavi ekran çıkması (cihaz ölmeden önce)
    2 sene dolarken başladı ve 3 sene daha devam etti.
    Sonuçta garanti kapsamı çoktan dolduğu için şikayete ne kadar hakkım var bilmiyorum.
    Ama dediğin gibi tasarımında bence de bir hata var. i7 yi ilk kullanan laptoplardan biri olduğu için kanımca soğutma sistemini
    iyi tasarlayamamış olabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.